G4Media.ro

Kadirov publică un nou videoclip, după zvonurile privind moartea sa: „Sunt viu…

Captura Telegram

Kadirov publică un nou videoclip, după zvonurile privind moartea sa: „Sunt viu și sănătos, nu înțeleg de ce atâta tam-tam”

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a publicat o nouă înreistrare video pe contul său Telegram, în afirmă că nu are nicio problemă de sănătate și susine că, de fapt, și-a vizitat unchiul bolnav la Spitalul Clinic Central din Moscova, potrivit Sky News.

Postarea vine după ce, în ultimele zile, au circulat online zvonuri potrivit cărora liderul cecen Ramzan Kadîrov ar fi mort sau în comă.

Unele relatări din mass-media au susținut că acesta ar fi fost tratat în spital, după ce pe canalele rusești Telegram au circulat imagini care ar fi arătat vehicule cu numere de înmatriculare cecene la un spital din Moscova.

Videoclipul postat astăzi pe canalul său îl arată pe bărbatul de 46 de ani așezat lângă un pat de spital, ținându-l de mână pe unchiul său, Magomed Abdulkhamidovici Kadîrov, spunând că bărbatul mai în vârstă „se recuperează după o boală”.

„Sunt viu și sănătos și nu înțeleg deloc de ce ar trebui să se facă tam-tam chiar și dacă al fi fost bolnav? Deși acest lucru are avantajul său – acum publicul știe ce mass-media și ce persoane își mint în mod deschis cititorii”, a scris el în postare.


Sky News nu a putut verifica când a fost filmat acest videoclip. Kadîrov este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin și comandă importante forțe militare în Cecenia.

Cu toate acestea, el a fost văzut, de asemenea, ca un aliat al fostului lider Wagner Evgheni Prigojin și a împărtășit unele dintre criticile acestuia la adresa ierarhiei militare ruse.

El a calificat moartea lui Prigojin drept o „mare pierdere”.

Alte rapoarte online au susținut că Kadîrov ar fi suferit un transplant nereușit de rinichi.

Duminică, liderul cecen a postat o înregistrare video cu el însuși mergând pe jos în ploaie, pe care Sky News a localizat-o la reședința sa de la șefia Republicii Cecene din centrul orașului Groznîi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Pentru că nu iese fum fără foc…

  2. Bine, bine, da’ de ce nu se filmeaza el vorbind cu subiect si predicat despre asta? Stau si ma intreb… Adica, na, si io pot sa-mi pun prietenii sa scrie poezii pe contul meu daca vreau, nu? Ba se plimba pe ploaie, ba isi viziteaza unchiul, da’ o vorbulita n-ar scoate si el, uite, bre, sunt viu?

  3. E atât de bine Kadirov, că stă pe scaun, bărbat ce sa mai, oare care se duce primul, unchiul lui sau el?