G4Media.ro

Liderul PNL Buzău anunţă că alege să intre în echipa susţinătorilor lui…

Liderul PNL Buzău anunţă că alege să intre în echipa susţinătorilor lui Florin Cîţu la şefia partidului/ Avramescu: E timpul pentru o nouă generaţie de politicieni

Gabriel Avramescu, liderul PNL Buzău, a anunţat că alege să intre în echipa susţinătorilor lui Florin Cîţu la şefia partidului. Mesajul a fost transmis de liderul liberal printr-o postare făcută sâmbătă, pe Facebook:

  • „Aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generaţie de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele”, a explicat liberalul.
  • Sunt momente în viaţă când alegerile sunt cântărite în funcţie de şansele de câştig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potriveşte, sau aleg «pe bune» pentru că mă încăpăţânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câştigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîţu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generaţie de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele. Aşadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea faţă de a altor colegi liberali din ţară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alţii despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susţinerea, îmi asum decizia şi o argumentez pe baza unor factori fireşti pentru o competiţie.
  • Aleg, astăzi, programul în care cred şi care mi se potriveşte, aleg reforma politică liberală şi merg pe mâna schimbării de mentalitate şi de strategie politică. Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului! E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menţinerii încrederii românilor în guvernarea PNL. Deciziile şi poziţionările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica şi îi vor relaxa pe actorii din viaţa publică, societatea civilă şi mediul de afaceri. Aşadar, spunem punct şi de la capăt pentru echilibru şi stabilitate!”, a scris Gabriel Avramescu, sâmbătă pe Facebook.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Gabriel Avramescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Spune-mi ce fonduri invarti ca sa-ti spun cine esti!
    Nu la Buzau a fost scandalul de la Ape?

  2. Toți jegoșii s-au dat cu jegul cel mare!

  3. ȚIGANIADA TIP „P.N.L.”!

  4. Oare de ce nu își retrage Ludovic Orban candidatura de la președinția PNL? Șansele de a câștiga sunt cvasi nule.

  5. Ar fi bine ca lumea să cunoască cine este acest reprezentant al „noii clase politice „. Dl Avramescu a avut posibilitatea să aleagă de-a lungul timpului ce cale alege, iar de fiecare dată a ales să fie un trădător. Ia aduceți-i aminte cum a fost adus în politică de Ion Vasile de la PSD, cum a învățat la Institutul PSD Ovidiu Șincai, cum mai apoi l-a trădat pe Ion Vasile și PSD și a trecut în barca PNL pentru că era Cristinel Bigiu la putere. Trădările acestui domn nu se opresc aici. De la Bigiu a trecut la echipa Ciolacu – așa a ajuns la ANAF Galați. După ce Ciolacu și Dragnea l-au ținut în brațe, nu a avut nicio jenă să îi trădeze și apoi s-a mutat la PNL-ul lui Orban pentru funcția de prefect de Galați, apoi pentru functia de consilier de stat (era necesara ca să poată prelua șefia PNL Buzău și să candideze la parlamentare). Dar trădările au continuat, inclusiv în campania electorală. Și-a trădat propria filială de la Buzău, bătând mana cu PSD ca doar el sa ajungă deputat de Buzău de la PNL. Apariția lui Vlad Pufu fiind întâmplătoare. La Buzău toate prognozele dădeau 2 deputați PNL. Dar Avramescu a vândut meciul. Acum îl trădează pe Orban pentru Cîțu. În politică, ori ai onoare, ori ești un trădător. Acest individ e un trădător!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.