G4Media.ro

Liviu Pop a demisionat din PSD: Nu pot accepta să fac parte…

Liviu Pop a demisionat din PSD: Nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a anunțat, luni seară, că a demisionat din PSD din cauza modului ”dictatorial” în care Gabriel Valer Zetea conduce organizația PSD Maramureș și a faptului că ”nu respectă statutul” partidului.

Pop a anunțat că se gândește la varianta întoarcerii în PSD doar dacă Zetea nu va mai conduce organizația din Maramureș: ”A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară”, a scris Liviu Pop, luni seară, pe Facebook.

Mesajul integral al lui Liviu Pop

Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat.
Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean.
Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru.
A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară.
Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș.
Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai.
Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani.
Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș.
Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților.
Baia Mare 09.11.2020

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Bravo Genunche, vezi ca te asteapta vechii tovarasi de rele in per 😂

  2. Va fi redistribuit, in PSD nu mai sunt locuri nici pentru spagarii consacrați.

  3. Vai ce pierdere, si ce lupte a dat ipochimenul cu statul paralel de ti-e mai mare mila de PSD in ce hal a ajuns. Adica sa scapi tu printre degete astfel de valori , plus fostii colegi de nazdravanii Serban Nicolae, Radulescu mitraliera si altii.Nu stiu ce e cu lumea asta , s-a inrait , dar si-au gasit un nou cuib parca, la Partidul Ecologist , nu ? Numai bine , daca ii mai cauta cineva stie unde-i gaseste pe toti 😁

  4. Ai un loc caldut in PNL, pacat ca s-au inchis listele pentru parlamentare, dar iti gaseste Sica un post de Secretar General in Educatie.

  5. O nulitate a ieşit dintr-un partid de nulităţi. Temporar, până data viitoare. Mare pagubă!

  6. sper că își dă demisia dăcât în „baza 6”, că e mai mare și mai degrabă eficientă comparativ cu ceea ce folosesc oamenii de rînd.

  7. Altfel spus si-a băgat „genunchele” un PSD

  8. Cum să te îmbraci în ie pe care sunt scrise diverse mesaje ca la tricourile de fotbal??? Mai lipsea să scrie și Coca-Cola pe ie :)))) sau Microsoft… Ăsta e un fel de Claudiu Răducanu al politicii românești.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.