G4Media.ro

Liberalii și pesediștii au respins în Consiliul Local al Sectorului 1 un…

Liberalii și pesediștii au respins în Consiliul Local al Sectorului 1 un proiect prin care primarul Clotilde Armand era mandatat să recupereze sumele achitate nejustificat către Romprest

Consiliul Local Sector 1 a respins, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre ce prevedea mandatarea primarului Clotilde Armand să promoveze orice acţiune pe care o consideră necesară pentru recuperarea prejudiciului rezultat din sumele achitate nejustificat în temeiul contractului cu Romprest de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

De asemenea, proiectul ce a fost propus spre adoptare de Clotilde Armand stipulează că se însuşesc cererile de chemare în judecată ce constituie obiectul a şase dosare şi că se mandatează primarul Sectorului 1 să reprezinte Consiliul Local în toate dosarele de executare aflate pe rolul birourilor executorilor judecătoreşti, inclusiv în cadrul contestaţiilor la executare sau al oricăror demersuri judiciare în legătură cu procedurile de executare silită iniţiate de Romprest Service SA. Se însuşesc toate contestaţiile la executare aflate pe rolul instanţelor de judecată, se mai arată în proiect.

„Pentru evitarea unei soluţii nefavorabile autorităţii publice sub aspectul excepţiei calităţii de reprezentant este necesară însuşirea cererilor de chemare în judecată şi ratificarea actelor de procedură efectuate de Primarul Sectorului 1. De asemenea, la data de 19.07.2021, prin procesul-verbal de inspecţie încheiat ca urmare a acţiunii de control, Ministerul Finanţelor Publice a constatat că din modul în care a fost executat contractul de delegare s-a creat un prejudiciu în patrimoniul subdiviziunii administrativ-teritoriale de 243.896.931,56 lei, sumă pentru care conducerea executivă trebuie să iniţieze procedura de recuperare”, prevede referatul de aprobare.

Consilierul local PNL Dan Podaru a afirmat în şedinţa de Consiliu Local că grupul politic pe care-l reprezintă doreşte să respecte legea şi că pentru a putea face aceasta trebuie să ştie ce se află în fiecare dosar.

„Nu suntem nici avocaţi, nici jurişti, am primit 21 de coduri de dosar, deci, nişte cifre, nu nişte dosare, în consecinţă, pentru a ne forma o opinie şi pentru a înţelege ce ar trebui să votăm avem nevoie atât online, cât şi fizic (…) să ne fie transmise până la următoarea şedinţă toate aceste dosare, urmând să ni se acorde un spaţiu de studiu împreună cu diverşi avocaţi şi jurişti la care trebuie să apelăm să înţelegem ce fel de dosare sunt. După această consultare a dosarelor, peste o perioadă de timp, cerem imperios să ne întâlnim cu doamna avocat Trandafir care să ne prezinte şi să ne explice utilitatea fiecărui dosar în parte”, a declarat Dan Podaru.

El a spus că, după această întrevedere, grupul PNL va cere un răgaz pentru a se consulta cu juriştii şi specialiştii partidului. „După aceea, la o dată ulterioară, când vom înţelege exact ceea ce avem de votat, vom decide în consecinţă şi pe unele le vom vota, pe altele nu le vom vota, care vom considera că nu sunt legale sau oportune”, a explicat Dan Podaru.

Consilierul local PSD Cristian Tudose este de părere că acest proiect este „o chintesenţă a tupeului, sfidării, a obrăzniciei” cu care sunt trataţi consilierii. „Cum se poate să ni se ceară votul pe acţiuni făcute în numele nostru, fără să avem cunoştinţă de documentele depuse, de acţiunea depusă, de tot ceea ce se întâmplă?”, a adăugat Cristian Tudose.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

55 comentarii

 1. Felicitări consilierilor USL, tembela asta trebuie demisă din funcția de gargaragiu al Sectorului 1.

  • Refuz sa cred ca existi.

  • Auzi, m-am cam saturat de tembelisme/sulfisme/noroisme USL-ste! N-ai vrea tu sa feliciti pe banii tai si ai stapanilor tai (unul dintre ei plin de…diamante furate din saracia mea)? Lasa-ma pe mine si pe ceilalti locuitori ai sectorului 1, votanti Clotilde Armand, sa evaluam/criticam! Nu mai ai loc pe site de tot soiul de bagatori de soparle USL-iste/hAUR-iste! Un citititor normal nu mai are loc de voi, bai centuristilor intr-ale constiintei, vai mama voastra de facuti la eprubeta si educati prin corespondenta!

  • Barosane eugen, esti inca pe felie cu banii? Se vede ca nu ai grija lor, scrii de parca ai fi beat tot timpul. Multumeste-le in genunchi uslistilor vechi si noi ca ti-au dat sa bagi la maț pe degeaba.

  • Adriana Negureanu
   Un conentariu de nota 10

  • Auzi driana, știai că prostia ta pute mai rău decat gunoaiele din Sectorul 1? Terminați cu căcaturile astea, Clotilde este un gunoi de primar și punct. Nu încercați să o transformați in Ioana D’Arc pentru că nu ține. Nu îți este rușine să mai comentezi după ce toată România a vazut cum a câștigat Clotilde mandatul de primar?!?! Chiar ai impresia că toți suntem chiori și tembeli, ca voi USR-iștii? SICTIR!!!

  • Eugene las-o ba ca macane, pute tot websiteul asta de la cat de prost esti – bot rusesc si cretin de partid.

  • Tupeu maxim la Clocotilde. Îşi bate joc de oamenii din sectorul 1 şi de democraţie. Ar trebui demisă.

  • Ești atât de prost. Ba tu nu vezi ce se întâmplă cu primărița care se zbate pentru noi. Face totul public sa înțeleagă orice idiot și gedeaba.

 2. Mafia, PNL si PSD lucreaza impreuna…

  • Nu inteleg de ce pui virgula intre ‘mafia’ si ‘pnl si psd’. Nu e cazul, nu e o enumerare. MAFIA PNL PSD este una si aceeasi organizatie

  • Dragi votanți,#reziștiști v-ați votat și suportați ce a-ți votat!O țigancă din Franța a-ți vrut, Franța,5ara oamenilor nespălați,care în loc de apă și săpun preferă să stea cu parfum să pură că o căcăstoare nespălată!Să vă mănânce șobolanii,ciuma,holera și pelagra votanți de țigani francezi!Multă muie #rezist și u.s.r+plus! Adunături de poponari și lesbiene!Huo,oarba la voi!

  • Mafia USL blagoslovita de președintele Grivco.

 3. Urat se screme acel consilier PNL. Pare greu de crezut, dar licheaua asta care azi e penelista era intr-o vreme pe cai mari in USB, partidul condus de Nicusor Dan, actualul primar al capitalei. Urat se screme licheaua, zic. In realitate el vrea sa stie ce planifica avocatii primariei ca sa poata sa divulge totul catre romprest, stapanii sai, ca acestia sa-si poata adapta strategia.

 4. Primărita facebook isi bate joc iarăși de toată lumea! Trage de timp cu proiecte inutile ..si sectorul1 e plin de șobolani…..

  • Asa e, sectorul 1 e plin de sobolani, unii chiar scriu pe aici sub pseudonime usor de retinut. eugen, luis, dan2…

  • Șobolanii și gunoaiele au fost și pe vremea psd,antena 3 și romaniatv (2 trompete psd) o atacă pe d-na primar Clotilde Armand pentru că aceasta a spus STOP jefuirii banilor publici.Fostul primar psd,infractorul tudorache a plătit zeci de milioane de lei către televiziuni pentru publicitate mascată.D-na Clotilde a oprit robinetul,iar asta deranjează,foarte bine 😁

  • Nu va plac scuzele astea de genul „mi-am uitat tema acasă”, sau „nu știu ce conține dosarul, am primit doar numărul”? Pai sunt publice și ai avut timp sa te pregătești înainte de ședință, ce mai aștepți? Să îți dea cineva cu lingurița? De ce plătim asemenea oameni în funcții publice? Sa spuna că nu știu / nu pot?

  • Aşa e, „‘Primărita facebook isi bate joc iarăși de toată lumea! ” E nu are simţul măsurii şi nu are deloc bun simţ.

 5. PSD se opune? Wow ce știre. Trezirea române și nu mai vota PSD.

  • M.U.E PSD nu vrei un pic de MUIE CU CĂCAT? POPONAR CU CREIER REDUS VĂ CAM TICĂIE CEASUL!O SĂ FIȚI VÂNAȚI PRECUM LEGIONARII!

 6. PNL + PSD = USL LOVE

 7. A reînviat USL-ul.

 8. Rușine PNlL Sectorul 1.A cata oara votați cot la cot cu PSD?. Ce redeti ca se ascunde în acele dosare?

  • E vorba de baditism în acțiune , marca PNL- PSD. Lucrurile sunt clare. Dacă primăria are dreptate sumele plătite ilegal trebuie recuperate. Dacă nu are dreptate nimeni nu pățește nimic și banii rămân la prestatorul de servicii. Nu poți reprezenta cetățenii și să votezi împotriva. Consilierii aceștia trebuie să plătească din buzunarul lor. Să se ia de mână cu consilierii județeni din Teleorman ce nu se constituie parte civilă(jud. Teleorman) pentru a recupera sumele încasate ilegal de Tel Drum.

 9. Felicitări dna primar Ar trebui întocmite dosare penale și bagatii la pușcărie acei consilieri care sub diverse motive își bat joc de banul public. Niște tractoristii trecuți pe listele de consilieri de șefii lor de partide pt.a accede prin diverse firme la contracte publice. Să fie anchetați în regim de urgență. Unde ești Catule?La copii nu a ți avut să puneți 5 lei la alocații

 10. Dosarele sunt între Consiliul Local S1 și Romprest iar Podaru cere dosarele de la Primar pentru ” studiu”.
  ” Nu suntem nici avocați, nici juriști….”
  Da, sunteți niște ciumălăi nehaliți.
  Ciungu, Oianu, Porumb, Podaru – hăleu foame!
  Acest Oianu e analfabet funcțional; nu știe să scrie, n-are nici cele 4 clase absolvite. Foame, foame, foame! Oamenii lui Burducel Bancorexel.

  Pesedoii sunt figuranți.
  „….acest proiect este „o chintesenţă a tupeului, sfidării, a obrăzniciei” cu care sunt trataţi consilierii. „Cum se poate să ni se ceară votul pe acţiuni făcute în numele nostru, fără să avem cunoştinţă de documentele depuse, de acţiunea depusă, de tot ceea ce se întâmplă?”.

  Cred că râde Clothilde Armand de ei și cu dosul, ea având 4-5 mutari înaintea lor. Asta e când ai creier, te joci cu proștii și inculții.
  Să șteargă cineva pe jos cu tine și tu să mai stai la masa respectivă înseamnă să fi ” human menura’, balegă adică.

  Hua,ha,ha!

 11. Domnul Burduja se acoperă rușine votând sistematic alături deaPSD la sectorul 1.indiferent ce justificări invoca, nu fac altceva decât Sao victimizeze pe doamna Clotilde Moroianu. Nu vedeți câte găleți de laturi arunca în capul ei, zilnic, mas- media pesedista și postacii lor. După 25 septembrie, poate și liberalii din sectorul 1 vor reveni în coaliție, și nu vor maivota sistematic alături de ciuma roșie.

 12. OK, am inteles cum e cu USL, dar de ce locuitorii Sectorului 1 nu sunt in strada pentru a sprijini pe primarul care incearca sa recupereze de la tâlhari banii lor?!

  • Pentru ca au si alte griji. Tu de ce nu esti in strada?

  • Pentru că d-na primar nu știe să facă decât scandal.

  • Pentru ca spre deosebire de alti tovarasi indignati care stau prin alte tari sau alte orase, cetatenii din sector trebuie sa infrunte mirosurile pestilentiale si sobolanii, iar gargara pe FB ii lasa rece.

  • Pai nu ies in strada ca au votat suficient de multi USL-ul la locale si asta e rezultatul.

 13. Doamnelor și domnilor consilieri, dacă veți accepta explicații juridice din partea avocatatei doamnei primar, în mod sigur veți fi dezinformați și manipulați, cel mai corect este să apelați la un expert independent sau la o echipă de experți independenți acreditați de ministerul justiției, ca să aveți șansa unei opinii avizate și corecte, Consiliul local nu se poate reprezenta singur în justiție, trebuie neapărat să faceți jocurile ticăloase ale primăriței?

 14. Rușine dona primar am rămas fără muncă din cauza dv avem greutăți și dv vă bateți joc incontinuu te de oameni

 15. De ce puneti poza din Rm Vâlcea la acest articol cu primarita asta de scandal? Ce legatura are?

 16. @Constantin – pentru că rumânul îndură la infinit. Cred că, în marea majoritate, e, fie sado-mazo, fie anal-ist. Îi e frică, așteaptă să se arunce altul în foc pentru el. Da, de 30 de ani e sodomizat și el tot ” au, au, me doare”. Posibilă și o oarecare afiliere subliminală cu hoția, o admirație pentru hoți/ haiduci.
  Noi n-am avut Revoluția Franceză ca să separăm grâul de neghină. Dacă acest om francez rătăcit în Balcani face ce face, îți dai seama ce au în Franța.
  Istoria Românilor e marcată mereu și mereu de ” străini”. De la Traian, la unguri, la cumani, la greci, la nemți și francezi și chiar la ruși până la acest neamț zdravăn la cap.

 17. Regina gunoaielor se dă lovită, din nou. Foarte bine face PNL că nu votează automat mofturile clotildei și aranjamente ei pe bani publici.

  • De ce o sabotați, PNL pe Clotilde Armand ? De ce sunteți alături de PSD ? Deaceea au ales-o locuitorii sector 1 , ca voi s-o sabotati alături de PSD ?

  • Aranjamentele de a recupera banii, te referi… De ce crezi că nu le votează ceilalți, chiar așa?

 18. Da,sa ceri recuperarea prejudiciului,ptr PNL si PSD, egal culmea tupeului…!Pai,daca banii au fost directionati catre partide…!Doar asa se poate explica refuzul de a vota! Motivatiile nu sunt decat bla blauri de sobolani incoltiti!

 19. Fiecăruia i se întâmplă ceea ce merită, meritați gunoaiele și șobolanii, apărați o în continuare, poate ies și șerpii.

 20. Din moment ce PNL si USR au sustinut candidat comun la alegeri, cum se poste ca unii sa puna bete in roate? Acesti consilieri PNL acum pe cine reprezinta?

 21. Burdujel Bancorexel luptă din greu cu mafia pesedista:)))))), dă-i si luptă, cade, se ridică, dar nu se lasă.
  Vrea si el o viloaie proprie pe Coasta de Azur, lângă a lui tas-o si a altor securici cu minipalate. A nenorocit organizațiile studențești din străinătate, creând o pepiniera de mici lingai, niciunul din conducere nefiind in vreo universitate tare, a pus la conducere arivisti prinși copiind la examene.
  Așteptăm cu interes o nouă carte, este foarte prolific în a expune vorbe goale.

 22. Doar cele două haznale, denumite greșit partide politice, au tras foloase din acele resurse pretinse în mod ilicit, ar fi chiar culmea acuma să susțină acțiunea de recuperare a banilor. Mi se pare halucinant și de o impostură colosală cum leprele de la pnl, prin tot felul de tertipuri, încearcă blocarea acțiunii de recuperare a banilor. Măi, oameni buni, este vorba de bani publici obținuți în mod nelegal, pentru servicii unflate sau pur și simplu neprestate de hoții firmei de salubrizare, iar acești impostori se opun recuperării lor, evident, invocând tot felul de motive puerile. Putregaiul în această țară a fost și este susținut tocmai de astfel de inși scabroși, care se erijează în propovăduitori ai interesului public, în timp ce ei, în realitate, sunt tocmai de partea borfașilor, alături de care fură la zece mâini. Că e vorba de ciuma roșie, că e vorba de lepra galbenă, lucrurile se desfășoară exact în aceeași cheie, corupție, corupție și corupție, totul pentru ei, nimic pentru comunitate!

  • Dacă cele două klanuri se întorc împotriva RRomprest atunci plățile făcute de ei către șefii de Klan ( penele și pesede) vor fi făcute publice. „Să moară mama dacă nu vă dau în gat pe toți..” zise RRomprest către baștanii USL.
   Orbàn nu degeaba orăcăie că ” agenturili străine …”.
   Ce înseamnă totuși un Guliver în țara Piti-Hoților.

 23. AU ÎNCEPUT DEJA L.G.B.T-IȘTI LUI CLOTILDW SĂ FACĂ SPUME LA GURĂ!ALO ECARISAJUL,VENIȚI CĂ AU ÎNCEPUT TURBAȚI U.S.R+PLUS+#REZIST SĂ SE DEA LA OAMENI!VREȚI SĂ ÎNCEPEM NOI SĂ-I EUTANASIEM?

  • Despre ce oameni vorbești mucea? De când pesedoi & peneloi sunt ” oameni”. Sunt doar ciumălăi hienoși conduși de șacalul Burducel Bakorexel.

 24. Daca ați fi avut un pic de conștiință de sine și o oarecare putere de analiză lucrurile ar fi stat altfel! Dar voi sunteți atât de dezbinați și vă consumați timpul și energia sa va sfâșiați între voi încât nu mai vedeți mai departe de simpatiile politice !
  Cine are interesul o sa va manevreze in continuare la fel de ușor că până acum !
  TREZIȚI-V A ,lăsați lupta asta viscerala și gânditi în așa fel încât să fie bine la toți , indiferent de păreri și afinități politice
  Asta ar însemna democrația reală după umila mea părere .
  Zi buna tuturor !

 25. În continuare pe locul 1 la lins, supt, pupat tururi se afla pesedei urmați la un colf 🤫distanta de penelei .

 26. Intr-o tara normala asemenea chestiuni nici n-ar mai fi supuse votului. S-ar actiona direct pentru recuperarea prejudiciului. La un asemenea nivel cand se constata o posiblia ilegalitate nu ar trebui sa exista vot ca justitia sa intre sa-si faca treaba.

 27. Heiiiiii,,,,,voi ăștia deștepți,,,,dar în fapt sunteți proști cu Duhul,,,,doamna primar,,,face de râs toți români,,,,nu vedeți cum rade că de altfel că toți USL-stiiii,,,,poarta niste cercei că o vaca,,,haine,,,de două parale ,,,,nu știe să lege doua FRAZE,,,un gunoi de usr,,,,va dezbina mititica,,,,să facă în Franța stagiul și apoi să ne de-a lectiiii,,,😁😁😁,,,asta numai gunoi visează,,,,a venit in tara clădită de noi ,părinți voștri și bunici voștri,,,,ce fac ei,,,,țânțari,șobolani,,,gunoi,,,,caci așa meritam ,,,să-i dăm afară,,,din tot ce mișcă în țara asta,,,

 28. Mafia gunoaielor este transpartinica.Consilierii PNL-PSD reprezentantii mafiei din sectorul 1.

 29. Berceanu și consilierii care o sabotează pe Doamna Primar sunt fosile pe cale de dispariție și fără cultura.
  Berceanu a transformat în ghetouri blocurile din sect 1 și are pretentie sa strângă semnături de la oamenii pe care nu-i respecta pentru a fi împotriva doamnei Primar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.