G4Media.ro

Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala la sărituri

Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala la sărituri

Sportivul român Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri, sâmbătă, după încheierea concursului masculin de calificare la gimnastică artistică, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite Agerpres.

Drăgulescu (40 ani), vicecampion olimpic la Atena, în 2004, la sol, a încheiat pe locul 16 calificările la acest aparat, cu o medie de 13,999 puncte, după sărituri de 13,466, respectiv 14,533. Drăgulescu mai are două medalii olimpice în palmares, ambele de bronz, câştigate tot la Atena, cu echipa şi la sărituri.

Ultimul care a prins finala a fost turcul Ahmet Onder (locul 8), cu 14,466 puncte. Cea mai bună medie a avut-o sud-coreeanul Jeahwan Shin, cu 14,866 puncte, urmat de armeanul Artur Davtian, tot cu 14,866.

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Stefan Gal (Ciobi), şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. PS: îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a scris Drăgulescu pe reţelele de socializare după evoluţia sa din prima subdiviziune, conştient că nu are şanse de a prinde finala.

Marian Drăgulescu, fost campion mondial şi european, anunţase anterior că se retrage din activitate după aceste Jocuri Olimpice.

Duminică este programat concursul feminin de calificare, în care vor evolua Larisa Iordache (bârnă) şi Maria Holbură (individual compus).

sursa foto: Facebook\ Marian Drăgulescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Mai bine îl trimiteau pe șeful comandant brancardier anestezist Arafat, concura la săritura cu sau in cur

  2. Acum vacanță si fetițe, uraaaa!!!

    Pt trecut respect, se putea si sport, pt acum . . . puteți uita, uite, uite . .

  3. Un nenorocit, nimic mai mult de comentat. Rusine. Sa dea inapoi banii de avion

  4. In 2024 va fi mai bine!