G4Media.ro

Lucian Şova: Ministerul Transporturilor este un mastodont, iar eu sunt un capitan…

Lucian Şova: Ministerul Transporturilor este un mastodont, iar eu sunt un capitan care vede aisbergul la timp/ Pentru a fi puternic şi eficient trebuie să fii harnic şi cinstit

Ministrul transporturilor, Lucian Șova, a dat, sâmbătă, un mic recital în sceneta regizată de Organizaţia Judeţeană PSD la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacau. Însoţit de Narcis Neaga, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Șova a fost prezent la semnarea contractului e execuţie pentru Centura Ocolitoare a municipiului Bacău, între CNAIR reprezentanţii şi cei ai constructorului – UMB Spediotion, firma omului de afaceri Dorel Umbrărescu.

Pentru semnarea acestui contract – a treia tentativă din 2004 de realizare a acestei centuri – Dragoş Benea, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Bacău a pus în scenă, ca de obicei la orice inaugurare, semnare de contracte etc., recuzita psd-istă: chemarea a zeci de membri de partid, critica PNL, trecerea în revistă a tuturor obiectivelor realizate de administraţia social-democrată.

Prezentat ca o vedetă, Lucian Şova, cu o mină de om foarte bine dispus, s-a adresat celor 200 de membrii PSD: “Sunt 325 de zile de când conduc ministerul transporturilor şi primul gând la culcare şi la trezire a fost să fac ceea ce trebuie. Timpul nu mai are rabdare cu noi. E nevoie să facem lucrurile mai rapid şi mai bine. Lucrurile arată mai bine, din punct de vedere administrative la minister – de exemplu, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere este campiona absorbţiei de fonduri europene în acest an. Şi a îndeplinit obiectivele în proporţie de 120%, cea mai importantă companie a Ministerului Transporturilor (…) Ministerul Transporturilor este un mastodont iar eu sunt un capitan care vede aisbergul la timp”.

O bună parte din discursul de bilanţ a ministrului băcăuan au fost cugetări personale de genul: “pentru a fi puternic şi eficient trebuie să fii harnic şi cinstit”.
De menţionat că în toamna acestui an Lucian Şova a aprobat finanţarea pentru modernizarea pistei Aeroportului „George Enescu” din Bacău în valoare de 45 de milioane de euro. În încheierea evenimentului de astazi, Dragoş Benea a precizat că: “Maurul şi-a făcut datoria, dar noi spunem că nu trebuie să plece”.

Citește și

S-a semnat contractul în valoare de 668 de milioane de lei pentru proiectarea și execuția centurii Bacăului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Da, e un mastodont cu picioare de lut!

  2. Bun[! Ca poanta e stralucita. Un pesedist membru in GUVERNUL HOTIEI NATIONALE e harnic si cinstit. evident, e un jeg ca toti din Ciuma Rosie si nimic mai mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.