G4Media.ro

Judecătoria Sectorului 5 a respins toate contestațiile depuse de primarul PSD Daniel…

Judecătoria Sectorului 5 a respins toate contestațiile depuse de primarul PSD Daniel Florea, care a încercat să-l blocheze pe contracandidatul său de la PNL, Cristian Băcanu, precum și pe candidații liberali la Consiliul Local și Consiliul General

Judecătoria Sectorului 5 a respins toate cele patru contestaţii formulate de primarul PSD Daniel Florea – prin care a încercat să-l blocheze pe contracandidatul său, Cristian Băcanu, precum și pe candidații PNL la Consiliul Local și Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Respingerea contestaţiilor de către instanţele de judecată, de altfel previzibilă, demonstrează fără echivoc disperarea cu care cel mai ineficient primar din istoria Bucureştiului încearcă să-şi apere poziţia, într-un dispreţ total pentru actul democratic al alegerilor electorale”, a transmis preşedintele PNL Sector 5, Cristian Băcanu, într-un comunicat de presă.

PNL a reclamat în această săptămână mai multe acţiuni de forţă ale lui Daniel Florea, „speriat că cetăţenii vor alege un primar incoruptibil, capabil să schimbe destinul Sectorului 5”, se precizează în același comunicat.
În urmă cu câteva zile, la indicaţiile lui Daniel Florea au fost demontate şi rechiziţionate toate bannerele cu candidaţii PNL la primăria de sector şi primăria generală a Capitalei, Cristian Băcanu şi Nicuşor Dan, mai acuză liberalii.

„În acelaşi timp, mai mulţi funcţionari din Primăria Sector 5 ne-au informat că primarul PSD a dat ordin ca toate panourile publicitare cu Cristian Băcanu, montate pe spaţii cumpărate prin agenţii de publicitate, să fie demontate de urgenţă, chiar din această noapte”, relatează news.ro.

Liberalii spun că, la începutul acestei săptămâni, filiala PNL Sector 5 a formulat de asemenea o plângere penală împotriva lui Daniel Florea, în urma apariţiei în spaţiul public al unui film în care erau prezentaţi angajaţi ai primăriei Sector 5 care completau liste de semnături în fals pentru susţinerea candidatul PSD.
Sursa Foto: Facebook/Daniel Florea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Deci eu am rămas șocat când am aflat ce avere are ăsta….vai de curu nostru….

  2. Scurta întrebare. Ce cauta asta în libertate?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.