G4Media.ro

Jandarmii scot la licitație, pentru închiriere, o fermă evaluată la 4,4 milioane…

Jandarmii scot la licitație, pentru închiriere, o fermă evaluată la 4,4 milioane de lei, în județul Sibiu / Chiria pleacă de la 1,500 de lei pe lună

Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu va închiria în urma unei licitații o fermă pe care instituția o deține în localitatea Cristian, aflată în proximitatea municipiului Sibiu, anunță Turnul Sfatului.

Ferma are 1,13 hectare de pășune, 5,2 hectare de teren arabil, un drum privat, curți și mai multe clădiri, grajduri și depozite, iar decizia închirierii a fost anunțată printr-o hotărâre de guvern emisă la sfârșitul săptămânii trecute.

Conform hotărârii, întreaga fermă valorează peste 4,4 milioane de lei și se află în proprietatea statului român, prin Ministerul Afacerilor Interne, fiind în administrarea Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu (UM0815).

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Deci, Jandarmeria deține ferme! Bravos națiune!

  2. Priviţi ce aţi votat, PNL şi PSD.

  3. De unde se poate lua documentatia pentru licitatie

  4. Ași dori informati

  5. Nu vă înghesuiți, că nu vă calificați. Anunțul e pus fiindcă-i obligatoriu, dar de luat o ia cine trebuie, nu fraierii „interesați”😁.
    Gândiți mă cu capu’ vost. : 1500 lei pe lună, pentru o proprietate de 4 milioane de euro? Cât de fraier sa fii că să pui botu’??? 😂😂😂. Cât e chiria la un apartament cu două camere in buricul Sibiului și cât costă așa ceva? Faceți și voi un raport între valoarea de piață a unei proprietăți și chiria normala pentru așa ceva.
    Oups. Am zis Sibiu? 😈 Nu e cumva orașul lui 7 case ? Pffffff…

  6. Bravo …Vuvuzela mare adevăr!