G4Media.ro

Libertatea: Primarul Negoiță a instalat la Târgul de Crăciun de la Hala…

sursa foto: LIBERTATEA

Libertatea: Primarul Negoiță a instalat la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor un birou de vânzări pentru complexul rezidențial HILS, al fratelui său

La intrarea în Laminor Winter Wonderland, un container de sticlă a apărut chiar înainte de deschiderea oficială a târgului de Crăciun din sectorul 3, scrie Libertatea. Deasupra lui scrie cu litere mari, albe, HILS, compania de dezvoltare imobiliară a lui Ionuț Negoiță, fratele primarului Robert Negoiță. În același birou, într-un colț, a fost strecurat și un panou publicitar tot din familie: clinica Medikali, a soției omului de afaceri.

Ascuns după un stand de kurtos și câteva căsuțe de lemn cu suveniruri, biroul transparent nu este observat clar de cum intri în curtea Halei Laminor pentru că e scund și acoperit de celelalte construcții. Se află în partea dreaptă, mai în spate, imediat după arcada verde.

Îl scot în evidență doar literele mari, albe, care răsar pe deasupra căsuțelor și prin fumul de la kurtos: HILS. Pe un ecran din interior se derulează proiectele rezidențiale ale HILS Development, stadiile construcțiilor și costurile lor.

HILS Development este compania de dezvoltare imobiliară a lui Ionuț Negoiță, fratele primarului sectorului 3. Imediat lângă Hala Laminor, cumpărată de primăria fratelui său, Negoiță pregătește un nou cartier rezidențial, după cum a scris de mai multe ori Libertatea în seria investigațiilor despre Hala Laminor. Citește mai mult pe Libertatea.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Moșia Negoița