G4Media.ro

Kremlinul califică drept „inacceptabile și de neiertat” cuvintele lui Biden despre Putin

Sursa foto: AFP / NATALIA KOLESNIKOVA

Kremlinul califică drept „inacceptabile și de neiertat” cuvintele lui Biden despre Putin

Cuvintele preşedintelui american, Joe Biden, care l-a numit miercuri pe liderul rus Vladimir Putin „criminal de război”, reprezintă o retorică inacceptabilă şi de neiertat, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, citat de TASS, transmite Agerpres.

„Considerăm că o astfel de retorică din partea unui şef de stat, ale cărui bombe au ucis sute de mii de oameni în întreaga lume, este inacceptabilă şi de neiertat”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

”Este un criminal de război”, a spus Biden anterior, referindu-se la Putin, ca răspuns la întrebarea unei jurnaliste.

La scurt timp după această declaraţie, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a precizat că, deocamdată, Departamentul de Stat nu a făcut o declaraţie oficială prin care să acuze Rusia de comiterea de crime de război şi că examinarea ”legală” a problemei „este încă în curs de desfăşurare” la sediul diplomaţiei americane.

În acest context, TASS aminteşte că, în urmă cu aproape un an, la 17 martie 2021, liderul american făcea de asemenea o declaraţie tranşantă la adresa omologului său rus, răspunzând afirmativ la întrebarea dacă îl considera pe Putin un „ucigaş”, în timpul unui interviu.

Comentând ulterior această declaraţie, Putin declara atunci că oamenii au tendinţa să-i vadă pe ceilalţi aşa cum se văd de fapt pe ei înşişi, amintind de un proverb din copilărie potrivit căruia ”cine zice ăla este”. Cei doi lideri au discutat ulterior şi au trecut peste incident.

Sursa foto: AFP / NATALIA KOLESNIKOVA

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Inacceptabil și de neiertat este ce se întâmplă de trei săptămâni în Ucraina.

 2. În Legea Junglei, se spune că e o lipsă totală de inspirație, ca un colos feroce — o Fiară grozavă, înfricoșătoare — să fie lovită.

  Nu pentru că nimeni nu s-ar încumeta să atace o fiară puternică nu; ci însemnând – lovită în așa manieră, încât să i se producă o rană și apoi să fie lăsată în pace însângerată. Cu un astfel de animal ‘de pradă’ – ce faci.. fie îl ucizi.. fie, dacă ai chiar și cea mai slabă „umbră de temere” față de el sau crezi că nu l-ai putea birui — căci fiara te simte(!) — atunci îl lași în pace și pleci. Nu te bagi ! Nu te încurci cu animalul, chiar și de atacă tot ce apucă primprejur!
  Mai ales dacă nu s-a luat de tine!..

  Altminteri — fiară feroce din născare fiind /o mașină de ucis/ neștiind de milă — dacă cel ce s-a încurcat cu ea, doar a lovit-o, a rănit-o, a lăsat-o în putere, dar n-a ucis-o … la cea mai mică neveghere a celui în cauză, într-o clipită, fără măcar să-și dea seama respectivul, se va năpusti asupra lui [a celui care i-a provocat rana] și ce-i va face… fiecare va trage, ce concluzie vrea..
  Cam așa stau lucrurile, în așa-numita ‘lege’ a junglei.

  (*)Redau – nu mai mult, numai cuvintele Președintelui american Joe Biden într-unul din discursurile televizate ale domniei sale, pe care l-am urmărit personal doar cu câteva zile în urmă referitoare la acest conflict: „Nu vrem să ne încurcăm cu o Super-Putere nucleară, ca Rusia…”

  • Trag concluzia că ai simpatii bolșevice.

  • așa e, Rusia amenință lumea întreagă că dă cu nucleara și America e vinovată… uite cum un trol încearcă să transforme Rusia din agresor in victimă

 3. Ramolitul yankeu mai bine tăcea dreak. America nu e departe de Rusia, în Irak și Afganistan au fost omorâți sute, dacă nu mii, de civili, femei și copii

  • m.a.-ta a făcut o mare mare greșeală că nu a mers să facă acel a.v.o.r.t.

 4. Nu îți folosi puterea, prin răzbunare, asupra unui popor, ucigând mii de oameni nevinovați, copii, femei însărcinate. Putin, în actele lui naziste, e un las fără măsură, fără Dumnezeu..habar nu are de Dumnezeu, de iubirea și mila creștină. E o brută, o fiară sălbatică. Nu OM. NU ARE CD CAUTA ÎN LUMEA CIVILIZATA.

 5. Subscriu la… „hate” !

 6. Peskoave, inacceptabil și de neiertat este ce ati facut voi in Ucraina, distrugeri ale obiectivelor civile și persoane decedate, doar din vina voastră. Ce a spus președintele SUA despre putin este adevarat. Adevarul te deranjează, nu-i asa peskoave?

 7. Gaspadin Pescov, ai memoria scurta. Voi in Afganistan 20 de ani, in Cecenia, in Siria acum in Ukraina ce – ati facut? Plantat flori.