G4Media.ro

Calendarul dezbaterilor pe proiectele legilor Educației, prelungit peste termenul inițial

Foto: Facebook.com/ Natalia Intotero

Calendarul dezbaterilor pe proiectele legilor Educației, prelungit peste termenul inițial

Proiectele legilor educației vor fi dezbătute zilnic de deputați, în următoarele 8 zile, cu excepția zilei de duminică, într-un program maraton ce va dura de miercuri, 19 aprilie, până joia viitoare, pe 27 aprilie, între orele 9 dimineața și 9 seara. Președinta comisiei de învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, a confirmat pentru Edupedu.ro că Biroul Permanent a aprobat cererea sa de a extinde programul de lucru al deputaților. Termenul stabilit pentru votul în plen era, inițial, 26 aprilie. Biroul Permanent a aprobat prelungirea dezbaterilor în comisie cu o zi în plus, până pe 27 aprilie, ceea ce înseamnă că “votul în Camera Deputaților ar putea fi dat pe 3 mai”, a mai spus Intotero.

Dezbaterile pe amendamentele aduse proiectelor legilor educației în comisia de învățământ din Camera Deputaților vor începe miercuri, 19 aprilie, de la ora 9 dimineața și vor ține până seara la ora 9. Astfel, în următoarele 8 zile, inclusiv sâmbătă, deputații vor veni la dezbateri în comisie, până joia viitoare pe 27 aprilie, unde vor discuta și vota amendamente timp de 12 ore, zilnic.

Președinta comisiei de învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, a spus pentru Edupedu.ro că Biroul Permanent a aprobat cererea sa de a extinde programul de lucru al deputaților pe dezbaterea legilor educației pentru a se încadra în termenul stabilit până la votul în plen.

“A fost aprobată cererea pentru extinderea programului de lucru în comisia de învățământ din Camera Deputaților, din 19 aprilie până în data de 27 aprilie”, a spus Intotero pentru Edupedu.ro. “Astfel, votul ar putea fi dat în plenul Camerei Deputaților pe 3 mai”, a mai spus președinta comisiei de învățământ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce-or mai dezbate sub atenta supraveghere a botoxatei astia din comisia de invatamant…din 19 pina in 27,la legea facuta varza de matracuca asta de port si tinuta la secret pina acum?de cand avem conducere militarizata in guvern,de cand discutiile&dezbaterile sunt la bunul plac a uneia virita-n functie de nevorbitorul de 3 coceni?