G4Media.ro

Licitația pentru o componentă esențială a Pasajului Doamna Ghica din București a…

Licitația pentru o componentă esențială a Pasajului Doamna Ghica din București a fost atribuită, după două încercări eșuate

Licitația pentru producția tăblierului de pod (o componentă metalică) al pasajului de la Doamna Ghica (București) a fost atribuită, anunță primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Este un pas înainte pentru deblocarea șantierului din cartierul Colentina, început de doi ani și care a provocat haos în traficul din zonă.

Valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este șapte luni și jumătate de la semnarea contractului, a mai spus Mihaiu.

Anul trecut, două licitații pentru acest element crucial al proiectului eșuaseră, ceea ce a dus la întârzierea suplimentară a lucrărilor.

Proiectul este cofinanțat acum de Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2. (Foto: Proiectul pasajului Doamna Ghica / Primăria București)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Platim a doua oara pentru acest tablier. Poate de data asta o sa fie cu noroc.
  Firea si companiile municipale deja au sters urma banilor din prima achizitie.

 2. daca mai ramanea firea, nu s-ar mai fi finalizat acest pasaj, niciodata !!!
  Deja incepuse sa scheaune pe final de mandat, ca nu mai are bani !!! 80 % din bugetul primariei se duceau pe salarii !!!! Restul, pe targuri, artificii si alte bashinutze ieftine, de unde se trageau parandaraturi. Ar face orice sa-l decredibilizeze pe Nicusor Dan, sa-i ia locul !!!

 3. Duamna de fiere își bagă coada pe unde poate ca să-l compromită pe Nicușor Dan. Oftează după postul ăla unde fura cât voia.

 4. Nicusor Dan este un om integru si incoruptibil.
  Firea este la genunchiul broastei fata de Nicusor.
  Din nefericire am mult prea putini bani la dispozitie pentru a finanta cele necesare pt capitala.
  Pe langa asta mai este si sabotat de Consiliul general.

 5. Pentru cine nu stie,Doamna Firea inainte de a pleca de la primarie …a facut drumuri multe pe la diferite banci ca sa ingroape primaria in datorii.