G4Media.ro

KFC a abandonat linia de mâncare sănătoasă în care a investit 8…

KFC a abandonat linia de mâncare sănătoasă în care a investit 8 milioane de lire sterline, din cauza vânzărilor catastrofale: ”Nimeni nu cumpăra produsele neprăjite”

KFC a cheltuit 8 milioane de lire sterline în liniile de producție din Marea Britanie pentru un proiect prin care gigantul fast-food își propunea să introducă în meniu mâncare sănătoasă, cu puține calorii și neprăjită, cum ar fi mere coapte sau piept de pui gătit pe grătar, scrie Daily Mail.

Nu a trecut mult timp până când șefii companiei au decis să închidă linia cu mâncare sănătoasă și să își asume pierderea investiției pentru că vânzările erau catastrofale: ”Nimeni nu cumpăra produsele neprăjite”, a declarat Jenny Packwood, șeful francizei KFC din Marea Britanie și Irlanda.

Investiția de 8 milioane de lire a constat în achiziția cuptoarelor și a adaptării infrastructurii de gătit, astfel încât KFC să poată prepara și livra produse care să nu fie prăjite și să conțină cât mai puține calorii. Fanii fast-food-ului nu au apreciat, însă, inițiativa acestuia și nu s-au înghesuit să comande merele coapte și carnea gătită la grătar.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Eroare de marketing cât ei de mare. Cine vine la KFC vine fără vreun gând că ar manca ceva sănătos.

  2. 8 milioane din care probabil 6 in publicitate. Cine mănâncă sănătos nu merge la KFC si posibil sa fie îndeajuns de inteligent cat sa nu creada spoturi mincinoase chiar dacă facute de profesionisti.

    • Le era clar și lor, probabil șeful de magazin avea ceva prieteni de la care să cumpere niște servicii…până la urmă a fost doar un test și s-au ales cu reclama, doar citim despre ei, nu?

  3. Mere coapte?!Ce urma ?!Banane deshidratate ?Pai nu mi pare deloc atractiva oferta de piept de pui la gratar ,mere coapte.De ce nu au incercat un meniu cu ,cartofi dulci,crispy falafel?!Zic si eu!?

  4. Mere coapte?!Ce urma ?!Banane deshidratate ?Pai nu mi pare deloc atractiva oferta de piept de pui la gratar ,mere coapte.De ce nu au incercat un meniu cu ,cartofi dulci,crispy falafel?!Zic si eu!?