G4Media.ro

Jocurile Olimpice: Claudia Nechita (box): Mi-a scăpat medalia printre degete, la următoarea…

Secțiune susținută de

Jocurile Olimpice: Claudia Nechita (box): Mi-a scăpat medalia printre degete, la următoarea ediţie voi fi pe podium

Sportiva Claudia Nechita, locul 5 la categoria 57 de kg din competiţia de box feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat, vineri, la întoarcerea în ţară, că i-a scăpat medalia olimpică printre degete, dar că se pregăteşte să urce pe podium la următoarea ediţie a competiţiei supreme, relatează Agerpres.

„În meciul cu japoneza a fost dorinţa prea mare, mi-am dorit din tot sufletul să câştig meciul acela. Dar din păcate atât am putut să fac acolo. Sunt mulţumită până la urmă de ceea ce am reuşit să fac, chiar dacă mi-a scăpat medalia printre degete, ca să spun aşa. Dar sunt recunoscătoare pentru acest rezultat şi sunt sigură că la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice voi fi pe podium. Meciul cu japoneza a fost la ea acasă. Nu a fost o diferenţă foarte mare între noi, poate dacă era invers, şi eu boxam la mine acasă, poate că la fel se întâmplau lucrurile şi pentru mine. Dar nu vreau să învinovăţesc pe nimeni. Acum asta e, mergem înainte. Sunt un pic dezamăgită că nu mi-am îndeplinit obiectivul, pentru că ăsta era obiectivul meu, de a urca pe podium. Dar o să muncesc în continuare pentru a îndeplini acest obiectiv”, a afirmat sportiva.

Nechita a precizat că experienţa Jocurilor Olimpice a fost una foarte frumoasă şi că nu se compară cu nicio altă competiţie: „Este o experienţă foarte frumoasă, sincer recomand oricărui sportiv să încerce să ajungă la Jocurile Olimpice. E ceva unic, nu se compară cu nicio altă competiţie, este foarte frumos. Nu am simţit foarte tare restricţiile, în afara faptului că a trebuit să stăm doar în satul olimpic”.

Claudia Nechita a adus prima victorie a boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice în optimile de finală, în faţa somalezei Ramla Said Ahmed Ali.

În clasamentul final al categoriei 57 kg, Claudia Nechita va ocupa locul 5.

România a avut doar doi boxeri la Jocurile Olimpice, Cosmin Gîrleanu pierzând în primul tur la cat. 52 kg, în faţa bulgarului Daniel Asenov.

Sursa foto: COSR / Cristian Nistor

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Io nu am auzit de asta niciodată

  2. sportivii au inceput sa practice cu succes discursurile tipice politrucilor.

  3. Asta dacă se enervează îl KO pe novak și pe prulă

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.