G4Media.ro

Județele care au cheltuit cei mai mulți bani pentru carantinare: București, Brașov,…

Județele care au cheltuit cei mai mulți bani pentru carantinare: București, Brașov, Giurgiu și Timiș, cele mai scumpe servicii

București, Brașov și Giurgiu sunt județele care au cheltuit cei mai mulți bani pentru o persoană carantinată, conform informațiilor publicate de Ziarul Incomod.

Capitala a cheltuit 5462 de lei pentru carantinarea unei persoane suspecte de infectare cu coronavirus, Brașov – 5389 lei, Giurgiu – 4491 lei, iar Timiș (4297 lei). Celelalte județe au cheltuit sub 4000 de lei/persoană carantinată.

Buzău (3156 lei), Vâlcea (3115 lei) și Covasna (3065 lei) sunt județele care au cheltuit cei mai puțini bani pentru carantinarea suspecților de COVID-19, dintre cele care au depășit media națională.

În rândul județelor care au cheltuit mai mulți bani decât media la nivel de țară mai sunt alte 17: Gorj, Prahova, Tulcea, Brăila, Bacău, Satu Mare, Sălaj, Alba, Cluj, Sibiu, Suceava, Dâmbovița, Neamț, Arad, Dolj, Ilfov și Ialomița. 

Citește articolul integral pe Ziarul Incomod.

sursa foto: Inquam Photos/ Alberto Grosescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Eu am tot căutat în dex adjectivul carantinat și nu am reușit să îl găsesc

    • Și crește mereu numărul acestor „lipsuri” din DEX. Crește în paralel cu procentajul analfabeților functional ce-i scoate școala românească an de an.

  2. Scump, nene, scump. Cu niste otet(pus la fiert si inhalat), hrean, usturoi, si tinuti la regim sa le tempereze sistemul imunitar era mai ieftin. Poate ne definiti si pe ce s-au dus banii, concret, ca asa articolul e incomplet si starnitor de valva.

  3. Aoleu, iasovul in top, normal, cand spitalele iasovului sunt bombe sociale, cand orasul in sine este un ghetou urban condus de o mafie imobiliara, o mafie a deseurilor importate, etc !!!
    Cel mai poluat aer din romania este la iasov! Dar saracii bucuresteni cred ca e raiu pe pamant! Fugiti dragilor de iasov, cat vedeti cu ochii!!! Fugiti de ghetoul urban iasov!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.