G4Media.ro

Ludovic Orban: Aşteptăm excluderea PSD şi ALDE din familiile lor europene, după…

Ludovic Orban: Aşteptăm excluderea PSD şi ALDE din familiile lor europene, după suspendarea Fidesz din PPE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că PSD şi ALDE ar trebui excluse din familiile lor europene, după modelul PPE care a suspendat Fidesz, transmite Agerpres.

„Am să vă dau un mesaj. Nu ştiu dacă aţi urmărit, dar Partidul Popular European a luat decizia de a suspenda Fidesz din PPE, pentru derapajele de la democraţie şi pentru nerespectarea valorilor şi principiilor care stau la baza PPE şi la baza funcţionării UE. Fidesz a primit un termen de îndreptare a comportamentului politic, de corectare a derapajelor apărute în ultima perioadă în mesajul public şi în deciziile partidului de guvernământ din Ungaria. Noi, ca PPE, am început să facem curat în formaţiunea noastră politică la nivel european şi aşteptăm acelaşi lucru să-l facă şi alte formaţiuni de la nivelul UE, respectiv formaţiunea ALDE şi formaţiunea social-democrată de la nivel european, care, dacă vor să facă curăţenie, trebuie să facă acelaşi lucru cu două partide din România, care fac aproape acelaşi lucru pe care l-a făcut Fidesz la nivel european şi în PPE. De altfel, aşa, pe drumul care au pornit, PSD şi ALDE vor avea o viaţă extrem de scurtă în familiile lor politice”, a spus Ludovic Orban, în conferinţa de presă de la Sibiu.

Liderul PNL a adăugat că PSD şi ALDE ar trebui excluse din formaţiunile politice europene, ca o consecinţă a „comportamentului antieuropean”.

„Oricum, astăzi ei sunt paria. Oricum, astăzi, un număr tot mai mare de partide europene din familia politică din care fac parte se pronunţă pentru excluderea lor din formaţiunea politică. Cred că acesta este rezultatul comportamentului antieuropean şi comportamentului împotriva valorilor şi principiilor care stau la baza UE”, a mai argumentat Ludovic Orban.

Fidesz, formațiunea premierului ungar Viktor Orban a fost suspendată din PPE (detalii aici).

Foto: Ludovic Orban / Facebook

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. PSD trebuia exclus din istorie dupa nerespecterarea recomandarilor Comisiei de la Venetia, MCV-ului si ridicarea coruptiei la nivel de cultura nationala.

  2. pardon sunt in eroare habar nam si o sa luam m..e toti din ppe de la Orban

  3. Acest consumator ramolit de sarmale, așteaptă…
    Și tot așteaptă …asta-i opoziția pe care o face pnl, așteaptă.

  4. Dar tu,Orbane, cand il suspenzi pe Primarul Pnl ist Gazu Aurel din Curcani, Calarasi un hot si un distrugator de com? Cat il mai tolerezi dupa ce continua sa distruga com , dupa ce a furat curent de la Enel in val de 17 400 lei , dupa ce si a angajat toate rudele,prietenii si acolitii pe sal imense in primarie? Pnl = Psd = aceeasi mizerie = aceeasi hoti!

    • Fiecare cu ce-l doare! :)))))))))) De la suspendarea PSD ului, la primarul liberal din Curcani :))))Lasă bre, că o să vă vina primar USR, absolvent de Harvard și o să vă dea social :))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.