G4Media.ro

Licitația pentru autostrada Ploiești – Brașov începe luni, în decembrie se va…

Licitația pentru autostrada Ploiești – Brașov începe luni, în decembrie se va semna contractul

Licitaţia pentru realizarea autostrăzii Ploieşti – Braşov, în parteneriat public-privat, va fi lansată luni, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

„Mă bucur să anunţ că, luni, se va lansa licitaţia pentru realizarea autostrăzii Ploieşti – Braşov, în parteneriat public-privat, un proiect aşteptat de mult timp şi pentru care Guvernul a făcut eforturi în ultimele luni. În termen de 30 de zile, investitori români şi străini pot depune ofertele, iar tipul licitaţiei va fi selecţia competitivă. Vor urma negocieri cu investitorii selectaţi, astfel încât în luna decembrie estimăm semnarea acordului de parteneriat public-privat pentru realizarea acestei autostrăzi”, a declarat Dăncilă, joi la Palatul Victoria.

Reamintim că Guvernul Dăncilă a stopat proiectul lăsat de Guvernul Tudose pentru realizarea autostrăzii printr-o colaborare cu Banca Mondială.

Guvernul Dăncilă nu a avansat o sumă estimativă pentru realizarea proiectului.

Foto: Autostrada Comarnic – Brașov (Asociația Pro Infrastructura)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Eu zic sa apelam la Teldrum! Ei stiu foarte bine cum e cu asfaltul.

  2. Au renuntat la colaborarea cu Banca Mondiala ca sa poata fura. Va dati seama, la 1 miliard E doar 1% daca fura dinti-cariati si tot ii ies 10 milioane. Dar el e invatat cu un procent mai mare si cu o autostrada aproape ca-l ajunge pe Bill Gates. Nu mai au nici un bun simt. Romania a devenit terenul lor de furat, nu mai exista nici morala, nici patriotism, nici educatie. Iar populimea, sa o ia dracul, sa taca si sa munceasca sa plateasca taxe, ca sa aiba ei de unde fura.

    • Hai sa zicem vreo 3mld și un comision de minim 10%., cu partea leului la hamster. 30 de zile pentru pregătirea ofertelor e absurd, ii favorizează pe cei care au primit documentația de proiectare acum vreo 4 luni, pe sub tejghea.

  3. Banii europeni nu sunt buni! Leprele naibii! Dar nimic nu e vesnic: Stalin, Hitler, Ceausescu, nu e frate nimeni vesmic. O sa platiti cu varf si indesat , boarfe ce sunteti.

  4. Au terminat de absorbit toate fondurile europene, cumva? Parca erau 9 miliarde pentru infrastructura. Ce penali !!!