G4Media.ro

Jurnalista Emilia Șercan susține că a fost urmărită în timp ce era…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Jurnalista Emilia Șercan susține că a fost urmărită în timp ce era la cumpărături: ”Nu știu dacă a fost un filaj la vedere pentru a fi intimidată sau dacă cineva e interesat să afle dacă există anumite surse care îmi livrează informații”

Jurnalista Emilia Șercan susține, într-o postare făcută vineri seară, pe Facebook, că a fost urmărită de un bărbat, în timp ce se afla la cumpărături: ”Nu știu dacă a fost un filaj la vedere pentru a fi intimidată sau dacă cineva e interesat să afle dacă există anumite surse care îmi livrează informații”, relatează jurnalista.

Șercan povestește că incidentul s-a petrecut în urma unui termen pe care l-a avut la Tribunalul București, vineri dimineață, și cu aproximativ o oră înainte de un interviu stabilit cu jurnalista Adriana Nedelea pentru Europa Liberă România.

 • ”Episodul spus pe foarte scurt în interviu s-a derulat pe parcursul a circa 15 – 20 de minute, nu a fost o senzație de moment, ci una trezită de faptul că un bărbat singur, neînsoțit, se plimba printre rafturile cu haine și lenjerie de damă, fără să se apropie de vreun umeraș, dar se învârtea exact în zona din magazin în care mă duceam eu”, povestește jurnalista.

Emilia Șercan povestește cum a încercat să scape de bărbat, apoi continuă:

 • ”M-am uitat insistent la el și cu o privire deloc prietenoasă. A părut descumpănit câteva secunde, s-a dus înspre scări, a stat câteva secunde ezitând în capul scărilor, apoi a coborât.

Mesajul integral al jurnalistei Emilia Șercan

Astăzi dimineață am fost urmărită după ce am avut un termen de judecată la Tribunalul București.
S-a întâmplat cu circa o oră înainte de un interviu stabilit cu jurnalista Adriana Nedelea pentru Europa Liberă România, iar întâmplarea am relatat-o în video-ul pe care îl las în comentarii.
Scena s-a derulat la H&M Unirii, la etajul 1 – dau această informație pentru cei care cunosc magazinul și știu cât este de mare.
Episodul spus pe foarte scurt în interviu s-a derulat pe parcursul a circa 15 – 20 de minute, nu a fost o senzație de moment, ci una trezită de faptul că un bărbat singur, neînsoțit, se plimba printre rafturile cu haine și lenjerie de damă, fără să se apropie de vreun umeraș, dar se învârtea exact în zona din magazin în care mă duceam eu.
Când mi s-a părut suspectă prezența acelui bărbat într-un mare H&M gol, în care nu mai erau și alți clienți, am ieși din magazin când l-am văzut întors cu spatele. Am intrat într-un alt magazin pentru câteva minute.
M-am întors în H&M după circa 5 minute sperând să nu îl mai văd – voiam să cumpăr o cămașă pe care o abandonasem pe un stativ de umerașe când ieșisem brusc din magazin mai devreme.
Am intrat înapoi prin H&M Home și am dat în mod neașteptat cu ochii de acel bărbat lângă intrarea/ieșirea din zona cu haine de dame. Părea agitat.
M-am uitat insistent la el și cu o privire deloc prietenoasă. A părut descumpănit câteva secunde, s-a dus înspre scări, a stat câteva secunde ezitând în capul scărilor, apoi a coborât.
Am coborât și eu după el, după câteva secunde de ezitare, însă nu l-am mai văzut nicăieri. Dispăruse.
Nu știu dacă a fost un filaj la vedere pentru a fi intimidată sau dacă cineva e interesat să afle dacă există anumite surse care îmi livrează informații.
Am mai zis-o și cu alte ocazii, o mai zic o dată, în cazul în care azi a fost cea de-a doua variantă: dacă cineva crede că am nevoie de surse ca să dovedesc plagiate și fraude academice, se înșală. Sursele sunt publice, pe rafturile din biblioteci.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

26 comentarii

 1. Oamenii lui Hellvig/PNL.

 2. Felicitari Emilia pentru curaj !!! Te sustinem .

 3. As spune chiar ca este un incident destul de grav. România devine un fel de Rusie în care jurnaliștii sunt intimidați. Emilia nu te lasa intimidata pentru ca noi vom face scut în jurul tău pentru a te proteja. Ești una dintre puținele surse de oxigen pentru națiunea romana. Încă un incident din asta și ieșim în strada!

 4. Felicitari ,Emilia . Te sustinem din California ,USA.

 5. In fine, Hellvig și-a găsit vocația: hărțuitor de femei.

 6. Oare dacă spui ce crezi cu adevărat despre aceasta chestiune ,te ia madame la cercetat,sau e specializata pe plagiat?

 7. 😂😂😂😂😂

 8. Hai sa ne… pe noi, de parca îi dă sursa ceva la sacoșă sau ladă , nu pe mail sau whatsup… Penibil, poate era Vântu cu un plic…

 9. Nu e obligatoriu să fi fost urmărită/hartuita de serviciile românești. Cazul LCK este pe cât de grăitor pe atât de îngrijorător. Tot felul de servicii străine fac jocurile mafiei în românica fără ca SRI să știe ceva.

 10. Un agent secret nu e o chestie care sa stea ca fraierul sa il vada madam Sercan.
  O da si in penibil si in paranoia femeia asta si incepe sa se victimizeze.

  • Să înțelegem că nefericitu’ ăla cu facultate la ff și rudă cu cine trebuie, folosit la filaj, e vreun Bond… James Bond… Să din serioși. Serviciile arată EXACT precum clasa politică!!! Și nu ar trebui să ne mire, in fond sunt neamuri majoritatea….

 11. Să înțelegem că nefericitu’ ăla cu facultate la ff și rudă cu cine trebuie, folosit la filaj, e vreun Bond… James Bond… Să din serioși. Serviciile arată EXACT precum clasa politică!!! Și nu ar trebui să ne mire, in fond sunt neamuri majoritatea….

 12. Șercănica urmărită la raionul de lenjerie pentru femei . Foarte tare !

 13. si-a pus bode pe unul din postacii de pe aici sa faca si niste munca de teren .. sa dovedeasca ca e trup si suflet nu doar din scaun in fata tastaturii .. dar se pare ca sunt la fel de inapti si pe teren la fel cum scriu …
  votati PSDNLUDMR

 14. Oare duoamna asta o sa candideze la ceva la urmatoarele alegeri ca deja se cam exagereaza cu actiunile ei, se pare ca anumite persoane o ajgajeaza la ceva, intrebarea e la ce?

 15. Emilia Sercan a zgandarit cuibul de viespi, a scos clar la iveala mizeria din Universitatile Romaniei, unde diplomele de Licenta si Doctorat ale politrucilor analfabeti le vin in plic, fara sa puna piciorul pe la acea Universitate!
  Nu m-as simti bine, in situatia ei, dar o felicit pentru curaj!
  Ia uite ce volubil pe subiect era Rectorul UBB Dl Daniel David in Octombrie 2022 pe subiect, la Radio EUROPA FM:
  18 Octombrie 2022: „„Neștiind că vor apărea și aceste sesizări la comisia de etică, am spus că sper ca în această săptămână la sfârșit să avem rezultatul primei proceduri. Cu siguranță odată ce avem și plângerile la comisia de etică, probabil că se vor prelungi un pic fiindcă comisia de etică are anumite proceduri, trebuie să asculte părțile implicate, cei care sunt suspectați trebuie să aibă și ei un punct de vedere. Mesajul meu, atâta pot către comisia de etică: riguros, transparent și cât de repede.
  Marți, rectorul Daniel David a explicat că, fiind nevoie acum și de verificări la nivelul Comisiei de etică, ce presupun INCLUSIV Audierea celui SUSPECTAT și a altor părți, nu mai poate fi respectat termenul inițial la care se aștepta să se încheie verificările, anume săptămâna aceasta. El a arătat, însă, că a cerut să fie grăbite procedurile și a estimat că acestea se vor prelungi cu aproximativ 7-12 zile, insistând însă că o estimare mai precisă poate fi dată de președintele Comisiei de etică, deoarece aceasta are autonomie și cunoaște mai bine procedurile:
  Daniel David: “Am cerut să grăbească lucrurile, dar Comisia de etică are o PROCEDURA de urmat, trebuie să ceară și punctul de vedere al celui SUSPECTAT, între altele. Nu se va întinde foarte mult, dar nu se va încheia săptămâna aceasta. Acum, mingea s-a mutat în zona comisiei de etică. Apreciez că va mai dura încă o săptămână, încă 10–12 zile.”

  Dupa publicarea Raportului Comisiei de Etica a UBB, Daniel David tace chitic desi presa a vuit pe subiect!!
  Daniele, taci acum… ti-e rusine?!

 16. Are vreun fetiș pentru lenjerie de damă, era nehotărît și vroia să vă consulte. De-aia v-a și așteptat. Da’ i-a fost rușine.

 17. Securitatea n-a muritu,numa un picu s-o hodinitu..
  Tactica actualilor guvernanți este tactica vechi gărzi comuniste.
  Emilia Șercan a deranjat toate palierele politici românești de la stânga la dreapta din instituțiile statului arătând putregaiul din sistemul educațional…… BRAVO Emilia Șercan ! ✌️🇹🇩✌️🇹🇩✌️🇹🇩✌️

 18. Nu vă lăsați intimidată doamna Șercan!!
  Mergeți mai departe, aveți susținători, chiar dacă strigă lașii in jur. Felicitări!

 19. Deranjata asta la mansardă,trebuie internată urgent să mai poată fi salvată o parte din ea.