G4Media.ro

Licitație pentru construcția celui mai mare terminal de transport din Brașov: 15…

Sursa foto: Primăria Brașov

Licitație pentru construcția celui mai mare terminal de transport din Brașov: 15 milioane de lei / Acoperișul autogării va fi cu gazon, iar copertina de deasupra peroanelor va fi dotată cu panouri fotovoltaice

Primăria Brașov a lansat procedura de achiziție pentru execuţia lucrărilor de construcție a Terminalului de transport urban de la Gara Brașov, anunță Agenția de presă Rador.

„Va fi construit în partea stângă a gării, în zona unde acum este parcare și stația de taxi. Va fi cel mai mare din Brașov, va avea 12 peroane, dintre care 4 vor fi dotate cu stații de încărcare electrică rapidă. În același timp, va fi și cel mai modern și prietenos cu mediu pe care îl are în acest moment municipiul Brașov. Acoperișul autogării va fi cu gazon, copertina de deasupra peroanelor va fi dotată cu panouri fotovoltaice, iar zona din jurul acestor peroane va fi amenajată, va fi o zonă verde, cu copaci, cu gazon, cu arbuști astfel încât călătorii să se simtă confortabil în momentul în care așteaptă autobuzele și troleibuzele din Brașov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Acoperișul autogării este tip terasă verde, circulabilă. ”Panta acoperișului este de 3%. Deoarece partea din spate a clădirii este parțial îngropată, spațiul verde de pe construcție comunică cu restul spațiului verde”, se arată în documentația licitației.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 1 august. Durata de execuție este de 13 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Valoarea estimată a lucrărilor este de peste 15 milioane lei, cu tot cu TVA, finanțarea fiind asigurată în principal din fonduri europene nerambursabile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...