G4Media.ro

Legătura feroviară dintre Herson și Crimeea a fost „foarte probabil” distrusă

Sursa foto: Federal Road Agency of the Russian Federation (Rosavtodor) via Wikimedia Commons

Legătura feroviară dintre Herson și Crimeea a fost „foarte probabil” distrusă

Legătura feroviară dintre regiunea Herson din sudul Ucrainei și Crimeea anexată a fost „foarte probabil” distrusă în urma unui atac ucrainean, potrivit serviciilor secrete britanice, citate de Sky News.

„Ca urmare a unei lovituri ucrainene împotriva unui tren de muniții rusești în regiunea Herson, în sudul Ucrainei, este foarte puțin probabil ca legătura feroviară care leagă Herson de Crimeea să rămână operațională”, a declarat Ministerul Apărării.

Deși se așteaptă ca forțele rusești să repare linia în câteva zile, Ministerul Apărării a declarat că aceasta va rămâne o „vulnerabilitate” ca rută de aprovizionare.

Acesta a adăugat că este probabil să existe, de asemenea, o creștere a numărului de civili care încearcă să fugă din Herson și din zona înconjurătoare „pe măsură ce ostilitățile continuă și se agravează lipsa de alimente”.

„Acest lucru va crea o presiune asupra nodurilor și rutelor de transport, ceea ce va duce probabil la implementarea unor măsuri de control al mișcărilor”, a potrivit ministerului britanic al Apărării.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Dar bine ca aveți o poza cu podul dinspre Crimeea spre Rusia, ăla despre care Rusia a spus ca va folosi arme atomice asupra Ucrainei dacă va fi atacat.
    Un pic de cercetare înainte nu ar strica pentru ca mici detalii din astea pot duce la consecințe grave

    • Pai tovarasele ! Abia gavarita tarul Putin ca un RAZBOI ATOMIC ESTE DE NECONCEPUT si nu poate avea invingatori ! Este adevarat ca NUMAI dupa ca a mancat mult ra ha t ca Rusia va folosi armele atomice ! Se pare ca tocmai a fost informat ca armele lor atomic sunt „CAM RUGINITE” si ca nu pot fi folosite dacat dupa RECONDITIONARE – Dar acum are PRIORITATE ABSOLUTA RECONDITIONARE „MARELUI – SINGURULUI – GRAV AVARIAT de a vremii vitregie si „ceva incendii la bord ! Asa ca Putin a cam schimbat retorica !