G4Media.ro

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidata PSD la alegerile prezidențiale cu unanimitate…

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidata PSD la alegerile prezidențiale cu unanimitate de voturi: ”Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine”

Social-democrații au oficializat candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezindențiale din noiembrie. Cei circa 800 de delegați adunați la Palatul Parlamentului au votat în unanimitate, prin ridicare de mâini, propunerea ca președintele partidului să reprezinte partidul în cursa pentru Cotroceni.

Congresul a fost unul atipic pentru PSD atât prin proporții, cât și prin durată. Dacă de obicei candidatul partidului era desemnat la congrese cu mii de participanți, de data aceasta, delegații au încăput într-una din sălile de la Parlament. De asemenea, lucrările Congresului au durat mai puțin de două ore, în condițiile în care PSD a avut congrese care s-au prelungit până către orele dimineții, cum au fost cele din 2005 și 2010. Singurii care au susținut discursuri au fost președintele PES, Serghei Stanișev, și tripleta din fruntea PSD: președintele Viorica Dăncilă, președintele executiv Eugen Teodorovici și secretarul general Mihai Fifor.

UPDATE 12.34 Discursul președintelui PSD, Viorica Dăncilă:
-Îmi iau energia de aici, dintre oameni. Este un Congres despre România și despre noi, PSD, despre cum ne scriem mai departe istoria și despre viitorul nostru. Avem o competiție electorală în care unitatea va fi cheia succesului.
-Sunt un om dintre oameni, născut într-un oraș mic, într-o familie simplă de oameni muncitori. Sunt soție, mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Cred enorm în oameni , în poporul român care merită și poate întotdeauna mai bine. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni, asta cred că este menirea omului politic.
-Spre deosebire de alții, eu țin cu oamenii. Eu nu  mă lupt împotriva nimănui, ci țin cu oamenii. Sunt 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de laa baza partidului, am lipit afișe, am făcut campanie din ușă în ușă.
-Sunt un om plecat de jos, am pornit în viață cu aceleași premise cu care pleacă majoritatea tinerilor. Am muncit mereu pentru lucrurile în care am crezut.
-Această țară nu poate fi condusă de la Cotroceni sau de la Guvern. România trebuie condusă alături de oameni și nu o dată la cinci ani ci în fiecare zi de muncă pentru că președintele este dator să muncească pentru țară, să înceapă o transformare profundă de la rădăcini. Vreau o Românie în care nimeni nu trebuie să se teamă. Domnia legii și garantarea securității sunt priorități. Am promis pedepse drastice pentru violatori, criminali și pedofili și asta voi face. Am promis o reformă a MAI care se va încheeia atunci când nimănui nu-i va mai fi teamă pentru el și ai lui. Mă voi lupta pentru o Românie sigură în care cei vulnerabili să nu devină victime din cauza vulnerabilităților sistemului.
-Reformele în sănătate și învățământ trebuie  susținute. Avem  nevoie de un act educațional modern care să dea României noi generații de profesioniști. Reforma în sănătate a început cu dotrarea spitalelor cu aparatură performantă și creșterea salariilor medicilor ca să rămână în țară.
-Vreau ca niciun român să nu fie lăsat în urmă, luptăm împotriva sărăciei. Guvernul a creat sute de mii de locuri de muncă, a crecut constant pensiile, indemnizațiile pentru mame și copii și pentru persoanele cu  dizabilități. Șomajul este acum la un minim istoric. Am crescut salariile medicilor, profesorilor, constructorilor și am implementat programele de dezvoltare a comunităților, am făcut mai bine pentru toate categoriile. Nu perfect, nu deodată, dar am convingerea că am făcut pentru binele oamenilor.
-România și românii merită să țină capul sus în țara lor și în lume. Un președinte demn nu merge să dea socoteală la UE, ci să apere interesele țării sale.
-Țara noastră a contribuit la avansarea agendei europene. Ne punem țara și semenii pe primul loc. Avem de dus lupta împotriva unor adversari politici hotărâți să ne vadă îngenuncheați și divizați. Suntem pregătiți, nu putem fi înfrânți așa ușor pentru că noi avem ceva ce ei nu au avut niciodată, apropierea de români. Noi nu am fost niciodată cei care ma tăiat pensiile și salariile, nu am blocat măsuri care aduceau bine în viața românilor, noi nu am avut viziunea a două Românii: a noastră și a lor. Au urcat cu picoarele pe tragediile oamernilor pentru a-și manifesta oportunismul politic.
-A dormit bine noaptea, dar vine momentul în care trebuie să răspundă. Să nu  faci nimic pentru ai tăi este dovadă de cruzime, să-ți amintești de români după cinci ani este dovadă de cinism, de dispreț pentru cei care au avut încredere în tine. Pentru cel care promitea lucrul bine făcut pare că ceasul a stat demult. Pentru noi, ceilalți, au trecut 5 ani de nimic. Pentru cel care cere votul a milioane de români promițând doar că-i va da jos pe cei care au făcut lucruri bune, aceasta este manifestarea unei disperări și a unei lipse de viziuni incredibile.
-Aroganța nu mă reprezintă, iar disprețul pentru români nu l-am simțirt niciodatăă pentru că țin cu poporul român și țin cu țara mea. Să nu uităm că astăzi suntem singurii cu un program de guvernare și cu o viziune.. Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are voința de a mișca lucruile, sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac decât să țipe de pe margine.
-Eu nu fug și nu mă tem. Mă voi lupta ca fiecărui român să-i fie mai bine aici, în țara lui. Vă chem să luptăm cu toată puterea în această campanie care va decide viitorul.
-V-am vorbit ca propriei mele familii. Avem ocazia unică de a creiona istoria țării pentru binele copiillor și nepoților noștri.
-România nu mai are timp de experiențe. România  are nevoie de solidaritate, de unitate. România trebuie să fie respectată pe plan intern, precum și extern..

UPDATE 12.31 Viorica Dăncilă a fost desemnată de către Congresul PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Votul a fost unanim, prin ridicare de mână.

UPDATE 12.12 Discursul președintelui executiv, Eugen Teodorovici:
-Să-i aplaudăm pe cei un milion de români de bună credință care lucrează în sectorul bugetr, oameni care lucrează pentru aceasăt țară și care au fost jigniți de colegii din politică, cei de la PNL. Le mulțumesc chiar dacă uneori sunt mai drastic. Este trist că vorbim de un PNL care nu-și mai onorează trecutul istoric și înaintașii care au adus glorie acestei țări.
-PSD este identificat de unii ca moștenitor al unui rău istoric. Noi suntem cei care putem schimba percepția, care avem datoria de a arăta adevărul. Am promis un președinte al tuturor românilor și cred din tot sufletul că așa va fi
-Românii trebuie să știe că am oprit exodul medicilor printr-o maajorare de salarii cum nu s-a mai văzut, trebuie să știe că profesorii câș

UPDATE 12.00 A luat cuvântul Mihai Fifor, secretar general al PSD:
”-Mergem în fața alegătorilor pentru a le spune adevărul: știm cel mai bine să guvernăm pentru oameni, pentru toți românii. Ne aflăm aici pentru a da un vot de încredere președintelui PSD, premierul Viorica Dăncilă. Vreau să-i transmitem energia noastră pentru a câștiga alegerile. Este unul  dintre liderii politici care prin ce a făcut în 23 de ani în partid a arătat că este un om dedicat românilor.
-Am guvernat bine pentru toți românii, indiferent de orientarea lor politică. Am crezut și credem în oameni.. PSD crede într-o Românie unită, nu divizată. Cu această viziune vom facce ce trebuie pentru ca România să fie o casă sigură pentru fiecare român
-Am deschis lupta împotriva criminalității. Toți cei care încalcă legea, plătesc. Dacă dorim ca instituțiile să funcțioineze trebuie  să facem ordine, să schimbăm legi și atitudini. Avem toată determinarea să facem curățenie în România. Criminalitatea va primi cea mai dură ripostă. Vă întreb dacă vedeți un alt partid în stare să facă ordine și să fie alături de toți românii, în afară de PSD? USR-un partid fără experiență care nu se înțeleg între ei. Credeți că liberalii au capacitatea de a menține creșterile realizate de noi? Credeți că vor colabora cu oamenii pe care îi jingesc deja? Au anunțat dejă că taie pensii, salarii, iau voucherele
-PSD este gata să ofere un lider ferm, dar empatic, unificator și neconflictual. Un lider care să aibă respect pentru medici, profesori, militari, polițiști, agricultori și antreprenori

Peste 800 de delegați s-au reunit, sâmbătă, începând cu ora 11:00, în Congresul PSD pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale. Aceasta și-a făcut intrarea în sala de la Palatul Parlamentului pe acordurile unui hit al anilor 80, ”Eye of the Tiger” al formației Survivor, care se regăsește și în coloana sonoră a filmului de acțiune ”Rocky”.

Viorica Dăncilă a venit însoțită de soțul ei. ”Voi fi primul președinte femeie al acestei țări”, a spus președintele PSD. La Congres este prezent ca invitat și Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni, semn al normalizării relațiilor PSD cu social-democrații din Uniunea Europeană.

În schimb, nu a fost invitat președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, în condițiile în care tensiunile dintre ALDE și PSD sunt în creștere ca urmare a refuzului  social-democraților de a susține candidatura lui Tăriceanu la alegerile prezidențiale.

Foto: Președintele PSD, Viorica Dăncilă (Inquam Photos/ Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

72 comentarii

 1. Of of, abia astept ziua cand proasta satului si toata gloata de securisti-comunisti-hoti vor disparea definitiv de La butoanele tarii.Cat astept ziua cand li se vor confisca averile furate si meritocratia va fi singurul criteriu
  de angajare la statt.Cand in sfarsit aceasta tara, bantuita de javrele securiste atata amar de vreme , va deveni tara unde se poate trai ca Roman cinstit si fara relatii si pile.Cand de mai termina opereta asta proasta ?

 2. Hitul asta ar trebui,cumva, privit ca o aluzie, apropo, de protestarii din 10 august 2018, gazati si baturi in plina strada? Doar ei ar putea invoca spiritul luptei pentru glorie, precum si intoarcerea pe „campul de batalie”.
  Ochii toantey Viorica nu prea aduc a ochi de tigru, mai degraba par ochii Joianei cea blanda, sau ochii pisicii ce pare blanda dar zgaraie rau, asa cum am putut constata din ultimele masuri de remaniere…
  Fereasca Dumnezeu sa ajungi presedinte, toar’sa vasilica!
  Ne ajunge pana peste cap ca ne-am pricopsit cu tine pe post de prim ministru…..

 3. Bravo! Candidatul ideal!

 4. Ne bucură candidatura doamnei premier la alegerile prezidențiale, un 9 la sută ar fi ideal pentru dânsa.

  • Nu o subestimați, o să fie destui proști care să o voteze, din păcate.

  • Si este una-n aste parti. Frigida haimanaua…Fisssulica Danciloaie, cap in forma de tigaie, in loc de urechi c***e. Si totusi…S-ar putea sa ajunga in turul doi. La cate tampenii a facut si va mai face trufasul „pechinez” kremlinez Barna, orice e posibil.

 5. ‘s-a votat prin ridicarea mâinilor ‘…eu credeam că s-a votat prin arătarea degetului din mijloc ;)))

 6. …delirium tremens

 7. Eheheheeee! Mintisoara ei – valul mlastine(i)ei! Perisorul ei – moartea samponului! Fetisoarea ei – agonia plasticianei! Dealtfel, atat de adorata de Sputnicii „Estului salbatic”. Si va jura… Ce va jura? Va jura fals. Credinta vesnica liotei. Ca va apara…casta sordida, cu fidelitate. Asa sa o ajute Talpa-Iadului! Vomati, vomati, vomati! Ea e prea Necurata, prea siliconata, prea ineptocrata. Vasilica care incurca borcane. To’arsa Fosilica care umbla cu fofarlica. Ea, Vomitatura, urmasa Vomei nomenlaturiste-teroriste, doarme si viseaza ca copita ei danseaza la Cotroceni! Heheheheeee! Vomati-o!

  • Simt nevoia sa intervin, avand in vedere ca ai adus vorba de Talpa-Iadului: aprob pozitiv blestemul, dar despre ”prea siliconata” nu stiu ce sa spun. Daca despre Veorica Vaselica spunem ca exagereaza cu siliconul, atunci ce sa mai spunem despre, spre exemplu, Pamela Anderson?
   PS. Stiti cum se spune: are si siliconul mandria lui, nu o sa stea acu’ la cheremul oricarei boccii de fel din fundul Teleormanului…!

  • „…de loc din fundul Teleormanului…”

 8. Survivor- Eye Of The Tiger pe intelesul tuturor : Ies din nou pe strada ( da de unde , n-au curaj )/Am facut timpul /Am profitat de sansele mele ( din plin , cu varf si indesat , pe spinarea altora )/Am parcurs distanta si sunt din nou pe picioare ( taras de voie )/ Doar un om si vointa sa a supravietuit ( e posibil , din toti , sa ramana doar Dancila fara parfum de Rahova , nu e de bagat mana-n foc ) / De multe ori , totul se petrece foarte repede ( nici nu sti cand pierzi guvernarea )/ Tu lasi sa iti cada pasiunea peste glorie ( care glorie ?)/ Dar nu renunta la visele tale din trecut ( 1 Mai si 23 August ?) / Tu trebuie sa te lupti pentru a le mentine in viata ( la infinit ?) Este ochiul tigrului ( pisoias)/ Entuziasmul luptei care apare pentru a face fata rivalului nostru (never)/ Ultimul dintre supravietuitori arunca prada in noapte ( de frica DNA )/ sI se uita la noi cu ochiul de tigru / Fata in fata / Determinat si infometat ( nu v-ati facut , deja, plinul ?)/ Ne provoaca pentru a iesi in strada ( situatia e inversa )/ Caci noi suntem abili SA UCIDEM pentru a supravietui ( va credem in stare de orice )/ Refren : Ies , drept in partea de sus ( genunchiul broastei )/ Am curaj , am glorie ( sanchi , manele de Salam si Guta )/Am parcurs drumul si nu sunt pregatit sa ma opresc ( poporul va pune capastrul curand )/ Sunt doar un om si vointa de a supravietui (scapa cine poate dupa mine , potopul )/ Refren
  : de 4 ori ochiul de tigru . Totul se reduce la un disperat …MIAUUUU !

  • M#13 PSD !
   M#13 ALDE !
   M#13 UDMR !

 9. Cred ca si pragul de 5% il va face greu.Cine dracu’ sa i mai voteze? L am vazut si pe bunicul uneia dintre victimele de la caracal,un om simplu,care ia desfiintat punand in incurcatura moderatorul de la antena3.

  • da, nenea ala e chiar un roman adevarat. mai rar asa oameni. tuta rade, dar nu intra in turul 2 si o zboara de la putere.

 10. „I-a desfiintat” se scrie! Cred ca se ia prostia doar uitandu te la ei!

  • pai si „uitandu-te” se scrie cu cratima, nu cum ai scris tu, cu pauza. de asta nu mergea tara, ca a scris unul fara o cratima. macar sa fie asta problema. cand ii critici pe altii uita-te un pic si la tine.

 11. La cati prosti sunt in coliba asta de tara,s-ar putea sa intre si in turul 2

 12. Adică ar prefera să nu concureze cu, eventual, Cosette Chichirău, nici cu Elena Udrea.

 13. Pandispan cu visine , Sandokan Dancila , tigrul Maioneziei ……..

 14. De azi, avem un obiectiv : Fara Noaptea Mintii, in turul doi ! Inscrieti-va unde vreti (adica la usr sau pnl) , puneti umarul ca membrii, simpatizanti , cotizati acolo cat puteti, spuneti ce nu va convine, aduceti/primiti argumentatie, fortati partidele sa mearga in sensul in care merg cetatenii si in folosul lor , lipiti afise, donati, puneti probleme !! Implicati-va cat puteti de mult ca asa a fost posibil sa apara monstrul numit Ciuma Rosie sau psd-alge si replicile pro psd si pmp : majoritatea am fugit de politica ca dracul de tamaie caci ne-am zis ca noi, cei care avem o meserie sa ne vedem de aceasta iar de politica sa se ocupe cei care nu au ceva mai bun de facut !!! Eroare fatala !! Uite ce monstrii/monstruozitati au generat !!!!!!!

  • Ia incearca sa gandesti putin. Pe cine ar prefera Iohannis ca adversary in turul II? Pe Barna, Tariceanu sau pe Viorica Dancila? Nu ca ar fi amenintat sa ia bataie in finala, dar din punct de vedere al confortului.

   Acuma, daca VVD e cel mai comod adversat al lui KWI, de ce sa facem eforturi sa nu ajunga Dancila in turul II?

 15. Tipa este chiar amuzanta! Nu are rost sa comentez declaratiile ei razboinice, dar ii doresc din suflet o sustinere pe masura „intelectului”!

 16. Fa gloabo taci din gura. Ai prins grai? Acum reușești să articulezi? Gloabe comuniste. O sa luati 4% .

 17. …Esti puternica balana Vasilica, numa’ ca nu prea dai lapte si mai si rastorni ciubarul…Cred ca o se te inham la car…Niaaaa boalaaa…

 18. Hitul potrivit:

  Sapte fete si-una sluta (tuta)
  Au plecat ca sa se … plimbe,
  Aerul sa il mai schimbe.

  Dupa ce-au facut un tur
  Le durea pe toate-n … glezne.
  Sa te … plimbi nu-i asa lesne!

  • Cred ca glumesti, cine s-ar mai risca s-o…plimbe pe Veorica, aflata in…pozitia de mare sefa si candidata a partidului, cand se poate trezi la final expulzat pe motiv de…plimbare nesatisfacatoare…?

  • Aia sluta ramane
   „ne fu tuta”
   finca ca pe langa ca e sluta mai e si tuta.
   Iar aia care nu vor sa se trezeasca cu proces de plimbare nesatisfacatoare n-au decat sa-si faca o asigurare de malpraxis.
   Politica e o meserie in care trebuie sa fii gata sa inghiti si broaste raioase cum zicea unu priceput la d’aldeastea

 19. Facem noi misto de ea, dar aici cam are dreptate! E plin de pule blegi in politica romaneasca.

  • De parca Rovana Plumb, Norica Nicolai sau Gabriela Firea au facut vreodata ceva util pentru Romania.

   Parazitii sunt paraziti, genul nu conteaza deloc.

 20. Trebuie luați la ochi cei care sunt în jurul ei în poze.
  Ăștia bagă țara în datorii și o fură pe fața.
  Când vor intra în pușcărie atunci avem o șansă să ne plătim o parte din datorii.

 21. Chestia cu „barbatii care tipa de pe margine” se potriveste cu mult mai bine lui Plesoianu, Codrin, Nicolicea, Mitraliera…decat oricarui alt barbat din opozitie.
  Pavianca a lovit cuiul in cap, chiar daca involuntar.

  • Pavianca, daca prin absurdul absurdului ar ajunge Presedinte, ar fi in stare sa mute ambasada Romaniei din Israel!

  • Foarte correcta observatia!

   In plus, daca e sa fie un pavian, cum zicea incrucisatorul presei romanesti, scufundacul CTP, atunci nu poate fi decat o pavianca. Caz in care, intr-adevar, pavianii (masculii) chiar tipa la marginea padurii

 22. De la Draknea la Dancila
  E o cale atât de lunga,
  Ca mii de ani i-au trebuit
  Luminii ca sa ajungă!
  Presedinte!
  Ha,ha,ha!

 23. In citatul din titlu, Noaptea Mintii aplica discriminarea-inversa opozantilor dar si colegilor, indirect, caci e sefa lor !
  Da FaDoino, esti foarte puternica, caci la comanda infractorilor ai pus tara jos dar si prin ”calitatile”proprii ne-ai doborat si pe noi, si morala, limba romana …………..Mai simplu ar fi sa vad daca daca a ramas ceva intact ! Da ! Lipsa auautostrazilor, drumurilor, ulitelor……….PS Cred ca Ciuma Rosie lucreaza de 30 de ani , deliberat, la pentru ca sa ne aduca in punctul acela , in care sa cerem sa se mai intoarca o data roata istoriei catre 1989 !! Undeva in Socialismul ala, visat de Ilici cand Dracu-si nu altcineva-l-a adus la Balcon !!!!!!!!!

 24. Tanti Veo in campanie sa vii si pe la noi la munte ca te duce tata la urs.
  Daca nu or face infarct si blanosii cand or vedea asa ceva.

 25. Dăncilă, desemnată oficial candidat la prezidențiale: ”Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări .”Adicatelea cum naiba sa spui -al acestei tari – de parca nu ai face parte din ea . Aceasta tara are un nume ROMANIA .

 26. Dăncilă și-a făcut intrarea pe piesa trupei Survivor, „Eye of The Tiger”. În 2015, candidatul republican la alegerile primare pentru Casa Albă, Mike Huckabee, a folosit în campanie aceeași piesă, însă a fost nevoit să plătească 25.000 $ după ce chitaristul trupei Survivor, Frankie Sullivan, l-a acuzat pe politician de încălcarea drepturilor de autor. Punem mînă de la mînă, sunăm un prieten ca să spunem celor de la Survivor că Dăncilă și gașca ei nu sunt altceva decît niște golani și escroci nenorociți?

  • Daca pot sa dau de ei pe net, le trimit eu cate un email. Nu am nicio jena.
   Cand pontanacul a luat-o in freza in USA in 2013, ne-am organizat cu niste baieti de aici si am trimis un stol de mesaje de „sprijin” Departamentului de Stat si (pe atunci) Vicepresedintelui Biden. Mesajele au fost primite, ni s-a multumit si… ati vazut ce a iesit 🙂

 27. S-a pus oficial motul pe cacat. O proasta consecventa precum magarul in submediocritatea ei. „Presedinta „he he he” care nu e in stare sa urmeze un protocol simplu, no vorbeste nicio limba straina, incurca numele interlocutorului si nu stie in ce oras se afla.
  Individa asta este o rusine absoluta, o pata de cacat pe obrazul Romaniei!

  • subscriu. e de rasul plansului din pacate.

  • Goe tată, tot mai ai febră? Nu te mai uita la Mucea Badea, e contagios.
   Ai putea sa îți manifești elucubrațiile, frustrările pe forumurile de pe LatrinaTV sau ROMtv?… Aici pe G4 încercam să ne exprimăm în general intr-un limbaj lipsit de vulgarități.
   Pari a fi un profil agitator de trol ALD-ist iritat pe PSD-ul pușcăriașului Dragnea, că nu l-a pus pe moș. Tăriceanu drept unic candidat. Află că, zilele de libertate ii sunt pe sfârșite, DNA-ul asteptandu-l la colț, imediat ce i se va termina mandatul de imunitate…

   *Seek and destroy!

  • @orBOUservator: Nu consum căcâcea badea si, spre deosebire de tine, nu am servit niciodata de la haznaua 3 sau de la orice alta latrina varanista.
   ” încercam…” Cine, voi trolii pesdisti vanduti rusiei?
   In ce il priveste ceea ce spui despre un eventual sprijin al meu pentru CAC P. tăriceanu, se vede cat de aberant esti. Macar in ce il priveste, sper sa ai un pic de dreptate: „zilele de libertate ii sunt pe sfârșite”
   Pentru loialitatea ta fata de partidul crimei, hotiei, prostiei si nepotismului ti se ofera o noapte de neuitat in compania celei pe care o sustii! Prezenta obligatorie!
   psd: Prostie, Saracie, Delicventa!
   Numele proprii ale ticalosilor sunt scrise intentionat cu litere mici.

  • G(c)oiță, ești un canal de împroșcat cu CĂCAT.
   De altfel, cuvântul de mai sus, pe care îl utilizezi obsesiv in majoritatea aberațiilor tale, indică în mare măsură o ca suferi de NOC. Probabil în urma blocajului sistemului PIAS-SIUI nu ai mai reușit să îți iei medicamentele de la farmacie si boala ți s-a agravat.
   Nu știi ce înseamnă sindromul NOC? Ieși de pe acest site si du-te la un medic de specialitate:
   https://www.paxonline.ro/?q=ce_este_tulburarea_obsesiv_compulsiva

 28. masonul ala slugarnic, vifor, merge cu vasilica si la umblatoare ?

  • O ia si la palme cand se gandeste la Vasilica Rodica (numele ei real). Asta a fost palmas la greu la viata lui, se vede dupa bubele care i-au mancat ograzul cel gros.

 29. te uiti la astia si te ia cu frig. arata ca un nor de lacuste care nu mai lasa nimic in urma lor.
  rod totul!

  • Ma ia cu frig cand ma gandesc cat de prosti sunt votantii, de au dat puterea PSD-ului.

 30. E mai puternica decat Vlase?

  • dupa cum spun gurishtii e butonata de astia. unde te invarti tot de securishti dai. are tara servicii…

 31. vasilico, l-ati pitit pe nemernicul sinistru valkov? k din stepe.
  nemernicul, bine merci. face ce facea, ce a fost invatat…

  sa crapati vasilico! poltic. nici praful sa nu mai ramana in urma voastra!

 32. Amu’ c-o facut-o candidata, cineva tot tre’ sa-i zica c-o fo numa o gluma.
  Ne vedem la vot!

 33. Tovarășa doctor academician inginer de renume mondial. Fă mondialoooo, cine dracu te crezi tutooo? Te-a injectat Dragnea cu virusul comunist? Cred ca voi vreți o revoluție fă? Voi numai asa vă evaporati. Să chemăm minerii? Sau pe Ilici? Fă Veorico, vei fi istorie în istorie! Pe cocul tău va pieri PSD! IA SA VEZI! ASA PUTERNICĂ CUM ESTI! Si toate slugile tale se vor transforma în sobolani ce vor cauta toate găurile să se ascundă! HUO LA JEGURI COMUNISTE!

 34. Trist , foarte trist!
  Castiga nu castiga aproape ca nu mai conteaza! Trist este ca o analfabeta ajunge in aceasta pozitie. Si din toti analfabetii care ajung in pozitii similare prin conjunctura tot mai multi se strecoara.
  Asta este adevarata problema: toti idiotii , analfabetii ajnug pe aceste liste scurte

  • Da e trist. Daca ai un minim de discernamant iti vine sa lipsesti de la procesul electoral. Poti sa ii blamezi pe cei care nu mai vor sa voteze deloc? Pe de alta parte, uite, daca nu mergi ajunge o caricatura de om cum e aceasta doamna sa iti dea putin viata peste cap. Daca te gandesti doar dpdv economic(preturi, inflatie, etc) ce e acum si ce era in 2016. Ma gandeam si la americani la ultimele algeri prezidentiale. Daca erai american intre cine sa alegi: Trump si Clinton? Serios? Asa a ajuns democratia in cel mai democratic stat.

  • @Ziggy,
   Vă contrazic: dacă ai minim discernământ îți vine să te prezinți cu 24 de ore înainte la secția de votare ca să fii sigur că nu votează vreun analfabet în locul tău și astfel să te trezești condus de cei pe care-i disprețuiești cel mai mult….
   PS. Sper să nu fiu nevoit să folosesc metode mai puțin…ortodoxe împotriva celor cuprinși de scârbă și de lehamite în ziua alegerilor din 20-20…! Cu alte cuvinte: Prezentați-vă la vot că de nu Dracu’ o să facă rost de marfă proaspătă…!

 35. Am o nedumerire: haita de trolli o fi in deplasare pe Litora pe cheltuiala PSD-ului sau e doar consecinta exploziei nucleare de la baza militara rusa, in sensul ca buncarul de unde ”emit” s-ar afla prin apropiere?

 36. Am o nedumerire: haita de trolli o fi in deplasare pe Litoral pe cheltuiala PSD-ului sau e doar consecinta exploziei nucleare de la baza militara rusa, in sensul ca buncarul de unde ”emit” s-ar afla prin apropiere?

 37. @Ziggy,
  Vă contrazic: dacă ai minim discernământ îți vine să te prezinți cu 24 de ore înainte la secția de votare ca să fii sigur că nu votează vreun analfabet în locul tău și astfel să te trezești condus de cei pe care-i disprețuiești cel mai mult….
  PS. Sper să nu fiu nevoit să folosesc metode mai puțin…ortodoxe împotriva celor cuprinși de scârbă și de lehamite în ziua alegerilor din 20-20…! Cu alte cuvinte: Prezentați-vă la vot că de nu Dracu’ o să facă rost de marfă proaspătă…!

 38. Proasta pina nu e si fudula nu e proasta destula.

 39. Ca in 1984 a lui Orwell: IGNORANTA ESTE PUTERE
  http://humansarefree.com/2013/01/what-means-war-is-peace-freedom-is.html
  Vasilica Rodica (numele ei real) este o preafericita: Fericiti cei saraci cu duhul…

 40. Veorico, discursul de DUPA pierderea Turului 1 ti l-au pregatit deja Consilierii?!
  Pregatiti-l, musai!!!
  P-ala il astept!

 41. Oh ce surpriză! Chiar nu mă așteptam ca Doncila sa fie aleasa „cadindată” cu unanimitate de voturi.LOL
  SUNT MAI PUTERNICĂ DECÂT TOȚI BĂRBAȚII ĂȘTIA…zice ea.
  Eu aș adăuga si că e MAI PROASTĂ DECÂT TOȚI LA UN LOC !!
  Doncilo, ne vedem la urne!

 42. Impresia mea este ca acest asa zis congres a fost conceput exclusiv ca un exercitiu de imagine. Similar cu precedentul, in care Daddy si-a adus ostentativ „iubita” si a asezat-o in primul rand, inaintea multor altora. E ca un fel de ritual public de imputernicire in functie, un fel de exhibitionism de putere, apanaj exclusiv al liderului. Daca esti prezent acolo si pupi mana nasului, e ca si cum I-ai jura public credinta, nu poti s-o mai dai la intors. Asa merge la ei. Cheia de bolta a edificiului este guvernarea. Dancila a ajuns ceea ce este pentru ca, volens-nolens este premierul si are oricand la dispozitie prerogativa teribila a demisiei, nu mai conteaza sub ce motiv. O adevarata nucleara pentru tot poporul pesedist, mai conectat ca oricand la resurse uriase, nesperate si sinecuri incredibile pe salarii si pensii grase. Plecarea de la guvernare inseamna prabusirea edificiului ca un castel de carti. E simplu.

  Totusi, multa lume suparata la congres. Nu mai vorbesc de doamnele Olguta si Gabi Firea, acre din cauza marginalizarii, fiecare dintre ele gandindu-se ca ar fi putut fi chiar ele in locul Dancilei. Multe mutre triste, s-a vazut ca nici chiar ei nu prea cred in steaua Vioricai Dancila. Doua pupaturi de moaste au fost suficiente pentru Dancila sa-i fure biserica Gabrielei Firea. Ati vazut cat e de simplu? Ca doar nu era sa aiba soldoveanca o gaura in plus si teleormaneanca nu. Si nici mai balana nu pare sa fie, Gabriela fata de Viorica.

  Multi analisti cred ca in PSD se pregateste deja de lupta oarba pentru preluarea puterii dupa esecul anticipat la prezidentiale al Vioricai Dancila. Nu prea cred. O vor implora cu totii sa ramana la guvernare, or avea rate, contracte in derulare, copii prin ministere si agentii … Dar haideti sa presupunem ca Dancila demisioneaza dupa un esec in alegeri, suparata ca margarita pe sat. Dupa aceea, PSD, care astazi are totul, din chiar a doua zi nu va mai avea nimic. Probabil ca vor vor ajunge undeva la 12-15%, in cel mai fericit caz. Cu acest scor ramane in afara nu numai urmatorii 4 ani (chiar 5 daca demisia se va produce dupa prezidentiale iar Iohannis nu reuseste cu anticipatele, ci si in urmatorul ciclu, cand vor fi exclusi din dialectica (data viitoare alternanta va fi intre PNL si aliatii vs USR si altii). Cine sa-si doreasca sa fie lider intr-un partid muribund si in opozitie, pe deasupra? Si mai ales, cine sa-i mai primeasca in partidele lor urmand traditionala tactica a romanului impartial? Nimeni.

  Ce sanse are Viorica Dancila sa nu se faca de ras? Eu cred ca are bune sanse sa iasa binisor din aceste alegeri, adica sa intre in turul II si sa piarda onorabil in fata lui Iohannis. Cu o singura conditie. Sa-l determine pe Tariceanu sa-si retraga candidatura, sub amenintarea de azvarlire imediata de la guvernare. Spaima spaimelor pentru baronetul ALDE si sursa a ezitarii actuale a lui Tariceanu, care ar dori sa scoata el partidul de la guvernare, baronii sai opunandu-se din rasputeri. Mai mult, antagonizarea ALDE poate sa fie benefica pentru PSD, atat la centru cat si in teritoriu si letala pentru ALDE, ramasa fara o pozitiei politica consecventa, dreapta fiind ocupata. Adica, va ajunge un partid “decalibrat”, ca sa citez din liderul sau.

 43. „Îmi iau energia de aici, dintre oameni.”
  Pai, atunci de ce fugi de Oameni, Veorico?
  Pe unde-ajungi te baga SPPIstii prin intrarile laterale sau din spate, de frica huiduielilor!
  De la aia care te huiduie, ce „energie” iti iei, analfabeto?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.