G4Media.ro

Laura Codruța Kovesi a primit la Bruxelles premiul ”Femeia la putere” pentru…

Laura Codruța Kovesi a primit la Bruxelles premiul ”Femeia la putere” pentru activitatea anticorupție din România

Procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a primit premiul ”Femeia la putere” acordat de European Movement International și European Women’s Lobby în cadrul celei de-a patra ediții a Premiilor ”Femeile Europei” organizat la Bruxelles, se arată într-un comunicat al europeanmovement.eu

Potrivit organizatorilor, Kovesi a primit premiul pentru că a arătat ”un extraordinar spirit de lider în Europa prin activitatatea sa notabilă de combatere a corupției la nivel înalt în România. Organizatorii menționează că Laura Codruța Kovesi a devenit recent primul procuror șef al Parchetului European.

 • ”Sunt foarte onorată să primesc premiul ”Femei la Putere” și îl văd ca pe o recunoaștere a eforturilor mele și ca o încurajare de a nu renunța la munca mea. În opinia mea, a fi puternic înseamnă să câștigi încrederea oamenilor și, important, să reușești să o păstrezi. În munca mea, acest lucru se poate obține doar muncind profesionist, fiind consecvent și respectând legea tot timpul. Acest premiu aparține în egală măsură tuturor celor care m-au susținut în lupta împotriva corupției, au sprijinit statul de drept și valorile europene. Vreau în mod special să le mulțumesc celor care m-au susținut de-a lungul anilor. Trebuie să muncim pentru a promova egalitatea, justiția și domnia legii, așa cum European Movement a făcut în ultimii 70 de ani”, a declarat Kovesi.

Alte trei femei din UE care au fost premiate sunt avocata pentru drepturile omului Milena Kadieva (Woman in Action Award), Eleonora Azzaoui & Vera Günther – Founders of Mimycri (Woman in Business Award) și Winning the Woman in Youth Activism Award: Johanna Nejedlová – Co-fondatoarea Konsent. Potrivit organizatorilor, premiile The Women of Europe sunt acordate anual pentru a onora și celebra lupta eforturile femeilor în promovarea proiectului european.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Flacai, un pic de proofreading nu strica. Daca as fi in locul vostru, asa incepe cu titlul.

 2. „Femei la putere” al cui premier este?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. A primit premiul…nu „premierul”

  Interesant este ca greseala nu e doar in titlu, ci si in text.
  Ce diletanti aveti in „redactie”, domnilor?

 4. Și PSD-PCR ce a primit?

 5. Cu presedinta de comisie membra a celui mai puternic partid european, PPE, nici nu-i de mirare ca nu e un premiu politic, noooo….

 6. Succes Codruta, fierbe ciuma rosie!!!!!!!!!!!!

 7. Felicitari si succes Dna Kovesi .Mai ofteaza odata adanc S-Gestapou „aflat pe dric” , care intreaba de zor, daca Dna Kovesi are imunitate. Nu-i de mirare , ca frica de ancheta a celor certati cu legea este mare.