G4Media.ro

Liviu Dragnea, promisiuni pentru oieri în emisiunea „Viața Satului”, în plină campanie…

Liviu Dragnea, promisiuni pentru oieri în emisiunea „Viața Satului”, în plină campanie electorală: ajutor de 200 de lei pe mieluță, dublarea subvenției la lână de la 1 la 2 lei, reglementarea impozitului pentru zilieri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, secondat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut o serie promisiuni pentru oieri la „Viața Satului”, emisiune-fanion a postului public de televiziune, difuzată duminică, în plină campanie electorală, cum ar fi acordarea unui ajutor de 200 de lei pe mieluță, dublarea subvenției la lână de la 1 la 2 lei și reglementarea impozitului pentru zilieri.

Este a doua emisiune consecutivă „Viața Satului” în care Liviu Dragnea este invitat, în condițiile în care campania pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe justiție este în plină desfășurare.

„Sunt unii care cumpără din România milioane de mieluţe. De ce? Ca să facă reproducţie. De ce să nu se facă la noi? Şi atunci am spus, nu putem să îi ajutăm pe oamenii ăştia? Ia 200 de lei şi ţine mieluţa până la fătare. Ia 100 de lei la început ca să ai garanţia că nu e păcăleală, după care 50 de lei, 50 de lei la un an şi la prima fătare”, a spus Liviu Dragnea în discuția purtată în cadrul emisiunii transmise din Poiana Sibiului.

El mai spus că va creşte subvenţia la lână de la un leu la doi lei pe kilogram.

„La lână de la un leu pe kilogram la doi lei pe kilogram, subvenţie, faţă de cum a fost acuma. În ceea ce priveşte centrele de spălare lână, trei centre de spălare lână care se vor face prin Casa Română de Comerţ, urmează ca în perioada următoare Casa Română de Comerţ să analizeze împreună cu dumneavoastră, cu Ministerul Agriculturii ce trebuie să facă pentru organizarea exportului, în primul rând să achiziţioneze o navă pentru transport”, le-a mai spus Dragnea crescătorilor de ovine.

O altă măsură anunţată de liderul PSD este legată de eliminarea impozitului pentru orice subvenţie agricolă.

În finalul emisiunii, Liviu Dragnea a trecut la grătarele încinse.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Băi tată, ăstia doi delirează și umblă liber pe stradă ! Nu îi bagă nimeni intr-un ospiciu de boli mintale ?
  Cât de retardat poți să fii să crezi in gogoșile astea? De unde dracu scoate banii, mai face alte împrumuturi pe spinarea românilor ?

  Jos dictatura Dragnea-PSD !
  EU YES la VOT!

 2. Romania are nevoie de industrie. Imbracamintea din lana merino e mai bună decât alte fibre inclusiv bumbacul. Călduroasă, răcoroasă și foarte fină, neutralizează mirosul, controleaza umezeala, ușor de întreținut, ofera protecție UV si este ecologica.

  • @emile, eu te-am mai întrebat odată, cât naiba ai pensia aia specială de milițian ?
   Mai lasă nene economia asta de partid , numai pe la congresele PCR se mai auzeau ideologii de astea.
   Ia-l de mâna si pe nationalistu’ ăla care nu dormea azi-noapte pe la 2 jumate si faceți o plimbare pe la Moscova, sa beți o pufoaică. Si dacă încă e frig, ia lâna aia călduroasă si astupa-ti gura , să mai neutralizeze mirosul de căcat PSDist

 3. Sa le fie rusine domnilor ciobani pentru ca au acceptat sa le faca jocul acestori escroci si sa le promoveze minciunile.

  • nu-i de glumit dar…haz de necaz. cred ca s-o dus sa vada daca se poate cumva sa voteze si oile

  • Executa ordinele daca sunt ciobani cu stele.

 4. … iar in urma acestor promisiuni, ciobanii au inceput transhumanta, astfel ca pe 26 sa fie in localitatea de resedinta si sa votese psd. Au pornit asa grabiti, ca au uitat televizoarele de la stana pornite!

 5. @EM,oile PSD-iste voteaza de mult,sunt peste 3 milioane!

 6. Vai cata subvenție lână!

  Cine o jumuleste?
  Dar de pielea oii cine o beleste?

 7. politicienilor trebuie sa le fie explicata „Tragedy of the commons”: resursele unei comunitati sunt limitate , de ex , pasunea comunala. Imaginati-va ca, incurajati cu subventii, unii localnici isi maresc numarul de animale, ceea ce pana la urma poate duce la consumarea pasunii spre dezavantajul altora. La fel, daca intr-o anumita activitate se pompeaza fonduri prea mari, inseamna ca altele au de suferit.

 8. Mieluță? Știam că se zice muieluță pesedeluță.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.