G4Media.ro

Laurenţiu Ţenţ a fost numit noul preşedinte al Casei Naţionale de Pensii

Laurenţiu Ţenţ a fost numit noul preşedinte al Casei Naţionale de Pensii

Ioan Petru Căprariu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, în locul acestuia fiind numit Laurenţiu Ţenţ, șeful Casei de Pensii Bihor, așa cum G4Media.ro a scris încă din 18 noiembrie.

Potrivit unei decizii a premierului publicate luni în Monitorul Oficial, Ioan Petru Căprariu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice, cu rang de secretar de stat, dar şi de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Căprariu a fost numit de fostul premier Dăncilă, în luna aprilie, la conducerea Casei Naţionale de Pensii.

Noul preşedinte al CNPP este Laurenţiu Ţenţ, pentru un mandat de cinci ani, potrivit unei alte decizii a premierului Orban, publicate în Monitorul Oficial.

Mișcarea vine după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că îl va înlocui din funcţie pe preşedintele actual al instituției, Ioan Petru Căprariu, şi că vrea modernizarea instituţiei, care este ”complet neadaptată secolului XXI”.

Ioan-Petru Căprariu a intrat recent în concediu medical, iar Orban a spus că e vorba de o piedică pe care PSD încearcă să o pună plății pensiilor.

Laurențiu Țenț (38 de ani) este funcționar public de carieră. El a lucrat la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bihor, apoi la Casa Județeană de Pensii Bihor. Este licențiat în drept al Facultății de Științe Juridice și Administrative Oradea.

Foto: Laurențiu Țenț

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. E bine ca-i licentiat in drept, ca asa intelege mai bine ce inseamna incalcarea legii! Si poate o sa transmita asta si in jos, la casele locale. Si e bine ca e tanar, pentru ca media de varsta a angajatilor din casele de pensii e infricosatoare. Si e bine ca e functionar public de cariera, ca poate ii invata pe toti din institutie ce inseamna sa fii functionar public!

  • Cu o singura corectie, despre facultatea asta de drept…. E printre cele mai renumite din tara:)))
   Era nevoie de o diploma…

 2. E si PNL-ist. Cum a scăpat de Ciuma Rosie director la Arad? Corect pentru corect. Clujul era departe să facă facultatea.

 3. Ma intreb daca nu este fiul doctorului Mircea Tent, un om exceptional, care din pacate nu mai este printre noi. Daca-l mosteneste pe taica-sau e foarte bine. Succes in activitate !

  • Profesionist,corect ,cu viziune asupra procedurilor din sistem.Cel mai important este să găsească echipa de lucru…este un om de echipă,am lucrat 6 ani cu un om de excepție!

 4. Profesionist,corect ,cu viziune asupra procedurilor din sistem.Cel mai important este să găsească echipa de lucru…este un om de echipă,am lucrat 6 ani cu un om de excepție!