G4Media.ro

Liderul cecen Ramzan Kadîrov susține că forțele pro-ruse au încercuit complet orașul…

Sursa foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Liderul cecen Ramzan Kadîrov susține că forțele pro-ruse au încercuit complet orașul Lisiceansk, ultimul bastion al rezistenței ucrainene: „Toate intrările și ieșirile din oraș sunt blocate”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a susținut sâmbătă că forțele pro-ruse au încercuit complet orașul Lisiceansk din regiunea Lugansk, ultimul bastion al rezistenței ucrainene, relatează Interfax.

„Merită să presupunem că în curând va începe un atac complet asupra orașului”, a scris Kadîrov pe canalul său Telegram. Kadîrov a precizat că „toate intrările și ieșirile din oraș sunt blocate”.

„Nu veți reuși să străpungeți inelul dens de încercuire, chiar dacă vă străduiți”, a subliniat liderul cecen.

Informațiile despre situația de pe front ar fi fost confirmate de reprezentantul departamentului militar al autoproclamatei Republici separatiste Populare Lugansk, Andrey Marochko, potrivit Interfax. El a mai susținut că gruparea Forțelor Armate ale Ucrainei este „lipsită de posibilitatea de a părăsi orașul”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. La noi care deși au trecut pe gaz dar încă mai au sobe ar trebui stimulați ca la iarnă, temporar, să treacă înapoi pe lemne și cărbuni. In contextul actual este și păcat să consumăm gaz acolo unde poate fi evitat. Deasemenea extinderea rețelelor de gaze în localități ar trebui oprite; sunt bani aruncați. Gazul e de domeniul trecutului, va servi doar ca materie primă în industrie. Gazul mai are noimă doar acolo unde este infrastructură deja.

  • SI lemnul si carbunele au sens, asa I? Deci ai tzeava de gaz in gaz si tu astepti butelia din America! Stai sa vezi la ce pret. SI Inca ceva: vapoarele alea cu gaz lichefiat nu polueaza, is pe baterii, asa I?

  • si care solutie e de domeniul viitorului? pompele de caldura cumva? esti incuiat rau! ar trebui sa-si bage toti trifazic si incalzire in pardoseala ! cumulat cu masinile electrice vei sta la lumanare in romania pt ca reteaua electrica nu va rezista! vorbiti fara sa ganditi si luati de bun tot ce va baga astia pe gât!

 2. Cum să se pregătească? Sufletește? Ce ar însemna pregătirea?

 3. Da,,,in 2-3 luni

 4. vină vremea când … canci kopeici !!!.. Să vedem ce o să mai… f u m e zi !!!

 5. Vax!

 6. Ati ajuns de rasul curcilor cu pagina asta 🙂 🙂

 7. si care solutie e de domeniul viitorului? pompele de caldura cumva? esti incuiat rau! ar trebui sa-si bage toti trifazic si incalzire in pardoseala ! cumulat cu masinile electrice vei sta la lumanare in romania pt ca reteaua electrica nu va rezista! vorbiti fara sa ganditi si luati de bun tot ce va baga astia pe gât!

  • Varianta energetic pasivă cu termoizolație peste tot,cu schimbător de căldură alimentat de panourile fotovoltaice mixte de pe acoperiș ,vara răcoare ,iarna călduț la 18 grade le tragi o nașpă la toți furnizorii.

 8. Au rămas băieții fără vodka, mahoarca, crocodil de băgat la vena și s-a dus asta sa le ducă?