G4Media.ro

Jandarmii din Galați au stins un incendiu în apropierea unei serbări câmpenești/…

Jandarmii din Galați au stins un incendiu în apropierea unei serbări câmpenești/ Au fost evacuați 15 săteni

Jandarmii care asigurau, sâmbătă, ordinea publică la manifestările organizate cu prilejul zilei comunei Bălăbăneşti, judeţul Galaţi, au observat un incendiu în apropiere.

Jandarmii au evacuat 15 persoane, au salvat parte din bunuri şi au reuşit stingerea incendiului cu o cisternă a Primăriei.

  • ”Astăzi, 21 mai, în jurul orei 17:15, jandarmii care asigurau ordinea publică la manifestarea artistică prilejuită de ziua comunei Bălăbăneşti au observat cum pe un deal aflat la 500 m distanţă de locul unde era dispozitivul de ordine publică ieşea un fum înecăcios. Întrucât exista riscul ca fumul să fie semn al unui incendiu, s-au deplasat imediat în zona respectivă, moment în care au observat trei anexe gospodăreşti şi o fâneaţă cuprinse de flăcări”, a transmis, sâmbătă seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmii au anunţat pompierii, iar până la sosirea acestora, au evacuat animalele din curte, au salvat o parte dintre bunuri şi au luat măsuri pentru limitarea extinderii flăcărilor.

  • ”De asemenea, pentru că exista riscul de intoxicare, au evacuat sătenii aflaţi in apropiere într-un loc sigur”, au mai transmis jandarmii, precizând că au fost evacuate 15 persoane.

De asemenea, jandarmii au reuşit stingerea incendiului, cu ajutorul unei cisterne puse la dispoziţie de către Primăria Bălăbăneşti.

sursa: News.ro, sursa foto: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter