G4Media.ro

Kalush Orchestra vrea să vândă prin licitaţie trofeul Eurovision pentru a ajuta…

Kalush Orchestra vrea să vândă prin licitaţie trofeul Eurovision pentru a ajuta armata ucraineană

Kalush Orchestra a anunţat că vrea să vândă prin licitaţie trofeul Eurovision câştigat sâmbătă, urmând ca banii obţinuţi să ajungă la o fundaţie care ajută armata ucraineană şi Ucraina, relatează news.ro, conform ukrinform.net.

“Plănuim să scoatem trofeul la licitaţie şi să donăm toţi banii unei fundaţii care ajută forţele armate şi Ucraina. Urmează să alegem una. Mulţi oameni deja fac donaţii din străinătate şi poate şi mai mulţi ar vrea să doneze. Iar acest lucru îi va motiva. Va fi în beneficiul Ucrainei”, a explicat liderul trupei, Oleh Psiuk.

Ediţia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost câştigată sâmbătă de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania”.

Foto: Eurovision

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Și care e problema ta? Deci sofu ți pemă-ta buey lep răsovietică! :)))))

 2. Rusnac pr0st și afon, dr. niet.

 3. Unde, când, cum?
  Pastileleeeee, buăi….

 4. Trofeul unui pseudo trib, nascut din FRAUDA exact ca alegerile din 2009, ca alegerile din 1948….

 5. Cea mai mare oferta pana acum, o copeica

 6. @dr. No – Spur caciune putinista, poate ne spui pe ce loc s-a clasat rusia ta. Ha🤣🤣🤣

 7. Trolii putinisti n-au inteles cum functioneaza sistemul de vot la Eurovision pentru ca ei nu inteleg ce citesc. Ucraina a castigat prin voturile oamenilor simpli care au trimis Sms. Propagandistii sunt precum gastele, gagaie intruna dar nici ei nu stiu ce spun.

 8. Nu le ajung alea 40 mld dolari

 9. Este îndeajuns să te uiți la aceste comentarii ca să îți dai seama până unde a ajuns prostia pe acest site. Votul de la Eurovision a fost clar fraudat, dar dacă îndrăznești să susții acest lucru, vin analfa-beții de serviciu ai acestui site (majoritatea dintre ei, 💩 USeRiști) care imediat îți pun eticheta de putinist sau rusofil. Atât îi duce bostanul…

 10. Slava Domnului ca a castigat Ucraina ca altfel era dezastru. La anul o sa castige o fetitza cu cuculetz deci incepeti de pe acum preselectiile