G4Media.ro

Kelemen Hunor: Am votat pentru o reprezentare puternică pentru comunitatea noastră. Aştept…

Kelemen Hunor: Am votat pentru o reprezentare puternică pentru comunitatea noastră. Aştept de la viitorul Parlament stabilitate și predictibilitate

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că aşteaptă de la viitorul Parlament „stabilitate politică, predictibilitate şi mai puţine certuri inutile”, transmite Agerpres.

„Am votat pentru o reprezentare puternică pentru comunitatea noastră. Aştept de la viitorul Parlament stabilitate politică, predictibilitate politică şi, bineînţeles, o aplecare, când e vorba de problemele cetăţenilor, şi mai puţine certuri inutile şi sterile. Aştept un buget, legea bugetului trebuie votată în acest an, imediat după instalarea Guvernului, aştept un buget extrem de bine fundamentat în care sănătatea, educaţia, investiţiile şi locurile de muncă vor fi susţinute şi protejate. Aştept o stabilitate politică prin care se poate face ceea ce are nevoie societatea românească, pe de o parte, şi putem corecta tot ce nu a mers bine în această perioadă, mai ales în ultimul an, când pandemia a venit peste noi, nu numai peste noi, dar efectele se vor simţi poate încă ani buni”, a spus Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR a votat, duminică dimineaţă, în localitatea harghiteană Cârţa, satul său natal.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Fmmm de băiat bun. De s-ar alege praful de voi ce bine ar fi

 2. UDMR are un cuvânt greu de spus în politică , au un electorat disciplinat stabil care mereu sunt prezenți la vot . O sa îi văd sigur in viitorul guvern.

 3. Macar ramasii astia vorbesc deschis, nu sunt vicleni precum barbarii de tirani romani.

 4. Sper că viitoarea majoritate parlamentară să nu mai aibă nevoie de acest mini Grup Infracțional Organizat.
  UDMR maghiar = PSD românesc
  Județele conduse de baronii maghiari CV, HR se află în aceași sărăcie precum județele baronilor PSD-isti
  TR, DJ, OT, VS, VN, BT, IL
  Hotia și jaful din administrațiile locale/judetene nu au steaguri naționale diferite. PSD și UDMR au jefuit cot la cot Romania.

 5. honore.. lasa ne.! placuța suedezà e valabila si pentru PSD maghiar… Covasna,Harghita.. saracie lucie ati adus..ai fost complice cu GIO PSD la toate nenorocirile aduse acestui popor… asa ca indemn conationalii nostri de etnie maghiara, sa i dea un sut in cur .. si sa votam USR PLUS… adios !

 6. Reprezentare pentru comunitatea noastră, bla, bla… Ce au făcut pentru comunitatea maghiară în 30 de ani de când sunt la putere aproape în continuu prin diverse alianțe? Văd acceași sărăcie și în județele cu populație maghiară.

 7. Au curs ale voastre remarci filosofice și poliiitice nu mai pot spera ca să mai existe ceva de stors. Așa că; vă pot aduna cu vidanja, fără nicio pagubă.

 8. Zice Keletrotineta de Hunorcirc ca ,,am votat pentru o reprezentare puternica pentru comunitatea noastra”. La care comunitate se refera ? La UDMR sau la FCER ( Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania)?.

 9. Menj anyad puncijahoz!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.