G4Media.ro

Jocurile Olimpice: Gimnasta americană Simone Biles s-a calificat în toate cele șase…

sursa foto: Facebook/ Simone Biles

Jocurile Olimpice: Gimnasta americană Simone Biles s-a calificat în toate cele șase finale de la Tokyo

Superstarul american al gimnasticii Simone Biles, cvintuplă medaliată la Rio în 2016, s-a calificat duminică în toate cele şase finale din programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, terminând pe primul loc în concursul feminin de calificare, informează AFP.

Biles, care are cinci medalii olimpice şi 19 titluri mondiale în palmares, poate viza astfel încă şase titluri olimpice în capitala Japoniei, ceea ce i-ar permite să depăşească recordul deţinut în gimnastică de sovietica Larissa Latinina cu nouă titluri olimpice.

Biles va concura astfel în concursul pe echipe marţi, în concursul general joi, iar la cele patru aparate (sărituri, sol, bârnă, paralele) între 1-3 august.

Americancele, deţinătoarele titlului, s-au calificat pentru concursul pe echipe, dar au fost devansate de Rusia, cu 171,692 pct faţă de 170,562 pct, iar pe trei s-a clasat China (166,863 pct).

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Simone Biles

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Neglijenta din nou la stabilirea titlului articolului. Nici la echipe- locul, nici labarna-locul 7, americanca nu s-a calificat de pe primul locul. Scuze, erata ceva?

 2. frumusica , n-ai cei spune
  minte are , si picioare
  talia e o minune
  un baiat destept acuma
  o asteapta la drum de seara
  ca a citit el intr-o carte
  o poveste cu un soricel 🙂

  🙂

 3. pfffff sunteti in plop si plopul in aer. Stiti voi ceva dar nu prea. S-a calificat de prima pozitie doar la 1 singura proba, individal compus. Apoi pe echipe, sarituri si sol de pe pozitia a doua-a, la barna si paralele chiar mai jos in clasament.