G4Media.ro

Letonia expulzează ambasadorul Rusiei

Sursa foto: Wikimedia Commons - Flickr / Saeima

Letonia expulzează ambasadorul Rusiei

Letonia a anunțat luni că a decis să își reducă reprezentarea diplomatică în Rusia și că i-a cerut ambasadorului rus să plece, la câteva ore după o măsură similară luată de un alt stat baltic, Estonia, transmite AFP.

„Ambasadorul Rusiei trebuie să plece până la 24 februarie 2023”, a precizat ministerul leton de externe într-o declarație, atribuind decizia agresiunii continue a Rusiei împotriva Ucrainei și ca un gest de solidaritate cu Estonia și Lituania.

Anterior, Estonia a anunțat că îl va expulza pe ambasadorul Rusiei, ca măsură de reciprocitate după decizia similară luată luni de Moscova faţă de ambasadorul estonian.

Rusia a anunţat luni că îl expulzează pe ambasadorul Estoniei, denunţând ‘rusofobia totală’ a Tallinnului, după expulzarea anterior în ianuarie a 21 de diplomaţi ruşi şi a altor angajaţi ai ambasadei ruse.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

28 comentarii

 1. Bine. Mooye la rusi pana tremura.

 2. 👏👏👏👏👏👏👏

 3. Pe când și România? Kuzmin trebuia de mult expulzat, ce se mai așteaptă?

 4. Sașa, plătită-n copeici ocraineene, e foarte dornic(ă) de conflicte, cum mai apără ea (el) lumea democratică, alături de țara cu 1 000 de baze militare-n lume…….Dar cu Mali-ul ce aveți? Că vă dă afară tocmai președintele (ăla titrat pe la fotbal la franțuji) , aveți termen 30 de zile, ce caută franța p-acolo? P-acolo nu e cu independența, suveranitatea, libertatea de exprimare, cu drepturile minorităților, neamestecul în treburile interne și alte bla bla-uri care vă permit vouă să subjugați lumea? Dar cu Iugoslavia ce ați avut? SLAVĂ PĂCII!

 5. Apreciez încă odată admin de la G4, care lasă amenințări directe asupra unei alte persoane pentru delictul de opinie ! Alo , G4 mai trăiești ?

  • Ba troll ratat, Florin este un troll la fel ca tine, cand o sa postezi de pe un cont Adevarat Cu nume adevarat si asumat, arunci poti sa deschizi gura pana una alta ne pi§am pe voi 👍

  • Fugi si depune plangere la politie.

   Scrie asa eu, subsemnatul „Întreb Și EU (sau CEDO) sau ONU” (sper ca asa scrie in ID, altfel esti irelevant…….

  • Ai tu un nume asumat? Ahahahhahahah, eu zic că acum câteva luni te chema Andrei, sau poate altfel, nu mă interesează, poate are și CNA-ul un cuvânt de spus, poate și o instanță, ce spui (scrii)? Ești destul de obraznic (ca să folosesc un cuvânt ușor), s-ar putea să -ți schimbi iar numele, poate și năravul , cine știe………

 6. progresisti ?? nu e greu .. adica rupti de cliseele lui Ana Pauker si anii ’50 ..nu uitati ca „limba rusa ” l-a impuscat pe Ceasca ..

 7. bă clona penala rusnaca…🖕🖕🖕🖕🖕🖕…putleru are nevoie de carne dă tun proaspata…du-te bă pana.ramă sa de,,nazifici,, ucraina ca sa fie pace bă müïstü dreq..‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂