G4Media.ro

Lideri PSD Sălaj, diagnosticaţi cu COVID-19. Aceştia au fost prezenţi vineri la…

Lideri PSD Sălaj, diagnosticaţi cu COVID-19. Aceştia au fost prezenţi vineri la un eveniment electoral alături de Marcel Ciolacu

Lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întânit recent cu preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, şi cu alţi membri ai conducerii PSD, relatează News.ro.

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19, iar imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19 luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

“Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj

Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.

Unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu lideri ai PSD-ului, e vorba de Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD. Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

Sursa: News.ro

Foto: Facebook PSD Sălaj

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Ciolacuu este Dator cu Un Ultim Leshin

  2. Sper ca Ciolacu sa supravietuiasca, e cel mai praf lider al PSD.

  3. Singurii pesedisti care au mai ramas in Transilvania… uite ca si ei ceva bun: infecteaza ciuma rosie!

  4. Tovarasi lideri din Salaj, cum mergeti voi alaturi de un servil al teroristului O.Hayssam?

  5. Chiar si Ciolacu a purtat masca? Nu l-a deranjat deviatia de sept? Sau deviatia de sept se manifesta doar in Parlament?

  6. Când prostul e fudul, a se citi jmeker psd-ist sau șaormar cocalar, prostia îl prinde din urmă într-un final, adică covid ul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.