G4Media.ro

Korodi Attila, candidat la Primăria Miercurea Ciuc: Am votat pentru un oraş…

Korodi Attila, candidat la Primăria Miercurea Ciuc: Am votat pentru un oraş care să fie aproape de oameni

Candidatul UDMR la Primăria Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru un oraş aproape de oameni, care să aibă perspectivă solidă în viitor, dar şi pentru ca maghiarii să fie puternic reprezentanţi în administraţia locală.

„Am votat pentru un oraş care să fie aproape de oameni, un oraş care are o perspectivă solidă în viitor, care, atât pentru tineri, cât şi pentru oamenii în vârstă, poate să ofere un spaţiu de dezvoltare şi de viaţă. Am votat pentru un oraş unde economia îşi reîncarcă bateriile şi îşi ajută oraşul să se dezvolte. Am votat pentru un oraş unde oamenii nu numai că sunt întrebaţi, sunt şi implicaţi în deciziile cu privire la dezvoltare. Şi am votat pentru comunitatea noastră, pentru ca şi în viitor comunitatea maghiară să fie puternic reprezentată în administraţie, să fie puternic prezentă în viaţa publică din România”, a afirmat Korodi Attila, citat de Agerpres.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. „Am votat pentru un oraş care să fie aproape de oameni,”…
  Adica, pana acum UDMRul aflat in fruntea orasului M.C. nu prea a fost „alaturi de oameni”, dle Korodi?!!!!!!!!!!!!!
  Asa e!!!!!!!!!!
  Harghita si Covasna sunt printre cele mai sarace juidete din Tara, alaturi de Teleorman, Vaslui, Botosani, cu cele mai MICI Salarii si Pensii si cel mii mic PIB/cap de locuitor, adica Investitii mari spre ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  V-a durut undeva de „oameni”, v-ati facut averi, i-ati aburit pe maghiari cu autonomia, tinandu-i izolati in cele 2 judete si fara sa STIE Limba romana, iar acum pleaca pe capete in Ungaria, fix ca PSDeii, dar acum v-ati intors la „oameni” sa fiti „aproape de oameni”!
  Sictir, vorbe goale!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.