G4Media.ro

Klaus Iohannis  a discutat telefonic cu Zelenski. Președintele Ucrainei a mulțumit pentru…

Sursa foto: Facebook / Volodimir Zelenski (Володимир Зеленський)

Klaus Iohannis  a discutat telefonic cu Zelenski. Președintele Ucrainei a mulțumit pentru ”noul pachet de ajutor militar care este în curs de pregătire”, fără să dea detalii despre conținutul acestuia

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, pe Twitter, că a avut o convorbire telefonică cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

”Tocmai am avut o discuție telefonică cuprinzătoare cu @ZelenskyyUa, concentrându-se pe sprijinul nostru continuu pentru Ucraina 🇺🇦, pe prioritățile pentru următorul summit #NATO și pe consolidarea securității generale în #BlackSea. De asemenea, am exprimat angajamentul nostru 🇷🇴 față de Ucraina #PeaceFormula”, a scris Iohannis pe Twitter.

UPDATE: Președintele Zelenski a postat pe Telegram un comunicat despre convorbirea telefonică pe care a avut-o cu Klaus Iohannis și a vorbit despre un ”nou pachet de ajutor militar care este în pregătire”, fără să dea însă detalii despre acesta.

Comunicatul lui Zelenski:

”A avut o discuție cu Klaus Iohannis și a mulțumit României pentru sprijinul acordat, în special pentru noul pachet de ajutor militar care este în curs de pregătire.

L-am informat pe președintele Iohannis cu privire la situația actuală de pe câmpul de luptă și la principalele nevoi de apărare ale Ucrainei, în special în ceea ce privește apărarea aeriană de diferite tipuri.

Am convenit, de asemenea, să accelerăm activitatea noastră comună privind un acord bilateral de securitate.

Îi sunt recunoscător președintelui Iohannis pentru confirmarea participării sale la Summitul pentru pace și pentru disponibilitatea sa de a face eforturi pentru a încuraja participarea altor țări”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. O carpa.. Tot o carpa ramane. Poti sa dai si trupe Ucrainei (doamne fereste) nu prinzi postul de lider al Nato. Tu doar executi ordine si cam atat. Polonia ne arata calea, insa tu esti o carpa.

 2. App, ce sa consolideze la Marea Neagra. Noroc ca fac americanii baza la MK. Ca altfel Romania trimtea barci cu vasle. Nu va e rusine… In loc sa faceti armata obli gatoriee cat mai repede…

 3. Publicatia G4 media, unde e libera exprimare? Am avut cateva comentarii care au fost moderate de voi iar Marionette si Axa binelui si raului posteaza mereu numai aberatii, sunt oameni de-ai vostri sau ce,sau troli? Incepand de azi voi face prinscreen’uri cu tot ce veti sterge si ce posteaza acesti doi troli, si restul trolilor apoi voi face vazut pe pagina de facebook unde e libera exprimare g4

  • Cu ce te am deranjat?

  • Poate daca reusiti sa aveti comentarii decente si sa nu jigniti…

  • Nu mi se pare ca se pune problema asa. Drept dovada ca ti au acceptat comentariile. Decenta si atat. Pareri pro ruse.. Nu vad, daca sunt sunt fff putine.

  • Rusnac detectat cu succes! 😏

 4. Ce ma deranjeaza e ca trolii sunt platiti sa manipuleze opinia publica privind u.kraini, si justificati cheltuieli m.i.litare aberante, da ghici ce…ghinion

 5. Într-o tara dictatoriala specimene ca tine infundau pușcăria pe viata