G4Media.ro

Liga Studenților Iași: Coaliția de guvernământ este total incapabilă să redacteze un…

Liga Studenților Iași: Coaliția de guvernământ este total incapabilă să redacteze un nou proiect al Legii Educației Naționale și trebuie oprită din a mai realiza pseudo-reforme

Studenții Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași au analizat cele mai importante modificări pregătite și promovate de coaliția aflată la guvernare, PSD-ALDE, în materie de educație și cercetare. Potrivit unui comunicat, aceștia susțin că prin modificările aduse Legii Educației, partidele aflate la putere ar ”distruge în mod organizat sistemul de educație”.

Constatând haosul juridic creat de coaliția de guvernământ, Liga Studenților (LS IAȘI) consideră că aceasta este total incapabilă să redacteze un nou proiect al Legii Educației Naționale și trebuie oprită din a mai realiza pseudo-reforme în materie de educație,” arată studenții în mesajul lor.

Citește pe Edupedu.ro care sunt modificările semnalate de studenți și ce interese sunt în spatele lor, potrivit LS Iași.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Bravo băieți! Nu va lăsați voi reprezentanții viitorul!

 2. sinistre tarciene, tactu turna pe bani la securitate. pe tine te-au avansat ?

 3. Bravo studenti, ca absolvent UAIC sunt mandru de voi!
  Voi sunteti forta schimbarii! Nu va lasati, impingeti inainte caci sunteti de partea buna a istoriei.

 4. Ministerul face azi o propunere.
  Maine o modifica.
  Din greseala in greseala.

 5. Studentii au mare dreptate! Aceasta venerabila Abramburica n-a fost capabila de o reforma reala pe vremea cand era mai tanara. Acum este complet depasita de provocarile tehnologice ale mileniului doi, sunt obiecte de studiu pe care ea nu si le poate imagina ca exista, desi produsele care sunt fabricate pe baza lor sunt pe piata. In schimb va inghesui elevii cu studiul unor materii desuete, cum ar fi economia politica si marxismul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.