G4Media.ro

Top 10 secții din străinătate: Londra, cel mai mare „oraș românesc” din…

Top 10 secții din străinătate: Londra, cel mai mare „oraș românesc” din afara țării. Prezență masivă a românilor la vot în capitala Angliei

Londra, considerat cel mai mare „oraș românesc” din afara țării, datorită numărului mare de români care trăiesc aici se situează în fruntea topului prezenței la secțiile de votare din Diaspora la alegerile prezidențiale.

Secția cu cea mai mare prezență este în Edgware, cu 4.257 de voturi înregistrate la ora 15.00, urmată de o secție din Stratford, cu 3.575 de voturi. Pe locul cinci este o altă secție din Stratford, cu 2.734 de voturi.

Explicația acestei prezențe masive este dată de concentrarea românilor în cele două zone, Edgware în vestul Londrei, iar Stratford în estul capitalei Marii Britanii. Ambele sunt zone industriale, care au devenit practic comunități românești.

De altfel, în Top 10 al secțiilor de vot din străinătate ca număr de voturi, Londra are șase secții. Celelalte sunt în Chișinău (două), Bruxelles și Torino.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. …nu ai pe cine sa votezi,liberalii sant niste motani catolici,iar psdistii niste hoti,care trag fiecare pt sacul lor,in rest babe si mosnegi inculti si tineret analfabet manelizat si drogat,asta e Romania.
    …trebuie o reforma a Constitutiei.

  2. Londra: 8% dintre români au votat în 3 zile. Bucuresti: de abia 50% într-o zi. Sa ne revina în tara expertii plecati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.