G4Media.ro

Lucian Bode, la predarea ștafetei MAI, într-o sală cu 9 oameni: ”Câteva…

sursa foto: Captură video

Lucian Bode, la predarea ștafetei MAI, într-o sală cu 9 oameni: ”Câteva repere din activitatea mea: Mai multă securitate, mai multă siguranță, servicii publice de calitate pentru cetățeni”

Lucian Bode și-a făcut bilanțul la finalizarea mandatului de ministru al Afacerilor Interne, portofoliu care îi va reveni, după rocada guvernamentală, colegului său de partid Cătălin Predoiu. Bode și-a făcut un laudatio și a explicat cum și-a asumat mandatul în contextul pandemiei COVID-19 și al războiului din Ucraina, dar și cum în timpul mandatului său în țară a existat mai multă securitate și mai multă siguranță.

Lucian Bode a devenit ministru în noiembrie 2019, când pandemia de coronavirus era pe sfârșite, iar războiul a început în februarie 2022. În schimb, în timpul mandatului său, Lucian Bode și-a retras cartea publicată, care avea la bază teza de doctorat plagiată:

  • ”MAI fiind în opinia mea cel mai important minister pe timp de pace. Am alături de mine echipa de conducere care mi-a fost alături în mandat, doar o parte din echipa mai extinsă cu care am finalizat proiecte importante. Mi-am asumat preluarea mandatului într-un context național și internațional deloc ușor, plin de provocări la scară istorică, precum pandemia și războiul (…) Modul de lucru a fost proactiv, bazat pe eficiență. Privind retrospectiv, mandatul meu a fost caracterizat de responsabilitate și aplecat pe rezolvarea problemelor structurale. Încă de la început mi-am propus ca expertiza și experiența personalului să fie puse exclusiv în slujba cetățeanului, am impus schimbarea paradigmei (…). Câteva repere din activitatea mea: Mai multă securitate, mai multă siguranță, servicii publice de calitate pentru cetățeni (…) ”, a transmis Lucian Bode.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. si multe multe procese ( pe proceduri, nu pe fond ) pentru a ingropa subiectul doctoratului plagiat.

  2. asta citeaza din lucrarea de doctorat? bine, nu a lui, ca nu stie ce scrie in ea…