G4Media.ro

Klaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și…

sursa foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Klaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și prima doamnă a SUA, la New York

Klaus Iohannis a publicat pe Facebook, vineri dimineață, o fotografie în care se află alături de soția sa, de președintele american Joe Biden și de prima doamnă, Jill. Poza a fost făcută la New York, cu ocazia recepției oferite în onoarea șefilor delegațiilor prezenți la Adunarea Generală a ONU.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este mesajul postat de Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi și cu cu membri ai comunităţii româneşti de pe Coasta de Vest a SUA. Președintele a afirmat că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică, muncesc şi că România merge bine, iar economia creşte.

”România este într-o situaţie, pe de o parte, extrem de complicată din motive legate de războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei,  pe de altă parte, cred că este bine să se ştie că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică , muncesc şi, în mod, pentru mulţi surprinzător, pentru mine, natural, România merge bine şi economia românească creşte. Este o veste foarte, foarte pozitivă”, a afirmat preşedintele la întâlnire, unde a fost însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, şi de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, transmite News.ro.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. O sa apara Botezatu ca e nemulțumit de hainele lor

 2. Tusea cu junghiul. Pat și Paraschiv în versiune actualizată. Marele dulap va pastra poza ca pe o icoană făcătoare de minuni și o va pupa în fiecare seară . Păcat că Bideul este pozat cu fața!

 3. Tovarășa a rămas cu zâmbetul de la funeralii 🤣🤣🤣

 4. Ce fericit e Iohannis când e vorba de ceremonii fără scop.

  • Vorbesti naivitati !. Jil Biden (nevasta lui Joe Biden) tocmai se pozeaza ca a luat-o in brate (cu in brat) pe Carmen Iohannis. Cu a alte cuvinte Jill Biden apreciaza ca Iohannis este in relatii bune cu Donald Trump. Cu alte cuvinte Jill Biden se pozitioneza contra propriului sot !. Asta spune multe despre pozitia politica precara a lui Biden in societatea din SUA !. Din punct de vedere politic tot mai multi din SUA il parasesc pe Biden !. Inclusiv sotia, de fata cu toata lumea !.

 5. Prima toapa a tarii promoveaza in SUA tacamurile de pui. Mancare traditionala la ea in cartier.

 6. De câte ori pe zi își schimbă pampersul bideu? Dacă știți ajungeți în finală!😜

 7. România este într-o situație foarte delicată din pricina corupției și a guvernării cleptocratice sprijinită de către Președintele Iohannis.

  Acesta este adevărul, iar motivația demersurilor domniei-sale în favoarea cleptocraților îmi sunt necunoscute, deși relațiile sale discutabile cu diverși oameni de afaceri din Sibiu pot oferi indicii.

 8. e bine in excursie dupa ce a furat 6.5 MILIOANE de voturi?

 9. Se laudă pe afară că România are creștere economică,dar romanii o duc tot mai prost.De mult timp nu se mai aude cînd vină pe pee see Dee.Este total pe afară.