G4Media.ro

Jumătate dintre mașinile verificate în trafic pe drumurile din județul Suceava aveau…

Sursa foto: pexels

Jumătate dintre mașinile verificate în trafic pe drumurile din județul Suceava aveau neconformități, în primul semestru din 2022 /  5,6% dintre mașini prezentau pericol iminent de accident

În primul semestru din 2022, în județul Suceava, inspectorii Registrului Auto Român au verificat în trafic 869 de vehicule, iar aproximativ 50% dintre acestea aveau diferite neconformități tehnice sau legate de acte, relatează Suceava News.

5,6% dintre mașini prezentau pericol iminent de accident. Biroul de Presă al RAR a transmis, printr-un comunicat, că din totalul autovehiculelor oprite pentru control, în 4,26% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării.

Alte 2,88% aveau ITP fals, expirat ori anulat. În urma controalelor mixte desfășurate de inspectorii Registrului Auto Român și polițiștii rutieri, în județul Suceava au fost aplicate 14 amenzi contravenționale și au fost retrase 204 certificate de înmatriculare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Si.. s-au dus și după service-urile ale care au făcut itp-ul?
    Sau, in continuare, acceptam mașini fără filtre de particule si dara catalizatoare, mașini cu volan pe partea greșita si fără frâne?