G4Media.ro

Kievul şi Ankara au semnat un memorandum de înțelegere care prevede participarea…

Sursa foto: FADEL SENNA / AFP

Kievul şi Ankara au semnat un memorandum de înțelegere care prevede participarea Turciei la restaurarea infrastructurii Ucrainei

Oficiali din Ankara și Kiev au semnat joi un memorandum care prevede participarea Turciei la restaurarea infrastructurii Ucrainei, a anunţat Ministerul Infrastructurii din Ucraina, citat de Rador.

„Astăzi, la Lvov, ministrul infrastructurii din Ucraina Oleksandr Kubrakov, și ministrul comerțului din Republica Turcia, Mehmet Muş, au semnat un memorandum de înțelegere privind refacerea infrastructurii, care prevede participarea părții turce la restaurarea Ucrainei” – se afirmă în comunicatul publicat de ministerul ucrainean pe pagina sa de Facebook.

Documentul a fost semnat în prezența președinților Turciei și Ucrainei, Recep Tayyip Erdoğan și Volodimir Zelenski, se precizează în comunicat.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Turcul joaca la doua capete, de la rusi cumpara rachete, combustibil si cereala, la ucrainieni le da arme si ii ajuta sa-si reconstruiasca tara cu marfa turceasca

    • + cu cat distrug mai mult rusii, le fac un serviciu turcilor, va fi mai mult de reconstruit

    • Cei mai „castigati” ies mujicii din toata operatiunea asta. Folosesc doua rachete de 5 milioane fiecare sa demoleze cladiri de 500 de mii de euro si vand gaze le sfert de pret prin China ,India si Turcia. Viitorul neamului mujic e „luminos’.