G4Media.ro

Kelemen, despre discuţiile din coaliţie: Nu ne-am certat / Despre întâlnirea cu…

Kelemen, despre discuţiile din coaliţie: Nu ne-am certat / Despre întâlnirea cu preşedintele Iohannis: Au fost discuţii legate de necesităţile, priorităţile populaţiei şi ce credem noi că trebuie făcut foarte rapid

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că reprezentanţii partidelor din coaliţie nu s-au certat, însă au întâlniri dese pentru a discuta pe teme de actualitate. În ceea ce priveşte discuţiile dintre liderii partidelor de la guvernare şi preşedintele Klaus Iohannis, Kelemen a explicat că şi în fosta coaliţie cu USR aveau loc periodic astfel de discuţii, iar de data aceasta s-a vorbit despre „necesităţile, priorităţile populaţiei”, relatează News.ro.

„Nu ne-am certat. Adevărul este că nu ne-am certat. Lucrul cel mai important că în această perioadă vom avea foarte multe întâlniri în coaliţie. Vrem să avem buget până la sfârşitul anului şi vrem să avem discuţii, asta e normal, e firesc”, a afirmat Kelemen Hunor marţi seară, la TVR.

Liderul UDMR este de părere că actuala clasă politică se află, de ani, într-un „cerc vicios” din care trebuie să iasă.

„Dacă te uiţi din afară, ai impresia că România nu poate fi guvernată stabil din punct de vedere politic. (…) Trebuie să rupem acest cerc vicios, trebuie să ieşim din acest cerc. Eram optimist, spuneam că va dura cu USR, uite că nu a avut dreptate. Acum sunt realist şi spun că dacă trecem această perioadă de un an de zile şi reuşim să creştem încrederea şi vom avea şi rezultate la guvernare (…) atunci sigur că vom ieşi din acest cerc vicios, pentru că au trecut din 2012, de când a picat guvernul Ungureanu, noi am avut 12-13 guverne, chiar cu premieri interimari, 14”, a menţionat Kelemen.

În ceea ce priveşte discuţiile dintre reprezentanţii partidelor din coaliţie şi preşedintele Klaus Iohannis, liderul UDMR a explicat că şeful statului a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare.

„Nu au fost discuţii nici prea aprofundate, nici discuţii lungi, dar probabil că astfel de întâlniri vom programa periodic. (…) E absolut firesc, pentru că în România (…) preşedintele are anumite atribuţii constituţionale, e bine să existe un dialog. E bine să existe o discuţie politică. (..) Au fost discuţii legate de necesităţile, priorităţile populaţiei şi ce credem noi că trebuie făcut foarte rapid, am spus: bugetul, PNRR-ul”, a adăugat vicepremierul.

Liderul UDMR a arătat că „astfel de discuţii au fost şi în vechea coaliţie” cu USR, la două-trei săptămâni.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. CE VREA udmr PENTRU romania ? CORUPTIE SI EVAZIUNE. SI JUPUIREA PANA LA OS A CELOR CARE PLATESC TAXE.
  TAXA DE SOLIDARIDATE, AUZI… PENTRU CE BA ? SA MAI PLUSATI LA SPECIALI. SA-I INDESTULATI. SA PUTETI FURA FARA GRIJI ?

 2. Acum ca v-ați reunit în marele PCR, veți face ce ați făcut și pană acum – veți fura tot ce a mai scăpat.

 3. Pregatiti Romania pentru invazia rusa, sau?….

 4. A ajuns scarba maghiara duca grija romanilor.

 5. 5% din pix, adio la alegerile din 2024, alaturi de ALDE/Pro/PNTCD si sper eu PNL, dar asta mai spre 2028.
  Nu ca as tine cu cei pe care nu i-am enumerat, dar cate un rau afara pe bucati.

 6. Psd, pnl si udmr sunt uniți doar pentru hoții, treburile serioase necesare romanilor ca justiția corecta și independenta, pensie după contributivitate, alegeri în doua tururi, parlament redus la 300 persoane, nu ii interesează. Acuma avem și un ministru al sănătății urmașul -(fiul) tor#țion#arului se#cu#ri#st de la Arad care a omo rit 27 de tarani ce sau opus colectivizarii. Poate ar fi bine sa fie retelevizat „Memorialul Durerii” sa revadă toată lumea ce făcea Alexandru Rafila tatăl in perioada comunista și tupeul nemărginit al fiului promovat de psd.

 7. PENALII ELIBERATI, PENALII IN GUVERN. AVOCATA INPERLOPILOR SEFA COMISIEI JURIDICE.

  UN MESAJ CLAR, PUTERNIC. SINGURUL. JEFUITI, JEFUITI, JEFUITI !

 8. ?

 9. De discuții suntem satui

 10. Dispari infractorule ca nu ma reprezinti.

 11. Ei nu s-au certat si au latrat unul la altul pentru ciolan.

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣