G4Media.ro

Kremlinul: Măsurile dure, îndreptate împotriva opoziției, în Moldova, cu greu se încadrează…

Foto: Fostul președinte prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, reținut de trupele speciale ale Serviciului de Informații și Securitate (SIS). Sursa: Igor Dodon Facebook

Kremlinul: Măsurile dure, îndreptate împotriva opoziției, în Moldova, cu greu se încadrează în noțiunea de „democrație”

Kremlinul a comentat ultimele evenimente din Republica Moldova ce vizează opoziția. „Măsurile dure îndreptate împotriva opoziției, în Republica Moldova, cu greu s-ar încadra în noțiunea de democrație”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, citat de ria.ru.

„Desigur, se iau măsuri destul de dure, care, cu greu, se încadrează în conceptul de democrație, în privința partidelor de opoziție. Știm ce a început în cazul fostului președinte Igor Dodon (foto). Acest lucru nu poate fi acceptat, deoarece, în mod evident, în așa mod se contrazice însăși ideea unui proces democratic, a competiției democratice dintre forțelor politice”, a declarat Peskov.

Atât Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Partidul Comuniștilor, cât și Partidul „Șor” acuză PAS de presiuni și atacuri pentru a împiedica eventuale proteste antiguvernamentale. PAS respinge acuzațiile.

Sursa: Unimedia.info

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Democratia sunt doctorii care se arunca de la etaje din proprie initiativa ..

 2. Incredibil! Dar sa otravesti opozantii cu poloniu si noviciok e democratic, nu? Sau sa-i impusti in plina strada! Noaptea mintii!

 3. Glume sovietice…

 4. Cum se face ca in viziunea statului terorist Putin, coruptii si infractorii prinsi la furat in statele suverane care refuza dictatura totalitara Putin sunt defapt „opozitia”?

 5. Uite cine vorbeste!

 6. Navalnii ce zice? A, nu stim unde e?

 7. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 8. Daca nici Putinstanul nu poate critica abaterile de la democratie…
  Pai acolo e patria democratiei,toate sunt bune si frumoase atata timp cat nu critici faptul ca gasca lui Putin vinde toate resursele mamei Rusia,iar mujicii traiesc in saracie lucie,atunci iei 15 ani de parnaie. Democratie in Putinstan… cum draq nu ii ia rasul cand fac asemenea declaratii.

 9. Mai lipseste Kim Jam Bon si Xi Ping Pong sa le dea lectii de democratie.

 10. Nimeni in lume nu investeste mai mult in terorism,minciuna si dezinformare decat hunta lui putler.