G4Media.ro

Liceul din Sinaia va avea piscină, saună și va fi transformat radical,…

Liceul din Sinaia va avea piscină, saună și va fi transformat radical, printr-un proiect european de 5 milioane de euro – Ziarul Incomod

Liceul din Sinaia va avea spațiu expozițional, curte interioară acoperită, piscină cu saune, totul parte a unui proiect al primăriei care tocmai a primit finanțare europeană, anunță Ziarul Incomod. În valoare de 5 milioane de euro, proiectul va schimba radical conceptul de învățare formală, în Colegiul “Mihail Cantacuzino” din Sinaia.

Proiectul demarat de Primăria Sinaia se numește “ZINO – Educație de la A la Z”. Proiectul acceptat la finanţare prevede amenajarea liceului cu atrium, piscină cu saune, sală de conferințe, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări, precum și implementarea de cursuri de educație profesională si nonformală.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Sauna, da asta e viitorul:lucruri tâmpite în spatii cu care nu niciun lucru în comun. jegoseala postmoderna….

  2. Sinaia chiar are investitori straini!!!

  3. Super, în sfârșit cineva face ceva! Felicitări primăriei

  4. Ar fi interesant de știut câți au luat bacalaureatul că s- ar putea să aibe nevoie de cadre didactice performante, la o promovabilitate redusă nu aceasta este soluția. Sună a „tichie de mărgaritar”

  5. „Liceul din Sinaia”? Pe vremea lui Ceasca erau cel putin doua licee in Sinaia.
    Si de ce i-or fi schimbat numele? George Enescu nu era suficient de bun pentru ei? Dam liceului numele unui politician?
    Ceea ce vor sa faca arata a smecherie in folosul profesorilor: sa aiba un pretext sa mearga la munte pe banii statului. Sau, cine stie, alti smecheri. Piscina si sauna pentru elevii de liceu? Nu e cam exagerat? Nu e numai costul constructiei, dar pentru piscina si sauna operarea este si ea costisitoare.

  6. Interesant. In Romania totul e la viitor. Vorba cintecului: …noi in anul 2000…. Etc. Sa ne scrieti dupa ce s-a finalizat piscina….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.