G4Media.ro

Lucrările profesorilor de la Titularizare și Definitivat 2023 au fost transportate și…

sursa foto: Freepik.com

Lucrările profesorilor de la Titularizare și Definitivat 2023 au fost transportate și cu mașinile inspectorilor școlari, pentru a ajunge în centrele de corectare – surse

În unele județe, lucrările profesorilor de la Titularizare și Definitivat 2023 au fost transportate și cu mașinile inspectorilor, fără că fie prezent un inspectorat al Jandarmeriei sau Poliției, conform surselor Edupedu.ro. Potrivit procedurii pentru transportul acestor lucrări, document obținut de Edupedu.ro, echipa trebuie să fie formată din 2 reprezentanți ai inspectoratului și un reprezentant al Jandarmeriei/Poliției/Poliției comunitare. În același timp, procedura permite transportul și fără un membru Poliției sau Jandarmeriei, scrie Edupedu.ro.

  • În trecut, transportul acestor lucrări era asigurat de poșta militară.

Conform surselor Edupedu.ro, în județele mai mici, lucrările au fost transportate cu mașinile inspectorilor școlari. Potrivit acelorași surse, de 2 ani, se folosesc mașinile din inspectoratele școlare, de pe la școli, fiecare județ găsind o soluție.

În mod normal, echipa care se ocupă de transportul lucrărilor este formată din 2 delegați ai inspectoratului scolar şi de un reprezentant al Jandarmeriei/Poliției/Poliției comunitare. Dacă reprezentantul Jandarmeriei/Poliției/Poliției comunitare nu participă, atunci transportul lucrarilor scrise este asigurat de o echipă formată din 3 membri: doi delegaţi desemnați de inspectoratul şcolar și un membru al comisiei de examen.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...