G4Media.ro

Lidera partidului populist Fratelli d’Italia, Georgia Meloni, susține că migranții ar trebui…

sursa foto: Carlo BRESSAN / AFP

Lidera partidului populist Fratelli d’Italia, Georgia Meloni, susține că migranții ar trebui blocați pe mare: „O blocadă asupra plecărilor ar fi mai eficientă”

Ambarcaţiunile care pleacă de pe coastele din nordul Africii transportând migranţi trebuie să fie blocate pe mare, a susţinut luni lidera partidului populist Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, potrivit DPA, citată de Agerpres.

”Cea mai bună soluţie la această problemă este de a împiedica plecările şi nu sosirile. O blocadă asupra plecărilor ar fi mai eficientă”, a spus Meloni într-un interviu pentru postul de radio RTL 102,5.

Fratelli d’Italia, formaţiune naţionalistă eurosceptică, conduce în sondaje de câteva săptămâni cu aproximativ 24%. Aliaţii săi, Forza Italia (partid condus de Silvio Berlusconi) şi Liga, condusă de Matteo Salvini, sunt creditaţi cu 7%, respectiv 12% din intenţiile de vot.

Cele trei partide au format o alianţă în perspectiva alegerilor legislative din 25 septembrie, în timp ce în rândul forţelor politice tradiţionale de centru domneşte confuzia.

Stânga este sub presiune după destrămarea, luna trecută, a coaliţiei de uniune naţională a premierului Mario Draghi, care a dat startul campaniei electorale pentru alegerile legislative dominate de forţele de dreapta.

Meloni şi Salvini au făcut din migranţi şi refugiaţi un subiect cheie al campaniei lor, în contextul în care numărul celor sosiţi din Africa de Nord continuă să fie ridicat.

Giorgia Meloni s-a pronunţat pentru crearea unor ‘hotspot’-uri în nordul Africii unde migranţii să fie verificaţi înainte de a părăsi continentul african. ”Cu siguranţă am putea discuta cu autorităţile libiene despre asta”, a spus ea.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Mi se pare corect. Au aparut si prin Romania tot felul de africani, marocani, indieni, n-am nimic cu ei, dar nu-i sufar :))

 2. Păi există altă variantă?

 3. @g4

  Alta poza nu găseați cu doamna asta ? Va place si vouă sa vedeți negri dormind prin parcuri. Decât sa dați unui roman care are cu adevărat nevoie mai bine ați aduce 2-3 negri

 4. Valul va creste tot mai mare dacă nu se face o schimbare.

 5. Doamna asta (Georgeta Pepeni) va castiga alegerile.

 6. Dar ce te faci cu ONG-urile care fac bani foarte multi din traficul cu migranti. Ele sunt ale mfiei si nu-i asa simplu sa le inchizi traficul. Daca face asta, e cu adevarat politician. Plus ca ne trebuie masuri pentru cresterea natalitatii europenilor, nu a africanilor sau arabilor. Aia vad ca se descurca oricum.

 7. Foarte bine zice ,ne-am luptat atâtea secole sa oprim invaziile musulmane iar acum ii primim cu bratele deschise? Zic ca e rau la ei? Sa stea sa lupte pt țara lor sa o faca mai buna si sa ne lase in pace ,că odata cu multe altele aduc si obiceiurile lor barbare si o sa ne ducă …..civilizația Europeană.

 8. Atâta timp cât în țările lor este sărăcie și corupție, întotdeauna emigranți vor fi la porțile europene și vor intra indiferent de idioțeniile care le scot extremiștii.

 9. Cam are puțin mai multa dreptate