G4Media.ro

Lucian Bode: Avem în continuare peste 1.000 de posturi de poliţie cu…

Lucian Bode: Avem în continuare peste 1.000 de posturi de poliţie cu toaleta în fundul curţii

Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat, în 2021, bugetul alocat investiţiilor cu 75%, obiectivul principal fiind reabilitarea sediilor inspectoratelor de poliţie şi a posturilor de poliţie, precum şi dotarea acestora, în condiţiile în care peste 1.000 de posturi de poliţie din România au toaleta în fundul curţii, a declarat, vineri, la Botoşani, ministrul Lucian Bode.

„Aşa cum aţi văzut în construcţia bugetară pentru anul 2021 am ţinut cont de aceste vulnerabilităţi, eu le numesc vulnerabilităţi ale sistemului de ordine publică faptul că avem în continuare peste 1.000 de posturi de poliţie cu toaleta în fundul curţii. Este o vulnerabilitate pentru Poliţia Română. Fondurile alocate pentru programul anual de investiţii le-am majorat cu 75% în acest an. Mai exact, de la 84 milioane la 150 milioane în acest an – 84 de milioane am avut alocat anul trecut. Faptul că astăzi inaugurăm în judeţul Botoşani două sedii de Poliţie, la Dorohoi şi Săveni, după patru ani, reprezintă pentru mine, ca ministrul al Afacerilor Interne un semn încurajator, dar – vă spun foarte limpede – nu şi suficient. Eu vă solicit, stimaţi colegi, tuturor, mai multă implicare în planificarea şi derularea unor astfel de investiţii. Ştim că banii nu ajung niciodată, fondurile nu sunt niciodată suficiente, însă folosind un mixt de finanţare, şi aici mă refer la ce alocăm noi prin bugetul de stat, la fondurile europene la dispoziţia României, a Guvernului, a MAI, a structurilor noastre, dublate de creşterea capabilităţii administrative de a implementa astfel de proiecte, pentru că trebuie să recunoaştem şi aici mai avem mult de lucru, toate acestea vor duce la rezolvarea fie şi parţial a acestei probleme cu care se confruntă Poliţia Română, dotarea  inspectoratelor, dotarea sediilor de poliţie”, a afirmat Bode.

Ministrul de Interne a participat vineri, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu, la inaugurarea sediilor Poliţiei municipiului Dorohoi şi Poliţiei oraşului Săveni. Cei doi oficiali mai au în programul vizitei o şedinţă tehnică cu reprezentanţii structurilor MAI de la nivelul judeţului Botoşani.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Asta e ca si cum la mine acasa ar fi mizerie si eu m-as plange „nu da nimeni cu matura”

  • Daaaa! Ce mai constatare!
   Exact pe principiul „omul sfințeşte locul”… bla, bla, bla…
   De asta majoritatea covârştoare a românilor se kk în fundul curții, pentru că sunt polițişti şi nu se autogospodăresc.

 2. Micșorați drepturile salariale ale polițiștilor și veți avea toalete la toate posturile.

 3. Cate scoli cu sute de copii au toalete in curte?
  Ne plangem militia care oricum face in izmene?!

 4. don Bode, ați comis-o. toaletele din fundul curtilor sediilor de „poliție” o vulnerabilitate? 😂 se scapă omul pe el, e atacat pe acea toaleta de ..mafia siciliană care ne aduce gunoaie, sau mai rău de un bombardier, traficant de droguri si femei. e tare Poliția. le trec pe sub doua vapoare ce largheaza doua tone de droguri si ei, eroii, erau la toaleta din fundul curții. Bode tu ne crezi pe toti idioți? s-ar putea sa te cheme parchetul european la întrebări pe tema asta, a drogurilor ce trec prin Romania ca prin aer, si iti promit ca aşa va ficât mai curând @ Ocs – Omul cu şobolani🐀

 5. Toaleta in fundul curții?
  Au masina Poliției in fata postului!
  La ce ajuta?

  Ministrul Bode detine date certe din analiza facuta de Directia de Amante din Minister?

 6. LA DOUA CASE O PRIMARIE, UN POST DE POLITIE.
  ADMINISTRATIE ZICE…

 7. Dar de scolile cu toalete in funcul curtii ce zici nea Bode? Nu ati vrea voi sa donatii banii pentru toaletele politistilor la ministerul Invatamantului ca sa le termine mai intai pe cele ale copiilor? De politisti morti in haznaua cu rahat nu am auzit pana acum dar de copii , da.

 8. Și câte școli au problema asta?

 9. Pai si cine te opreste nenea bode sa le muți mai langa poarta de intrare?

 10. Dar scolile? Uitam ca au murit copii in hazna?
  Bode face ca Vela, Vela care a facut militia animalelor decat ceva productiv.

 11. @Nicu de la CFR, nu-i asa ca ministrul Fondurilor Europene care e de la USR , este de vina pt. aceasta situatie?!? Nu a luat masuri sa se construiasca acele toalete…

 12. Eu știu că și în ȘParlament au pătruns câțiva cu WeCeul în fundul curții. Șoșoaca și hAURitii sunt printre ei.

 13. Si angajatii sunt tot de evul mediu…mentalitate și calitate

 14. Pare a fi o formă de solidaritate. Sediile poliţiei sunt similare cu vreo 60-70% dintre locuinţele românilor.
  Diferenţele sunt făcute doar de…salarii.
  De aici derivă şi nota comentariilor anterioare.

 15. Astai stil de politica userist, se ia o problema de pe locul 100 ca prioritate, se fac toalete moderne si așa se rezolva toate problemele la MI.

 16. Dacă ar fi mai mulți polițiști de teren care să aplice legea,nu sa privească pe de lături făcându-se că nu ved,.ati avea fonduri mai mari.Sunteți frați cu toți interlopii și toți politicienii hoți, de aceea nu aveți fonduri.Banii stau la mafioți nu la oamenii cinstiți și corecți pe care toate guvernele doar exploatat la sânge.Lege pentru toți domnu Bode nu doar pentru fraieri.Opriți-vă, ajunge.30 de ani vă ajung.Lasati poporul romăn să respire.Comuniștii ne-eu terminat bunicii și părinții, voi a-ți continuat cu părinții noștri,ne terminați pe noi și ne-ati alungat copiii din țară Nu este numai țară voastră.

 17. Stimabile ministru ,
  Mare parte din alocarile bugetare merg catre beneficiile salariale ale jigodiilor care se pensioneaza preferential comparativ cu restul lumii ; acesta e motivul pentru care nu sint bani pentru toalete .

  Din partea mea politistii sa se usureze pe zidurile cladirilor in care au birourile .

 18. Mai bine faceti bude in scoli, ca de-aia nu trec respectivii pe la scoala si raman militieni!

 19. Deh, se chinuie și ei cât sunt activi, că după aceea, la pensie, o duc foarte bine cu pensii mai mult de duble față de cât au contribuit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.