G4Media.ro

Kievul s-ar putea confrunta cu o iarnă friguroasă din cauza lipsei de…

Sursa foto: Unsplash / Oleksandr Zhabin

Kievul s-ar putea confrunta cu o iarnă friguroasă din cauza lipsei de gaze, afirmă primarul Klitschko: „Am cumpărat generatoare. Vor merge la spitale, grădinițe și școli. Vom face tot ce este posibil”

Fostul campion de box și primar al Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că nu vrea să îi liniștească pe locuitori că „totul va fi bine” și că există „realități dure” în țară, transmite The Guardian.

El a spus că va exista gaz pentru cei care locuiesc în capitală și că acesta nu va crește în preț, dar că locuitorii trebuie să fie pregătiți pentru „diferite scenarii”.

Într-un interviu pentru Babel, el a adăugat: „La asta ne așteptăm. Dar nu excludem că pot exista acte de terorism, atacuri asupra benzinăriilor. Luăm în calcul și acest scenariu. Am cumpărat generatoare, combustibil pentru aceste generatoare.

În primul rând, acestea vor merge la spitale, grădinițe și școli. Vom face tot ce este posibil și imposibil, care depinde de noi, pentru a menține casele calde”.

El i-a îndemnat pe ucrainenii care locuiesc în Kiev să își pregătească pături și haine călduroase acasă și să fie pregătiți pentru temperaturi mai scăzute decât în mod normal, de aproximativ 18-19C.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. 18-19 C este bine, cam la fel a fost iarna trecuta in București in blocurile conectate la RADET/ Termoenergetica.

    • Buey veceu! Să pupi în cur tot Kievul și tot Bucureștiul și chiar și Tecuciul la iarnă! :)))))

  2. Rachete și gloanțe le-au trimis rușii uitucule.

  3. Ești,,pe Bistrita-n jos, pe un rau frumos,,.