G4Media.ro

Lucrări pe mai multe artere majore din București pentru repararea rețelei de…

Lucrări pe mai multe artere majore din București pentru repararea rețelei de apă caldă. Va fi oprită apa caldă timp de o săptămână la peste 390 de blocuri

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță că de luni, 16 mai, vor începe lucrări de reparații la rețeaua de apă caldă pe mai multe bulevarde din Sectoarele 1 și 2 ale Capitalei, potrivit unui comunicat al companiei.

De luni încep lucrările în zona Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan și Pasajul Obor. Pentru efectuarea intervențiilor, va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru nouă puncte termice, respectiv 90 de blocuri și pentru Spitalele Colentina și Matei Balș. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Tot în Sectorul 2, un alt șantier va fi deschis, luni, pe Șoseaua Mihai Bravu, între Șoseaua Iancului și intersecția de la Bucur Obor, pentru înlocuirea a aproximativ 100 de metri de conductă vechi de peste 50 de ani. Va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru șase puncte termice și șase module termice, ce deservesc 71 blocuri, o industrie și Colegiul Național ”Iulia Hașdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Și în Sectorul 1 al Capitalei, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, continuă intervențiile pentru remedierea mai multor avarii depistate în continuarea lucrărilor deja efectuate. Furnizarea apei caldă pentru 229 de blocuri va fi sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00. (Foto: Radet)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Oprită apa caldă ? Mai știe cineva în București ce e aia apă caldă ..poate atunci când ajung pe litoral . Altfel e f f ok că se repară rețeaua. Felicitări D-lui primar general . Se ȚINE DE CUVÂNT !

  2. demisia vlad voiculescu..ah stai

  3. Trebuie sa ai un IQ extrem de mic, sau sa ai argument de bagabont sa fabrici apa calda la kilometri de consumator. Exista si posibilitatea si/sau la pachet…
    Bine ca nu se fabrica in China si adusa la pachet….dar niciodata sa nu zici niciodata….