G4Media.ro

Liviu Dragnea: Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Cu…

Liviu Dragnea: Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții/ Iohannis este o păpușă. Cel mai influent în această grupare este Pahonțu/ Către Gâdea și Badea: Niciodată PSD-ul și ALDE nu o să putem să vă mulțumim pentru ce ați făcut în acești doi ani de zile/ Continuă războiul cu multinaționalele și cu ”molecula de gaz”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, joi seara, un atac virulent la DNA, afirmând că ”sunt abuzuri mai mari decât înainte” și că procurorii ”cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții”. Dragnea i-a atacat pe Kovesi, despre care a spus că se întâlnește săptămânal cu oameni din DNA, pe fostul prim-adjunct, Coldea, despre care susține că are contacte mai departe la Înalta Curte iar despre șeful SPP, Lucian Pahonțu a declarat că este ”cel mai influent din această grupare”. ”E o grupare de oameni din instituții, din SPP, din SRI, din SIE, din direcția de informații a armatei, din ANAF, din vămi, din toate ministerele. Au două obiective: să facă bani nelegal și să păstreze controlul”, a afirmat liderul PSD, care n-a prezentat nici o probă în sprijinul celor susținute si nici n-a fost solicitat de moderatorii Antenei 3 în acest sens. Acuzații grave, tot fără probe, a făcut și la adresa Liviei Stanciu, despre care a spus că l-ar fi achitat dacă i-ar fi dat garanții că o propune judecător la Curtea Constituțională. Despre președintele Klaus Iohannis a spus că este ”o păpușă” și un ”instrument”

G4Media.ro transmite live principalele declarații ale liderului PSD

 • Eu aș descrie anul 2018 că va fi anul începuturilor. Noi avem două obiective mari, bunăstare și dezvoltare și dreptate până la capăt. Lucrurile nu-s schimbate, bătălia nu e câștigată. E doar un an al începuturilor. Noi suntem DNA nu era doar o lozincă. Era conceptul lor, noi suntem deasupra legii. Unde-i Kovesi? La parchetul general, de acolo conduce DNA. Are întâlniri săptămânale cu oameni din DNA și stabilesc lucruri.
 • Este un proces care a ajuns la apogeu. Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Acum, cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții. Poate scăpăm, poate blocăm finalizarea acestui proces. Sperăm ca în anul 2019 să fie anul adevărului. Așa mi-am pus eu în obiectiv. Sunt mii, sute de oameni condamnați nelegal. Și cu toate astea, presa cu epoleți sau haștagiștii de pe site-uri țipă. Ne înjură, cum să punem noi sub semnul întrebării așa ceva? Cea mai mare parte nu înțeleg iar acea mică parte care înțelege e mai înfiorătoare. Nu mă interesează decât să rămânem vii, liberi, să păstrăm coaliția și să ducem acest proces până la capăt.
 • Iohannis este o păpușă. Este un beneficiar, mai dă și ordine. Este această grupare de oameni. Cel mai influent în această grupare este Pahonțu (șeful SPP). Nici nu este eminență cenușie. Mult timp am făcut greșeala să zic aici e vorba de inteligență malefică superioară. Nici vorbă, e o grupare de oameni din instituții, din SPP, din SRI, din SIE, din direcția de informații a armatei, din ANAF, din vămi, din toate ministerele. Au două obiective: să facă bani nelegal și să păstreze controlul.
 • Sigur, stau în genunchi, fac sluj. Pahonțu nu este cel care le gândește, sunt câțiva lideri politici care trebuie condamnați, exterminați. Oameni din presă care pot influența, care pot arăta adevărul. Și să susțină divizia de presă care să arunce mereu cu fumigene și să facă scandal, ca lumea să nu mai înțeleagă nimic. Până la sfârșitul sesiunii de vară lucrurile astea să fie finalizate și să începem să vedem adevărul.
 • Și acum sunt judecători cărora le e frică de SRI, de DNA. Cu toate că nu mai sunt achetați de SRI, ci de secția aia specială. Am vorbit cu mai mulți colegi, oameni, care spun domne, nu credeam că ajungeți până aici. La astea se adaugă și faptul că după doi ani de zile în care am încercat orice variantă de discuție, să rugăm companiile să plătească taxele aici, tema  nu e nouă, nu e nouă nici în UE. Comisia a și constatat că multinaționalele că folosesc orice mijloc pentru a-și scoate profitul…
 • Iohannis este un instrument. Are un singur obiectiv, să mai ia un mandat. Eu cred că nu ma ia, nu a făcut nimic. Românii nu-s proști. N-a reușit să păcălească foarte, foarte mulți. Cred că Iohannis nu are capacitatea să-i păcălească. Este și rolul nostru foarte important. Maior este parte din acest angrenaj. S-a predat, s-a predat domnul Hellvig. Coldea la fel. Coldea are contacte cu judecători de la Înalta Curte în continuare.
 • Eu cred că în momentul în care acea secție de investigare a magistraților va funcțional la capacitate, când vor fi toate cele 15 posturi ocupate, când vor avea ce le trebuie…Guvernul ar trebui să facă foarte multe lucruri…deci să revenim la astea, când un judecător o să simtă, ce mă  mai interesează pe minte Maior, Coldea sau Dumbravă, că pe mine mă anchetează secția aia..și atunci încet, încet o să capete…Au început să fie judecători care iau decizii noi le spunem curajoase, dar sunt decizii normale, împotriva atacurilor, amenințărilor. Ce rol are Iohannis? Să țină ocupat scaunul de la Cotroceni.
 • N-au fost deștepți, asta cred că merge. Au fost mincinoși. Oamenii ăștia sunt disperați. Au început de a doua zi după alegeri, într-o stare de nervi nemaiîntâlnită a spus că începe un război cu PSD și cu mine. A încercat să-l convingă pe Tăriceanu, n-a reușit. A încercat orice, campanii de presă, cu DNA-ul, dosar de înaltă trădare la primul-ministru, spunând mereu afară hrăniți-ne cu sprijin și Soros și milioane. O mică paranteză, DIICOT s-a umflat puțin pe cum au venim milioane prin Bitcoin aici în România, dar văd că a adormit. Dacă ar fi fost așa ceva legat de PSD sau de ALDE se ciocneau dubele între ele pe străzi.
 • OUG-ul pe finanțarea ONG-urilor a fost atacată la CCR. Cei care țipă pentru transparență, ceea ce-i corect, dar zic nu noi!
 • Au spus la Bruxelles, stați liniștiți, în noiembrie e gata. Nu e în noiembrie, va fi în decembrie. Ponta ne asigură că el va rupe 40 , 50, moțiunea de cenzură va fi rupere. La Bruxelles era deja cert că guvernul va pica. Se vehicula pe holurile de la Bruxelles că va fi Corina Crețu, habar nu am. Trebui să clarifice domnia sa, nu eu. La moțiunea de cenzură au arătat câți sunt, mai puțini decât au semnat moțiunea. Cred că este un record. Nu oricine poate să facă chestia asta. Și cu sprijin serios de la președinte și de la alte structuri. Au arătat nu doar cât de slabi sunt ci și cât de incoerenți.
 • Se pare că în continuare Guvernul ăsta va face în beneficiul românilor. În 2019 ce-o să spună, votați-l pe al nostru, nu s-au hotărât care, că acum e o bătălie între Iohannis și Cioloș. Cioloș nu e al românilor, e al multinaționalelor dar nu numai. S-a dus și el unde a fost trimis. Li se face un traseu. Sunt oameni ghidați în viață, nu în sensul rău. Am văzut o legătură frățească, spirituală între PNL și Kovesi. Doamna nu mai avea problemă cu politicienii. Am văzut anul ăsta niște europarlamentari români într-un act de trădare națională au votat împotriva intereselor țării lor.
 • Mă uitam cu tristețe la domnul Macron. Povestea asta cu vestele galbene. Acolo n-a mai fost intervenție disproporționată împotriva dreptului oamenilor de a manifesta? Au fost intervenții mult mai dure decât în 10 august.
 • Am o foarte mare satisfacție, s-au întâmplat lucruri bune. Bune pentru țară. Niciodată PSD-ul și ALDE nu o să putem să vă mulțumim dvs și colegilor dvs pentru ce ați făcut în acești doi ani de zile. Totuși, 2 milioane de români primesc informațiilor corecte, e important. Nu aveți cum să nu recunoașteți, domne, toate presiunile care au fost pe dvs în toți anii ăștia, și cu toate astea nu v-ați frânt. Nu că ați făcut ceva senzațional, ați făcut ceva normal, dar ați rezistat.
 • Ca să închei, n-am treabă nici cu apoplexia, nici cu disperarea. Cât mai repede trebuie să intre în vigoare Codurile Penale. Eu cred că domnul ministru Tudorel Toader, într-o perioadă rezonabilă trebuie să le prezinte premierului să fie adoptate prin ordonanță. Bâlciul ăsta nu poate continua la nesfârșit.
 • Și eu am suficientă simpatie pentru ministrul justiției, pentru Tudorel, dar intervine un moment când nu mai poate compensa lipsa de decizie. Orice se vrea ca să se îndrepte de fapt îi profită lui Dragnea și ăștia mai fac un dosar și cu aia și cu aia încât totul e pentru el. Dar nu putem bloca reformarea sistemului. Eu sper să înțeleagă.
 • E foarte bună relația cu Tăriceanu. Relația cu doamna Dăncilă o văd bună. Toate atacurile împotriva dumneaei au ajutat-o să capete mai repede lejeritatea de a sta în haina de premier. Sunt foarte bucuros și mulțumit. Cei care conduc coaliția, eu și dl Tăriceanu, trebuie să fim in charge, vii și liberi.
 • Vorbim de corupție? Despre marile cazuri de corupție din România sunt hotărât să vorbesc în partea a doua a lunii ianuarie. Care s-au acoperit, care sunt interesele tuturor. Asta la anul, nu acum.
 • Mai sunteți citat la Parchet? Încă nu. Nu mă duc. Vizită de stat în Vaslui. Este un drept al unui om să nu vină. M-am gândit să fac experimentul ăsta.
 • Mi-a zis cineva că atunci când s-a dat sentința cu referendumul, doamna Stanciu m-ar fi achitat dacă i-aș fi dat garanții că o propun la Curtea Constituțională. Dar a fost sunată de la Cotroceni și i s-a promis că va fi propusă.
 • Despre interviul din Le Figaro cu Ion Iliescu. Ăla n-a fost interviu, ci o discuție înregistrată cum a fost înregistrată. A fost pusă cu mâna. A fost o minciună, o mistificare, este undeva un interes nelegitim. Tot în Franța a apărut că guvernul francez este foarte supărat că eu vreau să cumpăr corvetele de la olandez. Pe ce se bazează? Pe nimic. Trebuia făcută înțelegere de la guvern la guvern. Spunea dl Tăriceanu că a văzut într-un ziar din Franța că era și el implicat.
 • Dacă erau aici reporteri străini, pe 10 august, ce prezentau? Prezentau realitatea? Ei ce transmiteau: demonstrații pașnice, zeci de mii de români veniți din diaspora să susțină lupta anticorupție și au fost tratați cu brutalitate.
 • Ce a fost până acum în România, cum controlăm noi această țară? Păi o controlăm economic, îi luăm resursele, intrăm în toate domeniile, în energie, în sistemul bancar, în agricultură. Și acuma, dacă întâmplător există un DNA care nu se ia de nici o companie străină și mai face și curățenie în fața lor, firmele închise, păi dacă avem instrumentul ăla hai să-l folosim. Cu acești reporteri care sunt de bună credință poate, dar n-au scris despre protocoale.
 • Despre OUG-ul cu ”taxa pe lăcomie”. Am citit azi cu foarte mare atenție materialul scris de Ziar de Cluj, Liviu Alexa, care a făcut o documentare jos pălăria, mă așteptam să o facă ANAF-ul. Noi discutăm de companii mari, cu cifre de afaceri de miliarde de euro și care au profituri foarte foarte mici, zero virgulă ceva la sută și unele cu pierderi. Exact în România fac cifre de afaceri foarte mari dar profituri mici, să-i ajutăm. Și am văzut companii mari, Coca Cola. De ce această companie nu-și ascunde profitul? 14 și ceva la sută, este super corectă. Băncile, companiile din energie, din retail, sunt cu 1 și ceva la sută. Sunt absolut sigur că-și ascund profiturile. Sunt companii foarte mari care nu merg într-o țară să se afle în treabă. Am văzut cât de drag și dor au față de România, cum susțin ei Cententarul. Păi cum susțin? Nu vor să plătească. Și când adunăm tot, să avem o situație, în care să vedem toată cifra de afaceri obținută în România de toate companiile străine și să vedem și impozitul pe profit care a rămas în România. Eu nu-s nebun, sunt un pic patriot.
 • Taxa pe lăcomie nu am inventat-o eu. Directiva UE, nu-i vorba de lăcomie doar în România ci peste tot. Taxa pe activele băncilor este în mai multe țări și funcționează. Tu stai și te uiți, prețul la gaze crește an de an, dobânzile cresc an de an și tu nu faci nimic…85 la sută din firmele din top 100 sunt firme străine. Și noi ce facem, stăm indiferenți așa, și ne uităm.
 • Dragnea descrie la flipchart ”traseul moleculei de gaz”, de la Romgaz, la Transgaz și Distrigaz. Gazul iese cu 40 de lei și ajunge la final cu 140 de lei. Noi ce-am spus?  Domne, 40 de lei este un preț care-ți acoperă ție inclusiv profitul și toate costurile. Și am spus atunci hai să punem un plafon, să nu mai vândă printr-un artificiu abracadabra 100 de lei. Și am spus pune domnule 68 de lei. Să ai un profit mai mult decât alte afaceri normale. 68 de lei pe lanț nu se mai duce la 140 de lei. Prin plafonarea acestei baze am eliminat unul din riscurile pentru următorii 2-3 ani de zile. și anume prețurile să crească foarte mult, dobânzile la bănci la fel, prețurile la energie la fel, și atunci înseamnă că economia o ia în jos.
 • Spre sfârșitul anului sunt șanse ca prețurile să scadă. La fiecare creștere de preț, statul român încasa ceva. Faptul că am plafonat, statul pierde bani. Dar am făcut-o să crească nivelul de trai al populației. V-am explicat ca să știm drumul moleculei de gaz. Mi-a zis cineva azi că Romgaz a vândut la OMV gaz cu 100 de lei și a doua zi OMV a vândut cu 117 lei. Și ne întrebăm de ce au probleme companiile românești și economia nu poate fi competitivă. Suntem abia la început domnul Badea. E un război mult mai greu decât cel cu statul paralel. Vorbim de miliarde de euro care au fost ascunși. 
 • Vorbim de un lanț de magazine. Există o fabrică care produce sucul cu 0,90 de lei pe sticlă. Sunt magazine care-l dau cu 2,70. Diferență 1,80. Nu aici e problema. Și lanțul respectiv de magazine nu-l cumpără de aici, același suc, care ia din Bahamas, cu 2, 20 și îl vinde cu 2,70. În Bahamas fiind o problemă cu paradisul fiscal. Deci în loc să fie 1,70 adaos, are 0,70, deci profitul mai mic. Partea aia mare de profit îi rămân acolo și nu plătește impozit.
 • Aștept să văd câți bani au făcut băncile împrumutând statul român. Dar de ce să nu mă împrumut de la români, prin obligațiuni? Randamentul financiar în România este de 7 ori mai mare decât în media UE. Nici un guvern nu stă așa în genunchi,  nu merge. Sigur că acum când luăm măsuri sar o grămadă. Ai făcut 5, 7 miliarde de lei profit, n-am nici o problemă. Dar dacă profitul e făcut datorită jocului pe ROBOR, unde e câștigul populației? Dacă nu ești colonie, trebuie să intervii ca stat. Dacă ești colonie, aplauzi, și spui mai pune! Sunt zeci de miliarde făcută în România de companii străine, foarte bine, și când te uiți la ce câștigă statul, câștigă foarte puțin. Cum e posibil ca mari traderii de cereale să aibă pierderi? Nu mai vrem ca România să fie stat fără câini. De abia a început discuția.
 • Iohannis știa, să ai 40 și ceva de dosare penale închise, înseamnă să a experiență cu asta.
 • ANAF-ul dacă nu se restructurează rapid, să se bată cu aceste companii mari, când merge dincolo nu prea face asta. Putem merge pe bonusuri foarte mari, dar nu putem sta.
 • N-ați văzut comunicatul Coaliției pentru Dezvoltare? I-am rugat să nu mai amenințe statul român, că nu mai ține. Cea mai mare amenințare e asta, că miliarde de euro n-au intrat în bugetul țării. Liviu Alexa de la Cluj a putut să facă această analiză în trei zile și ditamai SRI-ul n-a putut, asta nu e de securitate națională? S-a discutat domnu Gâdea, dar degeaba. Spunea Iohannis, că această scamatorie fiscală, taxe mai mici fără venituri mai mari. Pe 2018 vom avea venituri mai mari cu 70 de miliarde de lei față de 2016. Ce vă spun eu e gata, am primit-o acum înainte de emisiune. M-a sunat Vâlcov. Domne, 70 de miliarde de lei. În 2019 vom avea pentru prima dată venituri de peste 1000 de miliarde.
 • Profitul declarat de companiile românești e mai mare de 3, 5 ori decât al companiilor străine. E o limită de prostie pe care o pot accepta, dar până aici. Să înțeleagă că și noi avem dreptul la taxe cum sunt în celelalte țări, în țările mamă. O
 • Pentru cele prezidențiale targetul este ca viitorul președinte să fie candidatul alianței PSD- ALDE. Veți candida? Intenționez să ajungem într-un timp rezonabil că trebuie să fie un candidat unic. După momentul ăla vom stabili cine are cele mai mari șanse. Nu resping nici o variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, dar cine vom constata că are cele mai mari șanse. Domnia lui Iohannis trebuie să înceteze.
 • Se reașează lumea. Niște oameni, niște cetățeni au fost aleși în niște funcții. Din punctul meu de vedere, în domeniul nostru strategic, relația noastră cu Statele Unite este fundamentală. Nu există nici un alt aliat posibil care să ne dea garanții de securitate mai mari decât America. Nu cred în Armata proprie europeană. România nu poate intra în astfel de aventuri. Trebuie să construim niște relații de colaborare economică și nu numai cu câteva state importante din UE. Aceste relații nu se pot construi doar comunicând cu ambasadorii aici. România trebuie să aibă niște prieteni buni pe care România o tot alimentează, dar dacă pentru o achiziție importantă nu se discută cu președintele Franței, cu cancelarul, ci prin ambasadori, atunci ne orientăm acolo unde se pot construi astfel de relații.
 • Deci care vor fi relațiile, cum vor fi gestionate relațiile cu Marea Britanie. Bruxelles-ul spune nu trebuie să aveți relații privilegiate cu ei, noi avem relații vechi, ce facem, le tăiem? Cu Italia, și acolo sunt foarte mulți români, cu Spania. Cu Ungaria, cu Polonia, cu Slovacia, cu Cehia. Eu nu cred că politica noastră externă este gestionată cum trebuie. Orice ambasador UE merge fără jenă, fără rezervă, unii chiar cu mare tupeu, ca compania cutare să câștige licitația. Unii chiar și scriu. Ambasadorii noștri trebuie să aibă și ei un mandat, ia să vedem tu ce ai făcut pentru România? Eu la congres am cerut asta public domnului Meleșcanu, să le ceară ambasadorilor să le cuantifice avantajul pentru statul român. N-am primit. Deci  nu există. Atașații comercial, la fel. Nu suntem pe persoană fizică în funcție. Minciuna asta a lui Iohannis, aberația asta dictatorială a lui, că el deține monopolul politicii externe, e neconstituțională.
 • Eu am o relație foarte bună cu premierul israelian. Amândoi avem convingerea că colaborarea dintre România și Israel poate fi mult mai sănătoasă, mult mai profundă și mult mai eficientă. Prietenie, neprietenie, în ianuarie se fac doi ani de când România nu are ambasador în Israel. Lui Iohannis i s-a trimis a treia propunere. Este o inacțiune extrem de jignitoare la adresa statului Israel. Nici la Bruxelles nu avem, în Canada. Se trimit hârtii.
 • Când este un om viu are păreri, dar măcar ai o discuție și o închizi într-o săptămână. Dar sunt doi ani. Ce cred acele guverne despre România? Nu mai vorbim de SIE, pe lângă astea sunt glume. Cam asta e stilul lui Iohannis, stil de blocaj. În schimb, când primește comandă de la statul paralel, iese, urlă, pârăște, minte. Iohannis se joacă cu lopățica și găletușa în politica externă. Eu pe Meleșcanu îl respect, dar aici trebuie să fie mult mai vioi.  Dumneavoastră știți ce face pe la Consiliul European, ce angajamente își ia în numele României? Cam aici suntem pe zona de politică externă, suntem praf. Are efecte asupra României? Are.
 • Ideea cu liberalizarea prețurilor e foarte bună, nu și pentru consumatori. De ce când prețul barilului scade, tu nu scazi? Poate Consiliul Concurenței se uită mai atent. Poate aici ar trebui să se uite, părerea mea. Eu nu zic că se înțeleg, dar dacă se înțeleg? Instituțiile statului ar putea să fie puțin mai active.
 • Eu dacă eram premier nu-l primeam în curte. Doamna premier e mai elegantă decât sunt eu, i-a pus scaunul, ia domne, am înțeles că te plictisești, stai aici. Indiferent ce face Iohannis, deciziile le ia guvernul. Și dacă vine la o ședință de guvern și spune eu am altă părere. Da, foarte bine, bravo. Altă întrebare. Președintele prezidează, în sensul că e amfitrionul cum ar veni. Fiecare e liber să se facă de râs cât vrea. Vrea să se facă de râs și în Palatul Victoria? Succes! Mergeți la vreo nuntă fără să fiți invitat?
 • Ce faceți de Anul Nou? Nu plec din țară, fac cu câțiva prieteni. De Crăciun am stat cu fiul meu, cu soția lui și cu Irina. Nimic spectaculos, un vin roșu, o sarma, două. Carne la garniță. Niște mezeluri românești, alea sunt cele mai bune, mezelurile curate. După Anul Nou ne strângem din nou la partid și pregătim ieșirile pe domeniul economic și pe cel al abuzurilor. După 15 ianuarie discutăm când vine proiectul de buget în Parlament.
 • Amnistie și grațiere se mai dă? Nu știu, habar nu am. Nu mai vreau întrebările astea că nu mai știu ce să răspund. Tot zic dacă domnul Toader vor găsi alte măsuri care să repare toate nedreptățile, perfect! Dacă nu, e varianta asta. Dar un moment zero în România trebuie să existe. În momentul în care se amnistiază, în zona asta dispare teama și panica. Oamenii condamnați pe nedrept, care stau în pușcărie condamnați nelegal, cu denunțători de profesie, și atunci politicieni, oameni de afaceri, oameni simpli, care habar n-au, când ești chemat prima data vede altfel.
 • Am stat cu multă speranță și eu și guvernul, câte companii și dacă vor depune oferte pentru Parteneriat Public Privat (PPP) pentru autostrada Ploiești Brașov. Cinci au depus, asocieri foarte serioase, ceea ce pentru mine reprezintă ceva fabulos. În momentul ăsta se deschide o ușă foarte mare de a face autostrăzi pe bani privați, pe regulile lor, proceduri simple, undeva în primăvară putem semna primul contract PPP pentru Ploiești – Brașov.

Emisiunea s-a încheiat după 2 ore și jumătate de cvasi-monolog al liderului PSD, care n-a fost pus în dificultate nici o secundă de cei doi moderatori.

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

43 comentarii

 1. Va dati seama cu ce seninatate debiteaza viermele asta toate prostiile pe care le debiteaza?
  Si, Dragnea, apuca-te si extermina-i, omoara-i pe dusmani! Gazeaza-ti propriul popor! Fii Assad de Romania! Hai, curaj, tarane!
  Continua 1989! Treci la omorat!

  • I-mi este sila sa il vad…dar sa il ascult…din grejeala am trecut cu tv peste haznaua3 si in alea 2-3 secunde cat a durat de am vazut figura idiotului i-mi venea sa dau cu telecomanda in tv…bine ca nu am dat…abia ce la adus mosul 🙂
   Eu personal doresc la tot psd-ul in 2019 sa-mi zambeasca dupa geatiile de la jilava sau rahova si sa mai iasa de acolo cand o sa ma duc eu sa le deschid…asa sa le ajute Dumnezeu

  • Si eu am nimerit pe-acolo in traseu, cautand alt post, si cand l-am vazut mi-a venit sa scuip televizorul!

  • Discursul tipic de la cârciuma din sat. Toate non-argumentele astea invocate de mustață, aderă la mintea odihnită a celor care îi votează. Oamenii își întrețin doar publicul care îi interesează, pe cei care își doresc haiducie, să le dea și lor cineva ceva din banii chiaburilor care „suge sanjele poporului”. Sus clasa muncitoare de la birt și de la campionatele de table din parcuri! Ura! Ura! Ura!

  • Mai mira pe cineva ce debiteaza? Problema este alta, ca foloseste mizeriile de care s-a tot folosit PSD-ul la putere ca sa le arunce in carca dusmanului imaginar si vor fi multi bolovani care vor crede asta. Este lectie elementara de propaganda. Si semn ca au prins tupeu. Dar nu putem sa ne prefacem surprinsi ca trec la atac si ca pregatesc terenul pentru tot felul de epurari din sistem. Din pacate, oricine vine pus pe curatenie are nevoie sa faca ceva foarte similar (pe criterii poate obiective, dar prin parjolirea terenului, baietii fac mult mai grea o curatire a sistemului chiar daca nu le iese de data asta si pierd situatia de sub control – pentru ca este o lovitura strategica cea pe care urmeaza sa o dea acum, la fel ca maririle de venituri nesustenabile).

 2. As vrea si eu sa vad lista cu „mii, sute de oameni condamnati nelegal”. Dragnea, lasa GDPR-ul si publica lista pe facebook si da tag la toti de pe lista!

 3. Mai sa fie, am facut atatea, am schimbat legile, am prins in cleste ccr si csm, bubosul justitiei e cu noi, am dat-o jos pe Kovesi si Lazar e pe faras, ICCJ da drumul la parnaiasii de rang inalt, am facut cate ceva, nu putem zice, dar e mai nimic, tot ne impiedicam, fir-ar sa fie!! Nu ne iese oug de amnistie si gratiere, noi de asta avem nevoie!

 4. Delirul continua

 5. Trei cacati adunati la un loc….

  • prea mult spus Marcele!
   era un cacat mustacios si scarbos, si 2 gainati uscati care stateau cu ochii cascati ca babele la ulita, si-i sorbeau fascinati cuvintele cacatului suprem!

 6. Băi jegosule de Draknea, de unde ți-ai luat bărbăția??? Sigur nu de la librărie, dar nu cred că ai luat nici din alta parte…
  Te vaieți ca o babă pt prea-puțina pedeapsă de 3.5 ani ( având în vedere ce ai făcut cu un județ,apoi cu o țară)! Băi, panaramă ordinară, sacrifici câteva milioane de oameni ( copii, vârstnici, oameni nevinovați) pt că tu nu ești în stare să răspunzi pt faptele tale??? Ne omori, gazezi pt că nu ești în stare să răspunzi pt faptele tale??
  Eroii și-au dat viața pt apărarea țării pe câmpul de luptă, altii pt că nu ai acceptat compromisul pt apărarea țării, și tu ești în stare să sacrifici ROMÂNIA pt că ești prea las și ticălos să-ți accepți faptele?
  Ticalos ordinar, ce ai cu țara asta, cu poporul român?? Ești disperat după amnistie și grațiere?? Dementule, ticalosule!! Să iarzi in iad, ne-am saturat de tine ai furaciunile tale, avem si alte treburi de făcut-pt țară, copiii și nepoții noștri; totul se dărâmă in țară asta și noi nu avem.alta problema decât problema ta!

 7. Nu cred ca va trece o luna si-n locul lui dragnea o s-o vedeti pe udrea; cei doi vor da din cap in continuare.De jos in sus!

 8. Nu ne iese oug de amnistie si gratiere, noi de asta avem nevoie, ca ”eu și dl Tăriceanu, trebuie să fim in charge, vii și liberi.”

 9. O grevă generală te va liniști complet, îți bați joc de țara asta și de locuitorii ei, nenorocitule!

 10. Din pacate pentru Romania, Dragnea este de departe ticalosul cel mai mic dar foarte primitiv.

 11. Golan, golan, golan, golan. Dragnea, decît un golan, în vecii vecilor.

  • Omul asta incepe deja sa ma sperie ! Parca ar fi cantaretul din flaut dupa a carui muzica se iau toti sobolanii din oras si se ineaca in mare. Pur si simplu, dupa „muzica” compusa de asta, parca s-au incolonat toti romanii si se duc cuminti la pierzanie !
   Eu am sa plec pt ca nu mai pot, ma sufoc si nu se mai vede nicio nenorocita de luminita.
   Dar tocmai acum apar altele care ma retin. E ca dracu !

 12. Am si eu o intrebare pentru Conducerea de Partid si de Stat: Nu puteti sa-i gasiti și lui Bădia Mircică un post de paznic de noapte in Kiseleff 10, e așa de tras la față săracul, că simt că mă podidește plânsul…? 1500 de Ron/lună? Buni si ăia, doar sa nu-l mai văd cu mâna intinsă la fratele Voiculescu, care și așa are o multime de guri de reptilă de hrănit…

 13. Băi Daddy,
  La DNA ca la DNA, dar sa vezi la Jilava ce nervozitate s-a iscat ca din senin, la toata puscaria a venit Mosu’, doar Comitetul de Primire a ramas cu buza umflata si ameninta pe toata lumea:” Mosule, facem moarte de om daca ne ratezi si cu ocazia Craciunului pe Rit Vechi…!”

 14. Eu zic doar să nu uităm cum l-a caracterizat pe Dragnea colegul de partid, Mazare: „țăranusul de Teleorman”.

 15. Au fetisul cu scosul la tabla ; si fratii de rtv sunt la tabla.Probabil o trauma din timpul scolii si iesirea la tabla!!

  • Nu, asta e formatul de predare pe la cursurile astea mai noi, educatie non-formala, adica altfel decat cea formala, cea de la scoala, cu tabla, creta etc. O fi fost si el pe la vreun curs de genul asta, sau a vazut pe la altii, si-a zis ca e de bon-ton, e modern, si-atunci hop si el cu flipchartu’.

 16. Statul paralel esti tu dragnea cu acolitii tai caci tu tipi despre coruptie si in paralel tu ai facut coruptie tapuind fondurile tarii. Tu vrei sa faci legi bune dar in paralel ai cerut sa fie desfintate legi.Ati ajuns sa judecati pe forma nu pe fond,acum ne legam daca judecatorul avea frezz pe dreapta si nu pe stanga. Ai reusit sa inlocuiesti Romania cu romania valorilor tale, punand peste tot rubedenii analfabete.

 17. PANARAMA ASTA E AL TREILEA OM IN STAT ? IN romania centenara ? PARE FRATE DE CRUCE CU VADIM. POATE IL SCOLESC SECURISTII RAPOSATULUI. AIA CU SUS MAFIA JOS patria.

 18. Choop choop, masina de propaganda PSD.

 19. BA, LASATI VRAJEALA! CAND ALBITI CAZIERELE FAMILIEI MELE? CAND ALBITI CAZIERELE ASOCIATILOR MEI CONDAMNATI ? VA JUCATI CU NERVII MEI ? „VA MULTUMIM… LA LA LA…”.
  ATENTIE LIVULE!

 20. Se pare ca seful e constipat. Asa ca angajatii se multumesc cu Dragnea si Tariceanu. Ultimul, cam balonat.

 21. Va zica, de-aia vrea el sa faca iar licitatia la corvete, ca francezii i-au zis ca discuta prin ambasadori, nu cu presedintele, cancelarul sau cineva acolo, care sa-i dea garantie ca la o adica, sare pentru el la UE. Bineinteles ca nici damenul olandezilor nu i-au dat asa ceva, insa acolo e pe spaga. De-altfel, damenul anul asta a primit plocon 49% din santierul naval Mangalia, exact in perspectiva acestei licitatii de corvete. Chiar as vrea sa stiu si eu cum au ajuns sa aiba damen 49% dintr-un santier naval, la fel italienii santierele navale Braila si Tulcea. Mai nou, citeam ca italienii astia, fincantieri, sunt gata sa furnizeze otelul pentru podul suspendat peste Dunare, ca deh, noi nu mai avem in tara asta niciun combinat metalurgic unde sa facem otel, intr-o tara plina odata de combinate metalurgice.
  HOTILOR NENOROCITI CARE-ATI DISTRUS O TARA IN 29 DE ANI!

 22. Vre sa imprumutam statul prin cumparare de obligatiuni. Ce incredere sa ai in el? Ca pot apoi sa dea OUG ca nu-ti mai dau banii sau ca nu stiu ce fac cu ei.

  • CA IN POLONIA ,UNDE S-A DUS TARICEANU IN SCHIMB DE EXPERIENTA.
   DA, TARICEANU, DE AL CARUI NUME SE LEAGA CRIZELE PENTRU CARE A PLATIT PROSTIMEA.

 23. Un mincinos de cea mai joasa spetza! Acest individ s-a suit pe aceasta tzara si e incredibil cum toata lumea e paralizata de acest infractor. La cata frauda a facut o sa castige si alerile prezidentiale si noi o sa asteptam in continuare providentza!

 24. Multumiri si felicitari tuturor comentatorilor care au boicotat aseara A3 si pe Dragnea. E ca în bancul cu sotia prinsa în pat cu amantul: Ioane, sa mor eu daca am vrut!

 25. Da, saracii Gâdea si ălălalt, ce presiune s-a pus pe ei !…
  Daca ar fi fost cu adevarat presiune, ar fi trebuit sa-si ia pâine prin intermediari.
  Au ajuns la un asemenea nivel de abjectie incat nu cred ca exista lobotomie eficienta sa le poata separa creierul de rahat.

 26. Citesc comentariile de pe ziarele on line,f multe scrise de oameni revoltati satui de faradelegile psd-alde.Sigur sunt comentariile unora care merg in PV,care nu mai vad iesire din situatia de fata,care au ajuns la capatul rabdarii.Unde sunt zecile de mii, sutele de mii care nu sunt de acord cu psd-alde? Ok,acum sunt sarbatorile,se maninca porcul,se merge la ski,se distreza lumea.Acesti nemernici stau la treaba,vezi rudotel, care pe 27 dec trimite Preseintelui, revocarea d-lui Lazar,propunerea sefei DNA,Ei lucreza in detrimentul tarii, al nostru.Si noi?Noi ne lamentam pe fb, ca niste babe in fata portii.Pe 12 ian,este anuntat un protest in PV.Sa vedem atunci, citi suntem in strada?Lipsa noastra de atitudine, le da curaj si deja stau cu cisma pe grumazul nostru, mai au putin sa apese si sa ne sufoce de tot.Atunci fara suflare nu vom mai putea face nimic,oameni buni.

 27. Ma întreb la cati cretini le-a spălat creierul nemernici ăștia. Mergeți prin parcuri, pe strada să-i vedeți plini de minciuni, țanțoși ca știu ei totul,,, ai văzut domne ce le-a zis-o”. Sunt mulți și nu ai ce sa faci….. Ei au adus tara aici.Numai cu ei putea sa ajungă dragnea sa ajungă borfasul tarii….. Orice predicție trebuie sa fie sumbra…..

 28. Borfasul sef multumeste presurilor ca s-au facut carpe pentru 2 ani. Urmeaza 2 ani de campanie electorala in care se asteapta sa devina zdrente. Sau cum zic ardelenii : râze.

 29. un infractor si nimic mai mult, ca si valcov si marea majoritate a politicienilor din psd+alde+udmr+pmp+pnl

  si e simplu de tot sa ne dam de asta:
  – lipsa de autostrazi, si planuri cu PPP si nu fonduri UE
  – hexipharma
  – teamnet
  – colectiv
  – spitale infecte
  – bebelusii arsi
  – stafilococul auriu
  – teldrum, belina, angajri fictive, ferma de porci, case, averi nejustificate, brazilia, sinucidere in avion
  – emigratia masiva
  – cfr si jaful continuat
  – aparatar bugetar supradimensionat
  – legile justitie care apara infractorii ( nu trebuie sa fie doctor in justitie sa iti dau seama) eliberarea celor 10000 de violatori, hoti, criminali, talhari
  ….
  lista e deschisa

 30. Bay, dar kãkãnarul de flaushat lucreaza ceva? Dar guvernul ala de analfabeti lucreaza ceva? Chiar nume de puscariasi si justitie se ocupa? Ti ai dreaqu de gunoaie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.