G4Media.ro

Ludovic Orban, despre o presupusă creştere a contribuției pentru sănătate: O minciună…

Ludovic Orban, despre o presupusă creştere a contribuției pentru sănătate: O minciună gogonată marca fabrica de fake-news PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, cu privire la o presupusă creştere a cotei contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, că este vorba de o „minciună gogonată marca fabrica de fake-news PSD”.

„O minciună gogonată. Fabrica de fake-news-uri care este PSD, în lipsă de idei concrete pentru relansarea economică a României, în lipsă de idei concrete pentru a prezenta soluţii care să stea în picioare, nu demagogie populistă de tip electoralist, inventează şi lansează sistematic informaţii false la adresa Guvernului nostru. O minciună gogonată marca fabrica de fake-news PSD”, a afirmat Orban, după o vizită la Uzina ALRO Slatina.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris, luni, pe Facebook, că liberalii doresc creşterea CASS.

„Aceasta este dubla măsura liberală: vor creşterea CASS, dar critică iniţiativa PSD de impozitare progresivă, care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL şi ar aduce mai mulţi bani în buzunarele oamenilor!”, afirmă Ciolacu în postare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Va reamintesc ca romanii platesc procentual cel mai putin la sanatate din UE. Nu in doar euro, dar si procentual! Procentul cel mai mic din salariul cel mai mic. Nu doar la asigurari au romanii procentul cel mai mic; e cel mai mic procent si la cheltuielille cu medicina privata, cel mai mic procent la retete, cel mai mic procent la cheltuieli complementare (suplimente, vitamine, sport de intretinere a sanatatii etc)

    Iar cele doua mari partide se bat intre ele pe tema „cine duce standardele cel mai jos”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.