G4Media.ro

Judecătoria Medgidia a aprobat cererea de eliberare condiționată a afaceristului Ioan Niculae.…

Judecătoria Medgidia a aprobat cererea de eliberare condiționată a afaceristului Ioan Niculae. Sentința nu e definitivă

Judecătoria Medgidia a aprobat miercuri cererea de eliberare condiționată depusă de afaceristul Ioan Niculae, aflat acum în închisoare după o condamnare într-un dosar de corupție. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată.

În iulie, prima sa cerere de liberare condiționată a fost respinsă.

Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale. (Foto: Ioan Niculae. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. Justitia Romana = 💩🧻

  2. SINGURUL PROIECT AL „conducatorilor” PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE: „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI”.

  3. Foarte bine!!! Să se bucure de banii furați 🤮🤮🤮🤮

  4. ca a scapat saracu. El da de lucru la oameni. Aa.. ca mai si fura, mai da un tun, mai finanteaza pe unu altu sa fie leagea lege, da toate sunt ca sa dea de lucru la oameni. E baiat bun.

  5. A furat, dar ne-a dat si noua.Baiat bun saracu.

  6. Judecatoria Medgidia este cea mai corupta din tara. Aici au scapat oameni ca Gigi Becali, Miron Mitrea, Niculae acum, dar si oameni ca fostul prefect de Constanta, Albu, care conducand BEAT SI DROGAT a UCIS un barbat de 44 ani ce circula din sens opus. JUDECATORII de la MEDGIDIA, care obisnuiesc sa se imbete la crama detinuta de fostul Prefect, i-au dat 3 ANI CU SUSPENDARE !!! Deci daca ( din nefericire ) aveti probleme in justitie, NU CONTEAZA CAT DE GRAVE, pentru pretul potrivit gasit rezolvare la JUDECATORIA MEDGIDIA !!!

  7. „În iulie, prima sa cerere de liberare condiționată a fost respinsă.”

    Prima data: „Ai gresit buzunarul baiatu’ meu!”